- 12 Temmuz 2006
- 55.985
- 215.173
- 52
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.441
quartzonun hangi serisi3 senedir solotica quartzo kullanıyorum. Kimse gözümün lens olduğunu anlamıyor. Çok seviyorum bu rengi yahu
Hidrocor ocre ya da gri tonlu bi lens istiyorum bilgilendirir misiniz beni de
peki natural colors quartzo mu hidrocor mu?hidrocor cok acık sanırım rengiSoloticalarda Quartzolar yeşilimsi gri ağırlıklı sanırım bu seri de. İsterseniz bir inceleyin
quartzonun hangi serisi
Ben de sipariş ettim solflex quartzo ama çok inceleme fırsatım olmadı soluk grilerden çok sıkılmıştım sadece hafif yeşilimsi birşey istiyordum sizce yanlış mı istedim :)Solflex Natural Colors kullanıyorum canım.
Ben renkli lens.comdan sipariş ettim ilk kez alışveriş yaptım bu siteden yorumlarda sıkıntı yok diye denemek istedim eğer bu siteden alırsan 1 kutuda 2 tane lens varmış 1 kutu sipariş etmen yeterli ben tek tek ödeme yapıyordum daha önce başka markalaraArkadaşlar solotica lenslerinizi nerden satın aldınız? İnternet üzerinden mi? Nereden satın alabilirim ( Bursada oturuyorum)?
Solusyon markanız nedir acabaİnternetten sipariş vermiştim lensoptik.com dan. Bir kutudan iki adet çıkıyor kısa süreli aldım denemek için bir aylık. Bakalım ben ne kadar kullanabilecegim solusyonlaroma güveniyorum süreyi uzatirlar sanırım
teşekkür ederim bilgi için:)Ben renkli lens.comdan sipariş ettim ilk kez alışveriş yaptım bu siteden yorumlarda sıkıntı yok diye denemek istedim eğer bu siteden alırsan 1 kutuda 2 tane lens varmış 1 kutu sipariş etmen yeterli ben tek tek ödeme yapıyordum daha önce başka markalara
güle güle kullan canım resim de eklersen tam olur:):*İnternetten sipariş vermiştim lensoptik.com dan. Bir kutudan iki adet çıkıyor kısa süreli aldım denemek için bir aylık. Bakalım ben ne kadar kullanabilecegim solusyonlaroma güveniyorum süreyi uzatirlar sanırım
peki natural colors quartzo mu hidrocor mu?hidrocor cok acık sanırım rengi
Memnunmuşsunuz amber rengi Nasıl.alıcam Korkuyom.doğal olmamasından.Merhaba arkadaslar ben solotica hidrocor amber aldim, hayatimda ilk kez lens aldim, acaba hangi solusy0n alsam ve solotica lenslerin bakimi nasil oluyor? yardimci olursaniz sevinirim
koyarmısınız resim.Solflex Naturel Colors mel rengi sipariş verdim bugün geldi. Hemen eski lenslerimi çıkarıp melleri taktım. Yaklaşık 17 senedir numaralı lens kullanan biri olarak hiç bu kadar konforlu bir lens kullanmamistim. O kadar rahatlar ki umduğundan da fazlası çıktı. Renge gelirsek benim gözlerim koyu kahve olduğu için koyu bir gri yesilimsi bir renk oldu. Ben beğendim çok doğal duruyor ve hiç damar görünmüyor. Tavsiye ederim kızlar
Bana da ozelden gobderebilir misiniz hidrocor grafite resminizi. Almayi düşünüyorum bendeBen su anda kullaniyorum