- 9 Ekim 2012
- 160
- 17
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.481
Eğer ilgilenirseniz elimde hidrocor crystal var bugün elime ulaştı
katılıyorum sizeZiyan resmen solotica kalitesizzzz , bunun kalitelisini yapamıyorlar mı anlamıyorm biraz daha pahalı olsun hadi.
Katılıyorumkatılıyorum size
Ben de de hidricor ice var bana hiç yakışmadı oysaki renk olarak cok doğaldı ölü gözü gibi oldu bende eğer kullanan varsa yarı fiyatına vereyim. 266 ya aldım 230 a vereceğim bende. Dün aldım ve sadece bir kez taktım hiç kullanmadım. Koyu daha çok yakistiriyorum kendime o yüzden grafite alacağım.
hidrocor graphite kötü mü ben de düşünüyordum almayı tüh yaBen brezilyadan almıştım grafite hidrocor. Coklk kötüüüü. Erkek arkım dedi ki kataraktlı gibi oldun. Bakamadı gözüme. Paranı ziyan etme derim
Ayy ahahhaha ciddi misin valla 4 gündür beynim yandı alcam tam grafiti vaz geçiyodum topazio mu alsam kataraktlı gibi durmasın grafit diye beynim yandı :)) cidden öyle mi duruyomuşBen brezilyadan almıştım grafite hidrocor. Coklk kötüüüü. Erkek arkım dedi ki kataraktlı gibi oldun. Bakamadı gözüme. Paranı ziyan etme derim
3142.sayfada foto paylaşmıştim cor graphite bakabilirsin topazio hic onermem memnun kalan oldugunu pek gormedimAyy ahahhaha ciddi misin valla 4 gündür beynim yandı alcam tam grafiti vaz geçiyodum topazio mu alsam kataraktlı gibi durmasın grafit diye beynim yandı :)) cidden öyle mi duruyomuş
Ooo sende çok güzel durmuş3142.sayfada foto paylaşmıştim cor graphite bakabilirsin topazio hic onermem memnun kalan oldugunu pek gormedim
Haa koyu kahve oke3142.sayfada foto paylaşmıştim cor graphite bakabilirsin topazio hic onermem memnun kalan oldugunu pek gormedim
3142.sayfada foto paylaşmıştim cor graphite bakabilirsin topazio hic onermem memnun kalan oldugunu pek gormedim
Yok canim oldukca dogal iyi kaynasiyo sadece kenar haresi olmadigi icin tuhaf geliyo bence insanlara ben çok begenerek kullaniyrum rengini sana onerim sadece şu olabilir n.c yillik serisini alicaksan al kenar haresi var en azindan insanlara tuhaf gelen o görüntuden kurtulmuş olursun youtube dan videolarina bak n.c renk tonunda farklilik varmi diye istersen.Peki belli oluyor mu yoksa dikkatli bakınca mı anlaşılıyor ?
Oo hepsini 5 kere izledim desem yalan değil :) varmış nc daha koyuymuş :)Yok canim oldukca dogal iyi kaynasiyo sadece kenar haresi olmadigi icin tuhaf geliyo bence insanlara ben çok begenerek kullaniyrum rengini sana onerim sadece şu olabilir n.c yillik serisini alicaksan al kenar haresi var en azindan insanlara tuhaf gelen o görüntuden kurtulmuş olursun youtube dan videolarina bak n.c renk tonunda farklilik varmi diye istersen.