Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

heee bunu natural colors serisi icin söylüyorum !!! kuzenim hidrochor kullaniyor onun rengi cok farkli.
bana haresiz lens olmuo malesef, ölü balik gibi ifadesiz bakiyorum.
nc quartzolarin acikk maviye dönük serisini bekliyorum ve bekliyorum...

Ya çok geç geliyor bir de tatile kadar yetişsin istiyorum hızlı kargoyla kaç günde geliyor bilen var mı?

elimde hiç kullanılmamış hidrocor cristal ve hidrocor amber var isteyen olursa tatlibazar hotmail com a mail atabilirler ya da burdan mesaj da atabilirsiniz kullanılmamış olduğu halde 260 'a aldım 130 a satıyorum

Ben de de hidricor ice var bana hiç yakışmadı oysaki renk olarak cok doğaldı ölü gözü gibi oldu bende eğer kullanan varsa yarı fiyatına vereyim. 266 ya aldım 230 a vereceğim bende. Dün aldım ve sadece bir kez taktım hiç kullanmadım. Koyu daha çok yakistiriyorum kendime o yüzden grafite alacağım.

Ben brezilyadan almıştım grafite hidrocor. Coklk kötüüüü. Erkek arkım dedi ki kataraktlı gibi oldun. Bakamadı gözüme. Paranı ziyan etme derim

Ben brezilyadan almıştım grafite hidrocor. Coklk kötüüüü. Erkek arkım dedi ki kataraktlı gibi oldun. Bakamadı gözüme. Paranı ziyan etme derim
Ayy ahahhaha ciddi misin valla 4 gündür beynim yandı alcam tam grafiti vaz geçiyodum topazio mu alsam kataraktlı gibi durmasın grafit diye beynim yandı :)) cidden öyle mi duruyomuş

Ayy ahahhaha ciddi misin valla 4 gündür beynim yandı alcam tam grafiti vaz geçiyodum topazio mu alsam kataraktlı gibi durmasın grafit diye beynim yandı :)) cidden öyle mi duruyomuş
3142.sayfada foto paylaşmıştim cor graphite bakabilirsin topazio hic onermem memnun kalan oldugunu pek gormedim

Peki belli oluyor mu yoksa dikkatli bakınca mı anlaşılıyor ?
Yok canim oldukca dogal iyi kaynasiyo sadece kenar haresi olmadigi icin tuhaf geliyo bence insanlara ben çok begenerek kullaniyrum rengini sana onerim sadece şu olabilir n.c yillik serisini alicaksan al kenar haresi var en azindan insanlara tuhaf gelen o görüntuden kurtulmuş olursun youtube dan videolarina bak n.c renk tonunda farklilik varmi diye istersen.

Oo hepsini 5 kere izledim desem yalan değil :) varmış nc daha koyuymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…