- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.421
nc quartzo alıcan galiba beğenmezsem cor graphiteyi denicem bide:)Bende marine alıcaktim ama kararsiz kaldim burdaki kızlarin önerisiyle grafite aldım çokta begendim.marineyi mrk ediyorum gercektem mavi yesil karisimi bi renk sanirim paylasirmisin lensli fotoğrafnida
Canim nc quartzo alan bi arkadas var foto atmışti hiç mavi degil gri yesil mavilik olani sanırim cor quartzo ben begenmemiştim nc quartzo yu videolarda vardı 2016 soloticalar netten bak istersennc quartzo alıcan galiba beğenmezsem cor graphiteyi denicem bide:)
evet arastırdım canım baya sadece fotoraflarda doğal görünüyomus resimlerde acaip güzel ama alanlar memnun değil cor quartzo zaten cok acık renk beyaz gibi cok kötüydü nc de cok yapaymıs evet kararımı verdim ben en önemlisi doğal olması benim icin cor graphite alacağım birkac tane nc quartzo resmi ekliyim öyle güzel ki resimlerdeCanim nc quartzo alan bi arkadas var foto atmışti hiç mavi degil gri yesil mavilik olani sanırim cor quartzo ben begenmemiştim nc quartzo yu videolarda vardı 2016 soloticalar netten bak istersen
Grafite yeşilimsi mavi degil ama daha deniz mavisi gibi gri mavi bi renk onceki sayfalarda paylaşmıştim bakabilirsin ordan istersenevet arastırdım canım baya sadece fotoraflarda doğal görünüyomus resimlerde acaip güzel ama alanlar memnun değil cor quartzo zaten cok acık renk beyaz gibi cok kötüydü nc de cok yapaymıs evet kararımı verdim ben en önemlisi doğal olması benim icin cor graphite alacağım birkac tane nc quartzo resmi ekliyim öyle güzel ki resimlerde
evet canım biliyorum daha yesilimsi graphite tam gri mavi bakalım ikisini de denemek istiyorum:)grafitenim dokusu cok güzel duruyor resimlerde peki rahatlığı nasıl benim gözlerimi cok kurutmustu soloticalarGrafite yeşilimsi mavi degil ama daha deniz mavisi gibi gri mavi bi renk onceki sayfalarda paylaşmıştim bakabilirsin ordan istersen
Benim gözlerim cok hassas şeffaf lenste kullanıyorum seffaf lenslerim kadar rahat degil ilk gün çok rahatsiz etti yaniyodu gözlerim o derece ama sonradan duzeldi memnunum şimdi bide yari opak olmasi cok hoşma gitti benim daha dogal durdu ve daha güzel kaynaşti kendi gözümle bide lensin renginin yansıması saç rengine görede degişiyo sanırımevet canım biliyorum daha yesilimsi graphite tam gri mavi bakalım ikisini de denemek istiyorum:)grafitenim dokusu cok güzel duruyor resimlerde peki rahatlığı nasıl benim gözlerimi cok kurutmustu soloticalar
ya iyice merak ettim simdi benim saclarım koyu kahve doğal renginde yaza doğru siyaha boyamayı düsünüyorum graphiteyle siyah sac cok güzel olur eminim:)bir de nereden aldın canım ben soloticalarımı lensoptikten alıyordum hic rahat edememistim belki sen baska yerden almıssındır:)Benim gözlerim cok hassas şeffaf lenste kullanıyorum seffaf lenslerim kadar rahat degil ilk gün çok rahatsiz etti yaniyodu gözlerim o derece ama sonradan duzeldi memnunum şimdi bide yari opak olmasi cok hoşma gitti benim daha dogal durdu ve daha güzel kaynaşti kendi gözümle bide lensin renginin yansıması saç rengine görede degişiyo sanırım
Bende ordan alıyorum hep lenslerimi hiç sorun yaşamadim :)ya iyice merak ettim simdi benim saclarım koyu kahve doğal renginde yaza doğru siyaha boyamayı düsünüyorum graphiteyle siyah sac cok güzel olur eminim:)bir de nereden aldın canım ben soloticalarımı lensoptikten alıyordum hic rahat edememistim belki sen baska yerden almıssındır:)
Marine kesinlikle çok güzel bir renk çıt Marine . Ben çok beğendim ve çok doğal duruyor. Resimlerde oluğundan daha güzel kesinlikle. Yine de resim ekliyorum. Umarım merakını birazda olsa giderebilirim .Bende marine alıcaktim ama kararsiz kaldim burdaki kızlarin önerisiyle grafite aldım çokta begendim.marineyi mrk ediyorum gercektem mavi yesil karisimi bi renk sanirim paylasirmisin lensli fotoğrafnida
Çok begendim gule güle kulln cnm marinede gayet hoşmuşMarine kesinlikle çok güzel bir renk çıt Marine . Ben çok beğendim ve çok doğal duruyor. Resimlerde oluğundan daha güzel kesinlikle. Yine de resim ekliyorum. Umarım merakını birazda olsa giderebilirim .
Teşekkür ederim cnm. Hoş, kullanılabilir bir renk diye düşünüyorum. Mavi ile Zümrüt yeşili karışımı bir renk Hidrocor Marine. Resimlerden daha hoş duruyor gözde.Çok begendim gule güle kulln cnm marinede gayet hoşmuş
Ewet çok begendim bi sonrakine marine alabilirim bendeTeşekkür ederim cnm. Hoş, kullanılabilir bir renk diye düşünüyorum. Mavi ile Zümrüt yeşili karışımı bir renk Hidrocor Marine. Resimlerden daha hoş duruyor gözde.
Evet cnm ondan benimki. Resimlere güvenemiyoruz ki. Bende çok uzun araştırmalar yaptım. Aslında 2012 üretimli Quartzo rengi mükemmel ama Quartzoların rengi eskisi gibi değil. Açık renk te istiyorum birtane ama hem doğal hemde zombi gibi görünmeyecek bir tane bulamadım henüz :) Senin grafite lerde güzel yakışmışEwet çok begendim bi sonrakine marine alabilirim bende Eki Görüntüle 1795048 böyle çıkar diye güvenemedim instgramda paylasmişlardi cor marine buda cok dogal bi renk degil diye vazgectim aslinda istedigimdeEki Görüntüle 1795053 sağdakiydi seninki bundan ve çok begendimm gule gule kullan
Bende severek kullaniyorum lenslerimiEvet cnm ondan benimki. Resimlere güvenemiyoruz ki. Bende çok uzun araştırmalar yaptım. Aslında 2012 üretimli Quartzo rengi mükemmel ama Quartzoların rengi eskisi gibi değil. Açık renk te istiyorum birtane ama hem doğal hemde zombi gibi görünmeyecek bir tane bulamadım henüz :) Senin grafite lerde güzel yakışmış
Bende severek kullaniyorum lenslerimiuzun zamandir bende takipteydim param çöpe gitsin istemiyodum qartzo cristal ıce mel hepsini dusundum ama kullananlar begenmiyodu sonunda karar verdim burda kullanan bi arkadaş foto paylasinca cok begendim iyikede almisim bide lensin etafında fosforlu bi görüntu var benimkindede fotoğraflarda öyle gözükuyo ama aslinda yok o görüntu,marinedede o görüntu war fotolarda normaldede varmı?[/
Yok canım Marine de de yok öyle bir görüntü. Resimlerden daha güzel görünüyor gözde. Resimler aldatıcı olabiliyor işte. Çok değişik bir renk ama asla yapay durmuyor. Ben Quartzo kullandım 2013/2014 yıllarında ancak o zamanda 2012 serisini mercek altına almıştım ve o zamanlar Solotica nın her yıl aynı renkte değişime gittiğini bilmediğim için. 2012 resimlerindeki rengini alacağım hevesiyle aldım. Sipariş geldi ki sürprizzz :)) Malesef. 2015 Quartzo da yine 2012 ile uzaktan yakından alakası olmayan bir renk. Bu sebepten Quartzo dan vazgeçtim. Ancak açık renk ihtiyacım devam ediyor. Yine Marine gibi mavimsi yeşilimsi bir açık renk istiyorum ama bulabilecekmiyim o tartışılır şu zeminde :)
Eğer renkleri merak edenler varsa bunlarda renkler
3 senedir solotica quartzo kullanıyorum. Kimse gözümün lens olduğunu anlamıyor. Çok seviyorum bu rengi yahu