- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.401
çok beğendim güle güle kullan canımSlm kizlar cor grafite aldim ve cok begendim mavi isteyenlere tavsiye ederim bende rahatligi konusunda henuz bisey diyemiycem daha bugun basladim kullanmaya ama soloticanin en guzel rengi bencene cok acik ne cok koyu bu arada kendi göz rengim koyuya yakin kahveEki Görüntüle 1787037
Teşekkür ederim :)çok beğendim güle güle kullan canım
Maheen çok beğendim cidden rengini sana da çok yakışmış. Bende sollflex grafiti almak istiyorum ama tek korkum ortadan kahve göz çok görünüyormu yani pupili geniş mi? Bikaç foto daha atabilirmisin acaba?Slm kizlar cor grafite aldim ve cok begendim mavi isteyenlere tavsiye ederim bende rahatligi konusunda henuz bisey diyemiycem daha bugun basladim kullanmaya ama soloticanin en guzel rengi bencene cok acik ne cok koyu bu arada kendi göz rengim koyuya yakin kahveEki Görüntüle 1787037
Saol canm Pupil boşlugu bence gayet iyi çok iyi kaynaşti benim gözmle,bazende attigim fotodan 1 2 ton daha acik mavi duruyo ışikta degisiyo sanirim, solflexlerde rengi daha farkli olabilir ama videolardan takip et bence baska foto paylasamiyorum canim malesefMaheen çok beğendim cidden rengini sana da çok yakışmış. Bende sollflex grafiti almak istiyorum ama tek korkum ortadan kahve göz çok görünüyormu yani pupili geniş mi? Bikaç foto daha atabilirmisin acaba?
Tamam canım hızlı cevabın için teşekkür ederim. Videolardan inceleyeceğim.Saol canm Pupil boşlugu bence gayet iyi çok iyi kaynaşti benim gözmle,bazende attigim fotodan 1 2 ton daha acik mavi duruyo ışikta degisiyo sanirim, solflexlerde rengi daha farkli olabilir ama videolardan takip et bence baska foto paylasamiyorum canim malesef
nerden aldın acaba lensi bende düşünüyorumda ve ne kadaraSaol canm Pupil boşlugu bence gayet iyi çok iyi kaynaşti benim gözmle,bazende attigim fotodan 1 2 ton daha acik mavi duruyo ışikta degisiyo sanirim, solflexlerde rengi daha farkli olabilir ama videolardan takip et bence baska foto paylasamiyorum canim malesef
Lens optikten aliyorum ben netten,numarali benimki 300 tlnerden aldın acaba lensi bende düşünüyorumda ve ne kadara
merhaba kızlar bende Quartzo almak istiyorum, resimlerden hangisi Quartzo acaba sevgili Boncuk_ halen elindemi kullanabiliyormusun?Eğer renkleri merak edenler varsa bunlarda renkler
ben kullanıyorum yeni aldım ama mavi istiyorum ama çok soft bi renk asla cark değil açık yeşil sadece :)merhaba kızlar bende Quartzo almak istiyorum, resimlerden hangisi Quartzo acaba sevgili Boncuk_ halen elindemi kullanabiliyormusun?
Arkadaşlar aylık lens dediğiniz nasıl oluyor yani ayda bikaç kez kullansak dahi kullanım suresi kısıtlı mı? Uzun suredir lens kullanıp zarını gören oldu mu acaba yani göz sağlığı açısından bir sıkıntı olur mu?
Canım öncelikle cevabın için tşk edrm. 2014 Quartzo elimde patladı denilebilecek kadar kötüydü severek kullanmadım. 2012 quartzo ise muhteşem idi..mavimsi-yeşilimsi bir renkti bence en iyi seriydi..Senin aldığın hangi yıl ve hangi ay üretimi? Malum soloticada yıldan yıla aynı rengin tonu oynuyor. Birde resimlerini ekleyebilirsen çok sevinirim.ben kullanıyorum yeni aldım ama mavi istiyorum ama çok soft bi renk asla cark değil açık yeşil sadece :)
benimki de 2015 galiba şişe 2020Canım öncelikle cevabın için tşk edrm. 2014 Quartzo elimde patladı denilebilecek kadar kötüydü severek kullanmadım. 2012 quartzo ise muhteşem idi..mavimsi-yeşilimsi bir renkti bence en iyi seriydi..Senin aldığın hangi yıl ve hangi ay üretimi? Malum soloticada yıldan yıla aynı rengin tonu oynuyor. Birde resimlerini ekleyebilirsen çok sevinirim.
benimki de 2015 galiba şişe 2020
aynen ben de 2012 quartzoyu arıyorum hafif mavimsi olan :)
şişe tarihine bak aynı değilse atarım
Cor grafite oldukça guzel bi mavi riske atmaya hic gerek yok gayet guzel kullanılabilir bi renk güzelde açıyo göz renginiBen 2014 leri attım süresi bitti. 2015 de de Quartzo almadım 2014 deki hüsrandan sonra. Siteleri inceliyorum bir iki haftadır. Bazılarında kahve gözde 2012 tarzı durmuş, bazılarında yeşilgri tarzı. Emin olamıyorum sipariş geçmek için. 2016 nasıl acaba? Bu sebepten resim atarsan sevinirim. Ayrıca Hidrocor Topazio 2015 güzel açık bir mavi arkadaşım kullanıyor.
Hidrocor Marine aldım.. Bugün yarın takacağım artık. Halen aklım Quartzo da ama güvenemedim rengi nasıldır diyeCor grafite oldukça guzel bi mavi riske atmaya hic gerek yok gayet guzel kullanılabilir bi renk güzelde açıyo göz rengini
Bende marine alıcaktim ama kararsiz kaldim burdaki kızlarin önerisiyle grafite aldım çokta begendim.marineyi mrk ediyorum gercektem mavi yesil karisimi bi renk sanirim paylasirmisin lensli fotoğrafnidaHidrocor Marine aldım.. Bugün yarın takacağım artık. Halen aklım Quartzo da ama güvenemedim rengi nasıldır diye