Bende severek kullaniyorum lenslerimi
uzun zamandir bende takipteydim param çöpe gitsin istemiyodum qartzo cristal ıce mel hepsini dusundum ama kullananlar begenmiyodu sonunda karar verdim burda kullanan bi arkadaş foto paylasinca cok begendim iyikede almisim bide lensin etafında fosforlu bi görüntu var benimkindede fotoğraflarda öyle gözükuyo ama aslinda yok o görüntu,marinedede o görüntu war fotolarda normaldede varmı?[/
Yok canım Marine de de yok öyle bir görüntü. Resimlerden daha güzel görünüyor gözde. Resimler aldatıcı olabiliyor işte. Çok değişik bir renk ama asla yapay durmuyor. Ben Quartzo kullandım 2013/2014 yıllarında ancak o zamanda 2012 serisini mercek altına almıştım ve o zamanlar Solotica nın her yıl aynı renkte değişime gittiğini bilmediğim için. 2012 resimlerindeki rengini alacağım hevesiyle aldım. Sipariş geldi ki sürprizzz :)) Malesef. 2015 Quartzo da yine 2012 ile uzaktan yakından alakası olmayan bir renk. Bu sebepten Quartzo dan vazgeçtim. Ancak açık renk ihtiyacım devam ediyor. Yine Marine gibi mavimsi yeşilimsi bir açık renk istiyorum ama bulabilecekmiyim o tartışılır şu zeminde :)