- 5 Şubat 2016
- 26
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.381
Cristaller gözlemlediğim kadarıyla beyaz bir lens çok yapay durabilir. Nasıl bir renk arıyorsunuz ? Belki bilgi alışverişinde bulunuruz.yakın zamanda nc crstal kullanan varmı 3 sene önce kullandığımda harika bir rengi vardı ama değiştiğinden bahsetmiş arkadaşlar yakın zamanda kullanan varsa fikirlerini alabilirmyim?
evet çok sevinirimAman Sakin alayim deme istersen Foto gönderiyim
ben yaklaşık 3 sene önce kullandığımda evet çok açıktı rengi ama benim hoşuma gidiyodu ve yapay durmuyodu bu arada kendi gözrengim kahverengi.Cristaller gözlemlediğim kadarıyla beyaz bir lens çok yapay durabilir. Nasıl bir renk arıyorsunuz ? Belki bilgi alışverişinde bulunuruz.
ben yaklaşık 3 sene önce kullandığımda evet çok açıktı rengi ama benim hoşuma gidiyodu ve yapay durmuyodu bu arada kendi gözrengim kahverengi.
gözlükçülerde falan satılıyor bildiğim kadarıylasolotica lensleri nereden ve kaça alıyorsunuz arkadaşlar? bir iki satıcı buldum ama lens olduğu için güvenemiyorum.
Güle güle kullan canim.videolardaki gibi mavimsi bi renkmiSolflex mellerım geldı süper bi renk bence keşke en başindan solflex mel alsaymışım
Yesil gri karişimi tam istedigim gibi acık bi renk degil acık renk kullanamıyorumGüle güle kullan canim.videolardaki gibi mavimsi bi renkmi
Bende açık diye mel kullanamıyodum solfex denemedim foto paylaşabilirmisiniz rica etsem?Yesil gri karişimi tam istedigim gibi acık bi renk degil acık renk kullanamıyorum
Özele gönderdım kesınlıkle acık bı renk değil cok dogal ama göz çapınız küçükse olmayabilir tek sorun orda benım göz çapım büyük olduğu icin tam olduBende açık diye mel kullanamıyodum solfex denemedim foto paylaşabilirmisiniz rica etsem?
Resim ekliyebilirmisin lütfenSolflex mellerım geldı süper bi renk bence keşke en başindan solflex mel alsaymışım
kızlar charme topazio koyu bir mavi mel daha mı açık kullanan yazabilir mi aćik mavi istiyorumGüle güle kullan canim.videolardaki gibi mavimsi bi renkmi
bu fotoğraftaki hangi marka ve renk söyleyebilir misiniz? çok güzelkızlar charme topazio koyu bir mavi mel daha mı açık kullanan yazabilir mi aćik mavi istiyorum
solotica hidrocharm topazio guzel ama ben daha acik istiyorum :) ama fosforlu degil tavsiye ederim nc kullanan var mi ?bu fotoğraftaki hangi marka ve renk söyleyebilir misiniz? çok güzel