Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yakın zamanda nc crstal kullanan varmı 3 sene önce kullandığımda harika bir rengi vardı ama değiştiğinden bahsetmiş arkadaşlar yakın zamanda kullanan varsa fikirlerini alabilirmyim?
Cristaller gözlemlediğim kadarıyla beyaz bir lens çok yapay durabilir. Nasıl bir renk arıyorsunuz ? Belki bilgi alışverişinde bulunuruz.

Cristaller gözlemlediğim kadarıyla beyaz bir lens çok yapay durabilir. Nasıl bir renk arıyorsunuz ? Belki bilgi alışverişinde bulunuruz.
ben yaklaşık 3 sene önce kullandığımda evet çok açıktı rengi ama benim hoşuma gidiyodu ve yapay durmuyodu bu arada kendi gözrengim kahverengi.

Arkadaşlar merhaba, bu yılın ocre rengi Nasıl kullanan var mı acaba? Bütün renklerdeki değişimle ilgili şikayet olunca cesaret edemedim doğrusu

Selam,
8 Subat'ta Solotica Hidrocor Quartzo siparisim geldi. Ilkkez renkli lens aldim. Esimle beraber cok resim ve video baktik. Sonunda Quartzo'da karar kildik. Fakat renk coook acik buz mavisi gibi ama baktigimiz yerlerde yesilli maviydi, burda okudugum kadariyla sanirim seriler farkli oluyormus. Bide disa dogru fazla bombeli ancak 10 metre ileriden lens olmadigi anlasiliyor. Fakat renk (benim icin) tam bir fiyasko oldu. Bu arada goz rengim Kahverengi.

solotica lensleri nereden ve kaça alıyorsunuz arkadaşlar? bir iki satıcı buldum ama lens olduğu için güvenemiyorum.

arkadaşlar yeni üye oldum lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi siteyide pek anlamadım zaten başlık açamıyorum . merak ettiğim bende bir iki ayrdır bu lensleri araştırıyorum fakat bc eğrim 8.4 biliyorsunuz ki soloticalar 8.7 almayı denemeyi çok istiyorum kimisi diyor ben kullanıyorum çok rahat kimisi diyor çok bombeli duruyor kayma yapıyor batıyor bc değeri 8.4 olup solotica kullanıp memnun olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…