- 6 Ağustos 2014
- 814
- 2.787
- 313
- 44
Ben doğum + lohusalık döneminde doğru yorumlar yapamayabikirim adamla çok empati kurdumOyyyyy kıyamisu o zaman seni belli bir dönem bırakalım. Ya adam komple bana birşeyler karıştırıyor olabilir geldi yani bir erkek üç ay böyle niye yaşasın yahu
Şeytan mı biz mi dürttükBen doğum + lohusalık döneminde doğru yorumlar yapamayabikirim adamla çok empati kurdumsiz soyleyince beni de bı şeytan dürttü kendim olsam şimdiye olay çıkarmıştım evet tavirlarda bı tuhaflık var
Ay ben yorum yaparken bunlari bilmiyordmVeleddain dinimiz amin
Bu nasıl bir cevap ya, dost Tv'de romantik dizi yapmışlar sanki
Şaka bir yana şimdi eski konunuzu okuyup üzülmüştüm. Tatlıya bağlamanıza sevindim.
Babanızi uyarın diyenler olmuş ama bence babanıza bir şey söylemeyin,olan olmuş zaten.
Adamın evidne 8 nufus var, yetmez gibi iki kafa (ki biri gürültücü çocuk) haftanın 6 günü orada kalıyorsunuz..bir kuruş da maddi desteğiniz olmuyor borç ödüyorsunuz diye. Adam yani ne dese kendi kafasına göre haklıdır. Ettiğiniz lafa sinirlenir, ters tepki verir falan, boşuna daha çok kaçar tadiniz.
Yeni planınız ne bu arada?
Bir sene daha annenizde kalmaktan vazgectiniz mi?
O hikaye çook uzun o hikaye çook çetrefilli tontriko oralara hiiç bulaşma derim ben bak biz bulsştık da noolduAy ben yorum yaparken bunlari bilmiyordmneden kaliyor konu sahibi orda?
Ben babayi suclu buldum sert konustumO hikaye çook uzun o hikaye çook çetrefilli tontriko oralara hiiç bulaşma derim ben bak biz bulsştık da nooldu
nasıl söylendi nasıl dendi bilmiyorum bunu öğrenebilmem için benim ailemle konuşmam lazım ozaman anlarızne olup bittiğini yanlış anladınız galiba adam babasızlıktan utanmıyor kiBabanız diğer aileye karşı eşinizi övmeye çalışmış olabilir mi? Eşiniz fazla hassas davranıyor olabilir mi? Tam durumu anlayamadım ama ben şöyle anladim "bak bu damadım ve kızım hicbirseyleri olmamasına rağmen çalıştılar ayakta durdular siz de durursunuz " gibisinden sanki hatta örnek gostermis. Ayrıca koskoca adam babasizliktan bu kadar utanılacak ne var ben de babasizim bir kere basım egilmedi üstelik çoğu zaman da gundemdeydi konuşuldu bu konu. Ben hiçbir zaman alınmadım.
konuyu nasıl anladınız bilmiyorum zaten aileme karşı tavır almıştı konuşmuyordu gelip gitmiyordu kapıdan bırakıp kapıdan alıyordu sebebinin bu olduğunu söyledi sizi biri kırıp incittiğinde sabahına unutuyormusunuzHayır hayır oturmuyor kafamda. 3 ay önceki bir olay için bu kadar ağlamış olamaz. I ıh. Ben ikna olmadım. Bence bir halt yedi ondan ağlıyor. İlla aldatmak demiyorum. Seni kaybedebilecegi bir noktaya geldi. Sonra vaz geçti belli ki. Bu adam kesinlikle balık burcu
şimdi adam böyle söylüyor babamla konuşmam lazım ki durumun ne olduğunu anlayayım ne oldu ne bitti ne demek istedi bunları bilip ona göre haraket etmek daha akıllıca değilmiVeleddain dinimiz amin
Bu nasıl bir cevap ya, dost Tv'de romantik dizi yapmışlar sanki
Şaka bir yana şimdi eski konunuzu okuyup üzülmüştüm. Tatlıya bağlamanıza sevindim.
Babanızi uyarın diyenler olmuş ama bence babanıza bir şey söylemeyin,olan olmuş zaten.
Adamın evidne 8 nufus var, yetmez gibi iki kafa (ki biri gürültücü çocuk) haftanın 6 günü orada kalıyorsunuz..bir kuruş da maddi desteğiniz olmuyor borç ödüyorsunuz diye. Adam yani ne dese kendi kafasına göre haklıdır. Ettiğiniz lafa sinirlenir, ters tepki verir falan, boşuna daha çok kaçar tadiniz.
Yeni planınız ne bu arada?
Bir sene daha annenizde kalmaktan vazgectiniz mi?
bu arada balık burcu değil başak burcu biriHayır hayır oturmuyor kafamda. 3 ay önceki bir olay için bu kadar ağlamış olamaz. I ıh. Ben ikna olmadım. Bence bir halt yedi ondan ağlıyor. İlla aldatmak demiyorum. Seni kaybedebilecegi bir noktaya geldi. Sonra vaz geçti belli ki. Bu adam kesinlikle balık burcu
adamın konuşması hep bu şekilde kendisini tanıdığım günden beridir abdestli namazlı bir insandır nesi size garip geldi onu anlayamadım siz dua ederken allah a sığınmıyormusunuzgülümseyerek elimi tuttu günaha düşmekten harama bakmaktan kalpleri elinde bulunduran a yoktan var eden e bütün noksan sıfatlardan yoksun olan alemlerin rabbi olan Allah a sığınırım deyip ellerimi öptü /////Bu nedir jdjdjdjdjfjf
ALLAHA sığınmakla aranızda ki muhabbetin ne ilgisi var.Kusura bakmayın ama cok komikadamın konuşması hep bu şekilde kendisini tanıdığım günden beridir abdestli namazlı bir insandır nesi size garip geldi onu anlayamadım siz dua ederken allah a sığınmıyormusunuz
nasıl bir ilaçBabanızın ağzıyla konuşmuyor.
Farklı bir eylem gerçekleştiriyor.
Önleyen ilaçlar var ; alıp kullanabilir.
Açıkçası ben de böyle düşündüm.Babanız diğer aileye karşı eşinizi övmeye çalışmış olabilir mi? Eşiniz fazla hassas davranıyor olabilir mi? Tam durumu anlayamadım ama ben şöyle anladim "bak bu damadım ve kızım hicbirseyleri olmamasına rağmen çalıştılar ayakta durdular siz de durursunuz " gibisinden sanki hatta örnek gostermis. Ayrıca koskoca adam babasizliktan bu kadar utanılacak ne var ben de babasizim bir kere basım egilmedi üstelik çoğu zaman da gundemdeydi konuşuldu bu konu. Ben hiçbir zaman alınmadım.
3 vardiyalı sistem üzerinde çalışıyor mesala sabah 8 akşam 4 diğer hafta 4 gece 12 diğer hafta gece 12 sabah 8 gibiBirde demiş ki 3 vardiya çalışıyor asgari ücret alıyor … ben inanamıyorum 3 vardiyaya asgari ücret verilsin bu kadın araştırsın para olayını da
neden böyle birşey yapsın ki nasıl olsa ortaya çıkacaktır neden bir senaryo kurma gereği duysun bu durumu er yada geç ben öğrenicemALLAHA sığınmakla aranızda ki muhabbetin ne ilgisi var.Kusura bakmayın ama cok komikSırlar dünyası tadında ve hedef sasirtiyor.Eşinizin anlattıklarına da inanmıyorum bu arada... Sağlam senaryo yazmış,siz tetikte olun
babam için değil kendi babasınına hüzünlenipBabanız için mi arabesk dinleyip agliyormus yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?