Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(

iyi yikmamis o evi baslarina. uzgunum ailen olabilir ama dupeduz terbiyesizlik bu yaptiklari. neyse adama destek olun yaninda olun yazik nasil kalbi kirilmistir.

Bu devirde kadının da çalışması normal değil mi? Sanki sadece erkeğin göreviymiş çalışmak da siz lütfetmişsiniz gibi konuşmuşlar. Ya da bunu bahane edip sırf eşinizin babası yok diye eziyorlar gerçekten kötü kalplilik bu. Çok üzüldüm adama. Sizin yerinizde olsam aileme tepki gösterirdim. Siz pasif kalırsanız onlar bu davranışa devam edecekler. Ayrıca kendi evinizde yaşamanın bir yolunu bulmalısınız artık

Eşinize çok üzüldüm siz de haftanın altı günü annenizde kalmayın artık bence inanilmaz saçma etrafımda eşi 3 vardiyalı çkendisi calışan bir sürü kadın var hepsi kendi evinde kalıyor

Yani burada tam tersi olsa , adamın ailesi kadını aglatsa ve adam ailesine cevap vermese adamı da suçlarız. O yüzden kusura bakmayın ben sizi de suçlu buldum . Aileniz eşinizi aşırı ama aşırı derecede kırmış . Orada babanız da olsa cevabını vermeniz gerekirdi . Ve ben olsam buyuk konuşmayayım ama bi daha eşimi ailemin yanına kendi kabul etse bile getirmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…