Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(

Benim annemin tarafıda babamı böyle beğenmemişler iteklemişler parasız pulsuz diye şimdi sülalede maddi durumu en düzgün olan biziz + sülaledeki en düzgün erkek babamdır yani.

neden böyle dediğinizi anlamadım sizi etkileyen sevindiren ve 2 saat önce duymuş olduğunuz sözleri unutuyormusunuz hemen

Benim annemin tarafıda babamı böyle beğenmemişler iteklemişler parasız pulsuz diye şimdi sülalede maddi durumu en düzgün olan biziz + sülaledeki en düzgün erkek babamdır yani.
bunları biz nişanlanmadan önce yaşamıştık evlendikten sonra böyle bir durumla karşılaşmadım taki bu durumu duyana kadar

"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." Bihter Ziyagille kapışır

Konu sahibinin babası belki adamın bir şeyler karistirdigindan suphelenip o yüzden laf soktu, bence dediği çok çirkin ama sebebi bu olabilir.

3 vardiyalı sistem üzerinde çalışıyor mesala sabah 8 akşam 4 diğer hafta 4 gece 12 diğer hafta gece 12 sabah 8 gibi
Bu sistemle sadece asgari ücret mi alıyor??? Öyleyse bıraksın bu işi normal sıradan iş bulsun, yavrusu orada burada sürünmesin

Offf

SJFAFHAFHH buna haykırdım yalnız

sizin orda adetler nasıl bilmiyorum ama burada da 4 yüzük takılır söz yüzüğü alyans geniş yüzük ve kaynananı taktığı şeklinde oluyor

Sabahına unutmam ve bunun acısını kendi eş ve cocugumdan çıkarmam yoksa esiniz sadece ailenize tavırlı olsa onun sadakatinden şüphe duymazsınız öyle değil mi? Sizin de içinizde şüphe var.
Herneyse siz çoktan affetmissiniz ama bu affediste mantık aramayın zira biz ikna olmadık

Insallah is meselesini de cozebilirsiniz en kisa zamanda. Adamin size ve ogluna ihtiyaci var gibi.

Babanız çok ağır konuşmuş ama onun açısından bakınca da belli bir yaştan sonra ne dediklerini bilmiyorlar, düşüncesizce konuşuyorlar, eşinize bu süreçte yine destek olmaya devam edin bence gerekirse sizde ailenize bir süre mesafe koyabilirsiniz

Önceki konuyu biliyorum. Sebep bu olsa neye yarar ha beni aldatmıyor iyi, o şarkıları babası için dinliyormuş deyip rahatlıycak mısınız? Evde durmuyorsunuz ki aldatmasa da ortada doğru düzgün bi evlilik birliği yok. Bi an önce evinize dönmeye çalışın. Ayrıca da elinizi öpüp methiyeler düzmüş çok da inandırıcı değil, aldatan hangi erkek haa evet ya seni aldatıyorum diyor? Tabi ki siz öyle sorunca aldatmıyorum diycek, bi de üstüne babam yok diye üzüldüm falan demiş ki siz ona üzülün acıyın daha fazla sorgulamayın. Bilemedim bu işi. Bi an önce evinize dönmeye bakın siz. Çocığu kreşe mreşe yazdırın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…