Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(

Yahu kendimi de ynlız hissettim biliyormusunuz K KIR PAPATYASII falan severim yorumlarını oda konuya kapılmış siz ve diğerleri umut oldu, adam bana bira değişik geldi
Ahahha aldatma durumuna birşey diyemem erkektir yapabilir ama insanların içerisinde babanın lafları beni aşırı sinirlendirdi . Ben böyle yukardan boş boş konuşan insan görünce devamıni takmıyorum . Yoksa ellerimi öptü Allah'a sığınırım dedi falan oralarini yemedim enişte beni de keklemis olabilir ben bu aralar duygusalim

Dünyanın en saçma diyaloğunun geçtiği bir konu okudum. Dünyanın en saçma evliliğine sahip karı koca arasında geçmiş konu sahibi cidden bunlar yaşandı ve siz de inanıp mutlu hayatınıza devam etmeye mi karar verdiniz?
Bir de o nasıl evlilik Allah aşkına, daha korkunç bir modelini asla görmedim duymadım.

Oyyyyy kıyamisu o zaman seni belli bir dönem bırakalım. Ya adam komple bana birşeyler karıştırıyor olabilir geldi yani bir erkek üç ay böyle niye yaşasın yahu

Babanla konuş o nasıl laf ya?
Senin eşinle hiçbir sorunun yok anladığım kadarıyla birbirinizi seviyorsunuz.
Bence bir dönem babanla eşini yanyana getirme yazık ya eşine üzüldüm zaten babasız büyümüş buruk bir yani

Eee, bir boynu bükük gülü hak etmedi mi şimdi bu duygusal an piraye bacım??

Cansu alın benden size bir boynu bükük gül, eşinizle gözlerinizde yaşlarla birbirinizle bakışırken koklarsınız

bu mutlu evliliği varsa evliliği yıkmasina izin vernemelisin Kocanin arkanda tutacaksin keşke orda agzini payını verseydin iyi olurdu..

Babanızın ne anlamda dediğini bilemedim, ilk okuduğumda ben de eşinizin anladığı gibi kötü anladım ama yorumları okuyunca belki de cidden iyi bi şey söylemiştir, arkasında biri yoktu ama yine de hakkından geldi her şeyin gibi. Ha arabesk dinlemesinin açıklaması bence hala bu değil ve babanızın dediği şeylerden daha büyük sorunlarınız var haftada 1 görüşmeniz gibi ama en azından netleştirmek için güzel bi başlangıç olmuş.

bana biraz fazla geldi her sey. tamam kirici bi laf da yani haftalarca arabesk muzik dinlemek bu kirginliga nasil cozum olmus? bilmiyorum tavirlar da biraz sey geldi nasil desem hoslanmadim yani. fazla dramatiklesmis olay. ben ikna olmazdim sahsen.
Kadının şüphelendiğini fark edip hedef şaşırtmaya çalışmış gibi geldi bana da. Samimi bulamadım.

Bu ne ya

"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."
Bihter reyiz repliğini aramadı değil gözlerim.
Ya konu fake, ya adam kılıfını hazırlamış. Zaten kim kp için arabesk dinler ki? Doğruysa da karı koca acayip krolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…