Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(

Bilemiyorum su cumleler konu sahibini o kadar mutlu etmis ki konusuna yazmak yerine yeni konu acmis. Insan uzmek de istemiyor.

Babaya bak, hayır konuştuğu konu zaten çok terbiyesizce bir de el kol kullanarak konuşması rezalet ben olsam asla görümcem ailenizle.

Ayrıca annenizde çok edepsizce konuşuyor kocanıza, dünyada bir sizmisiniz çalışan da benim kızımdan isteme bilmemne bilmemne diye konuşuyor.

Ben evlenirken kocama yaptığım fedakarlıkları yazsam acaba kaç kişi benim gibi yapar…
Asla ağzımızı açıp bir kelime etmediği gibi ailem bana hep fedakarlık yapacaksın dediler.
Fedakarlıklar bize aittir.
Kimseye yorum yapma hakkı vermez.

Babanız sizi dünyaya getirmek için annenizle birleşti ve size baktılar eliniz ekmek tutana kadar; bu şu demek mi oluyor damadım kimseniz istediğim lafı elimi kolumu sallayarak insanların içinde küçük düşürürüm mü….

Esi ve cocugu haftanin 6 gunu ailesinde kalirken de boyle arabesk takilip uzuntusunden ve ozleminden titreyip dakilarca agliyor muydu acaba.
Konu sahibi eşinin halinden rahatsız olmasa, adam karısını, çocuğunu haftada bir görerek yaşamaya devam edecekti. Öyle dertlenmis öyle dertlenmis ki çözümü arabesk müzikte bulmuş. başka bir icraat yok üç aydır.

Öyle kötü olmuş ki 3 ay kendi evladına babalık yapmamis. Ben onun kalbinin ta içine tüküreyim

Bence guzel cozum ya :) kp.i baban yerine koyacaksin kendi cocugun babasini gormese de olur.

Ben 3 ay ayrıntısını atlamışım yaa. Hakkaten bana da mantıksız geldi şimdi 3 ay önceki lafa arabesk dinleyip ağlamak.

Ben 3 ay ayrıntısını atlamışım yaa. Hakkaten bana da mantıksız geldi şimdi 3 ay önceki lafa arabesk dinleyip ağlamak.
Aynen.
Erkekleri de az çok tanıyoruz yani, üç aydır kayınpederinin sözüne alınıp gücenecek, dertlenip şarkılar dinleyecek, karısı birşey sorunca titreyip ağlayacak falan. Hiç inandırıcı değil. Sarf ettiği cümleler de cabası.

O kadar haklısınız ki.

Bence bu konuda damat beye hak vermek icin bir insanın hic Türkçe bilmemesi gerekiyor.

Baba kişisi sizi övmüş sevgili konu sahibi. Bunu cidden anlamamış olamazsınız.

Babasız büyümek suç değil ki eşiniz utansın. Zaten sizin oğlunuz da hemen hemen babasız büyüyor, o da drama yapıyor mu?

Babasız büyümüş,çalışıp mal sahibi olmuş demenin neresine ağladı koca adam şok içindeyim ya.

Benim babam da eşim için der bunu. Başında babası yok kendince bi şeyler yapmaya çalışıyor diye. Ki benim eşimin babası varken yok. Ona rağmen eşimin ağladığını hiç görmedim.

Siz daha övgü ile yergiyi, utanılacak konu ile göğüs gerilecek konuları ayırt edemiyorsunuz bence.

Sakin babanıza laf etmeyin. Adam çalışan kazanıyor illaki babadan kalmasi gerekmiyor minvalinde konuşmuş. Bunu anlamadığınızı duyarsa bu sefer babanız ağlama krizine girebilir.

Ayrıca babasizlik kendisine çok dokunduysa kendi oğlundan neden ayrı kalıyor?

Sonra da dram yapıp ağlıyor. Ve o kadar abartıyor ki rolünü... zülfü livanelinin romanlarında beni meraka,korkuya ya da sevince zorlayan üslubu gibi eşiniz bizi merhamete ve acıya zorluyor.

Zorlayınca da olmuyor
Hiç olmadı bende yani.

Ahmet kayadan beni kaç kere dövdüler adını söylemedim fonu ile okudum konuyu gene de üzülmedim yani.

Ben bunlara inanmam.Kesinlikle başka bir şey oldu. Başka mevzu var diyen arkadaşlara katılıyorum.

O kadar haklısınız ki.
Biz kadınlar hakkımızı arıyoruz ama erkeklere böyle terbiyesizlik yapılınca olmuyor…
Erkekler bizim gibi değil adam susmus içine atmış.

Bana söylese kp böyle bişey o elini indir ne demek istiyorsun, çok küçük görüyorsan al kızını derdim.

Bi erkeğin onuru ve gururu ile toplum içinde oynanmaz, oynanmamalı.

ben de annesiz buyudum ama insan yetiskin olunca boyle tepkiler vermesini dogal karsilamiyorum. esiniz eger 20 sene oldugu halde hala anne lafi duydugunda gozleri doluyorsa kendisinin profesyonel destek almasini tavsiye ederim. ara ara bana da olur ama her anne lafina da aglamam acikcasi.

konuda sadece adamin degil kadinin tepkileri de bana gore abartili. yani okurken sanki film izlemis gibi oldum gercekci gelmedi. baska bir sey olduguna ve esinin bunu kapatmak icin senaryo yazdigina neredeyse eminim ama tabi ki kanitlayamam.

yok valla benim nisanlima babam sacma sapan bir sey soylese, soyledigi seyin agirligina bagli olarak nisanlim tepkisini belli eder. hicbir sey yapamazsa sigaraya diye kalkar bir daha o ortama donmez. hic kimsenin onuru ve gururuyla oynanmamali ama diyelim ki kirici bir laf konusuldu onun da cozumu sessiz sessiz bekleyip arabesk dinlemek degil konusmaktir yani.

Haftanin 6 gunu anasinda kalan uyeymis.Zaten demistik oyle sacma sey mi olur diye.Yani babaya aslinda ,sende baba olmussun ama insan olamamissin demek lazim da iste denmez malum.O nasil laf?Ne curetle?Kocaniz iyi durmus orda olay cikarmadan.Benimki olsa ne olume ne dirime derdi

Herkesin ortasinda olmasini gectim,bir insan bir insana teke tek de olsa ,bunun da biseyi yoktu babasizdi diyemez.Hadsizlik bu.

gözümün içine baktı ve gülümsedi her renk bitti bir fıstığı yeşil kaldı derdimiz sanki dedi gülümseyerek elimi tuttu günaha düşmekten harama bakmaktan kalpleri elinde bulunduran a yoktan var eden e bütün noksan sıfatlardan yoksun olan alemlerin rabbi olan Allah a sığınırım deyip ellerimi öptü (ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti vermiş olduğu bu cevap) bu dünya imtihan dünyasıdır oğlum varlıkta çokça şükür et yoklukta sabır et ziraa cefasını çekmediğin hiç birşeyin sefası sürülmez derdi rahmetli dedem onun için hanım her zaman kış mevsimi olmaz elbet bitecek bahar gelecek hayatımıza bundan sonra sı doğal olarak yaşam şartları zorluklar gibi

Ay hadi adam gizli bir cevher, bir nefeste doğaçlama han duvarları gibi sıralayıp şunları söyledi, sen nasıl aklında tuttun da buraya kelime kelime yazabildin hepsini cansu...üstüne bı de titremeli ağlamalı uzun trans yaşamışsınız üstelik, en az yarısının amnezik kayba uğraması lazımdı ....hayreti mucip gerçekten

Haklısınız evet bi kabullenememe durumu var sık sık da fotoğraflara bakıp ağlar ama tabi ki her anne lafı duyduğunda değil. Rahmetli kayınvalidemle ilgili başka problemler de var. Allah düşmanıma bile yaşatmasın 2 defa kanseri yenmiş. Kanserle mücadelesi sırasında eşinden şiddet görmüş. Kemoterapiden gelip evde ağzından burnundan kan gelinceye kadar dayak yemiş çocuklarının gözleri önünde. Yani eşim bunları yaşarken 8 9 yaşındaymış. 3. yü kaldıramamış zaten. Travma. Atamıyor üzerinden. 45 yaşındaki görümcem her aklına geldiğinde ağlıyor panik atak krizleri geçiriyor. Bu konudaki hassasiyeti çok çok ayrı. Profesyonel destek tabi ki aldı ama gözümün önünden gitmeyen o kadar çok resim var ki hiçbir şey soğutamıyor içimi diyor. Geceleri rüyasında anne diye sayıklıyor. Ha sosyal ilişkilerinde bi problemi yok. Bu konu hayatının merkezinde değil ama tabi ki gözlerinin dolduğu noktalar oluyor. O öyle üzülünce haliyle benim de üzüldüğüm. Yani benim annem babam Rabbim bin kere razı olsun ne annesizliğini ne de var olup ama olmayan babasızlığını hissetirmediği halde, annem kardeşim kuzum diye sarılsa eşime oğlum diye sarıldığı halde benim eşim böylesine annesizliği kimsesizlik gibi görüyorsa. Konudaki eşe bu kadar şey söylenmiş onun kırgınlığını düşünemedim

konuda sadece adamin degil kadinin tepkileri de bana gore abartili. yani okurken sanki film izlemis gibi oldum gercekci gelmedi. baska bir sey olduguna ve esinin bunu kapatmak icin senaryo yazdigina neredeyse eminim ama tabi ki kanitlayamam.
Evet doğru söylüyorsunuz. Kimse bu kadar konuşmayı böylesine detaylı hatırlayamaz abartı olduğu belli. Önceki konusunda göz gezdirdim baya bi üstüne gidilmiş konu sahibinin. Belki de kendini haklı çıkarmak için olayı şişirerek anlatmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…