- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayin da burada konu acip fotograf eklemeyi akil eden kadin, 155 ya da 112 yi aramayi da akil eder.Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Ciddi misin ?Ben konu sahibinin tüm cevaplarını okudum. Ben fake değilim demiş. Darp raporu almayı biliyorum ama alamam çünkü babamda uyku apnesi var demiş.
uyku apnesi nasıl bir bahane yahu?
çocuğum var, işim yok, param yok bunları duydukta.
çığır açtınız maşallah.
Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Neden?bakın maruzatı yukarıda..
çok çaresiz evet. benim de babamda uyku apnesi olsa bende çaresiz olurdum.
Düşünceniz mi değişti ?Ciddi misin ?
Şaka gibi konu sahibi.
Konuşacak fikirlesecek çok şey var aslında şiddete meyilli bir adamin olduğu yerde polisin bile can güvenliği yok zaten konu sahibi şey demiş babamın apnesi var ben de biliyorum darp r. Almayı falan .... Benim için konu bitti şu an . Sıfır ciddiyetle bakıyorum konu sahibine. Bizlik bişey yokmuş dagilalim evlerimize en iyisi kocası döver de sever de nasılsa ..hayret bir şey ya.Kusura bakmayin da burada konu acip fotograf eklemeyi akil eden kadin, 155 ya da 112 yi aramayi da akil eder.
Dayak yemis nasil makul yorumlar yapilabilir ?
Neden?
Subliminal mesaj içerikli cevaplar yazma yahu ,ciddiye alacak birileribakın maruzatı yukarıda..
çok çaresiz evet. benim de babamda uyku apnesi olsa bende çaresiz olurdum.
Niye polis çağırma imkanı olmasın? 112, 155 vs ücretsiz hatlar.Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Aynen oyle ..Konuşacak fikirlesecek çok şey var aslında şiddete meyilli bir adamin olduğu yerde polisin bile can güvenliği yok zaten konu sahibi şey demiş babamın apnesi var ben de biliyorum darp r. Almayı falan .... Benim için konu bitti şu an . Sıfır ciddiyetle bakıyorum konu sahibine. Bizlik bişey yokmuş dagilalim evlerimize en iyisi kocası döver de sever de nasılsa ..hayret bir şey ya.
Subliminal mesaj içerikli cevaplar yazma yahu ,ciddiye alacak birileri
Bence konu sahibi sağlıklı düşünemiyor, çok üzüldüm gerçekten.ne neden?
bilmiyor musunuz çok ciddi ve hastanın üzülmemesi gereken bir hastalık, darp raporu alıp insan babasını uykusundan eder mi?
Belki de bizden bulamadığı moral ve yorumları , eli kırılası eşi veriyordur .. ya bizi bu hale konu sahibi getiriyor sonra da bazı üyeler ne kadar vicdansızsınız diyor ya gerçekten şaşkınlıktan çatlıyorum burda
Ne tur bir bakis acisi bu? Sakaysa komik degilbabasında uyku apnesi varmış o yüzden darp raporu alamazmış.
Bence konu sahibi sağlıklı düşünemiyor, çok üzüldüm gerçekten.
Düşünceniz mi değişti ?
Polis kapıda sen kocanla icerdesin kocan kapıyı acmana engel oluyor bı gözünüzde canlandırın ?Niye polis çağırma imkanı olmasın? 112, 155 vs ücretsiz hatlar.