- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bir tarafları yerse saplar. Polis kapıda bitince altına doldurmamaya dikkat etsin bence.Hayır esinin o anda cinnet geçirip bıçak saplayacagini dusunuyorum
afiyet olsun . arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz mesela ben makarnaya bayılırım
Ellerine geçse birde konudaki kadinlar dövecek!destekmis...Çirkinleşmeyin! Şiddet görmüş birine böyle yaklaşılmaz şikayet etmese bile. Biraz destek ve cesaretle birkaç gün gecikmeyle de olsa yapabiliyor insanlar. Ama bu şekilde yaklaşımlarla değil.
Arkadaşlar neden konu sahibine yükleniyorsunuz? Bu şekilde şiddet görüp şikayet etmeyen hiç kimseyle karşılaşmadınız mı? Ülke böyle vakalarla dolu, yapmayın lütfen. Şuan ona kızmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Babasının uyku apnesinden dolayı olmadığını elbette o da biliyor. Şokta, korkmuş ve incinmiş durumda şuan sadece. Konu sahibi dediğim gibi şuan sizin için önemli tek şey, can güvenliğiniz. Evinizin içindeki durumu bilmiyorum sadece güvenliğinizi sağlayın bu gece. Yarın darp raporu almayı değerlendirin şuan yapamasanız bile. Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler aracılığıyla da yapabilirsiniz bunu eğer tek gitmeye cesaretiniz yoksa. Orda size yardımcı olabilecek bir psikolog veya sosyal hizmet uzmanı olacak..
Durumunuz nedir?
İşte insanlar da orda burda okuduğunda göre yorum yapıyor haberler sosyal medya o kadarHayatımda haberler veya sosyal medya dışında hiç böyle dayak yemiş birini görmedim. Bu gösterilen şiddet sizce her evde oluyor
Uyku apnesi bahanesi dalga geçiliyomuş hissi yaratmadı mı sizde de? :)
Demekki derdi başka ki buraya yazıyor ve derdi darp raporu vs diiiiil diye düşünüyorum bende o yüzden bu yorumlar bana makul gelmiyor hani dediniz ya siz de buraya konu açan diğer şeyleri de akıl edebilir vs evet bence de edebilir ve darp raporu almayı da akıl edebilir o zaman niye boşan ayrıl çık git darp raporu al diyoruz ?Hem konu sahibini ciddiye almıyorum diyip , hem de onun adına empati yapmamı istiyorsunuz ???
Ben empati yaptığımda bütün apartmanı yıkarım gece gece , girip bir forumda fotoğraf paylaşacağıma polise hbr veririm , anama babama hbr veririm ,sülaleyi yığarım kapıya ..
Ukalalığa gerek yokafiyet olsun . arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz mesela ben makarnaya bayılırım
Öfke kontrolü olmayan bı adamdan her şey beklerim.Valla bir tarafları yerse saplar. Polis kapıda bitince altına doldurmamaya dikkat etsin bence.
İyi de kimse şimdi kalk karakola git demiyor ki, rapor al diyor herkes. Yarın da alabilir. Konu sahibi "alamam babamın uyku apnesi var" diyor. Böyle bir fotoğrafla konu açmış birine nasıl yaklaşılır başka?Cidden şokta konu sahibi ....
Şimdi şiddet gösteren bir hayvan var çıktı dışarı ...
Koca: nereye gidiyorsun
Kadin: darp raporu almaya..
Sizce bu durumda şiddete basvurmus hayvan ne yapar?
Bilmem Daha fazlası olmasından korkuyor belki ya da malesef rezil olmaktan..
En iyisi şoku atlatmasini beklemek