Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu hic kimsenin sana yapmasına müsaade etme,kimse icin bu zulme sessiz kalma,simdi önlemini alırsan pisman olmazsın ama almazsan devamı mutlaka olacaktir.Bir kere diye sakın gecistirme sakın!Bir kadın olarak bunu kabullenirsen kendine saygın kalmaz.unutma aciz degilsin...

afiyet olsun . arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz mesela ben makarnaya bayılırım

Çirkinleşmeyin! Şiddet görmüş birine böyle yaklaşılmaz şikayet etmese bile. Biraz destek ve cesaretle birkaç gün gecikmeyle de olsa yapabiliyor insanlar. Ama bu şekilde yaklaşımlarla değil.

Arkadaşlar neden konu sahibine yükleniyorsunuz? Bu şekilde şiddet görüp şikayet etmeyen hiç kimseyle karşılaşmadınız mı? Ülke böyle vakalarla dolu, yapmayın lütfen. Şuan ona kızmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Babasının uyku apnesinden dolayı olmadığını elbette o da biliyor. Şokta, korkmuş ve incinmiş durumda şuan sadece. Konu sahibi dediğim gibi şuan sizin için önemli tek şey, can güvenliğiniz. Evinizin içindeki durumu bilmiyorum sadece güvenliğinizi sağlayın bu gece. Yarın darp raporu almayı değerlendirin şuan yapamasanız bile. Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler aracılığıyla da yapabilirsiniz bunu eğer tek gitmeye cesaretiniz yoksa. Orda size yardımcı olabilecek bir psikolog veya sosyal hizmet uzmanı olacak..

1- buna hiç itirazım yok.
2- şoka girebilir ama üzerinden saatler geçti.
3- internet kullanıyor, okuma- yazması var.
4- uyku apnesini biliyorum.
5- buna maruz kalarak, mağdur olan kişinin bu kadar sessiz kalabileceğine ihtimal vermiyorum, veremiyorum.
6- ne yapması gerektiğini bizimle beraber goofle'a sorabilir.

Siz sineye çekmeye devam ederseniz bu fotoğrafların devamı da gelir. Bizler bir şey yapamayız çünkü bunu siz istemiyorsunuz.İstediğiniz şey akıl değil moral. Demeliyiz ki ‘ hangi evde yok, bir daha olmaz falan filan’

Geçmiş olsun belli ki vahşi bir hayvanın saldırısına uğramışsınız.ben olsam darp raporu alırdım. Boşanmayacak dahi olsam alırdım. Burnundan fitil fitil getireceğim demişsiniz, bu gücünüz varsayıyorum, kenarda raporunuz da olsun diyorum.

Son düzenleme:
Kizlar hic de alay edilecek bir durumda degil kadin. Tamam yapmasi gereken darp raporu almak ama sindirilmis olabilir, saglikli dusunemiyor zaten belli. Soylediginizi yapmiyor diye su hale gelmis kadinla eglenmek acimasizliktir.
Konu sahibi once kendini dusun. Aynaya bir bak ve kendin icin agla biraz. Sonrasini dusunmeden polisi ara gelsinler. Emin ol en dogrusu ve senin icin en iyisi bu.

Kulağınız da mı kanıyor? Bakın, size bu yaptığının bir bedeli olmalı.
Bu durumu ispat altına almazsanız nasıl bir bedel ödetmeyi düşünüyorsunuz?

Cidden şokta konu sahibi ....

Şimdi şiddet gösteren bir hayvan var kadın darp raporu almaya çıktı dışarı ...

Koca: nereye gidiyorsun
Kadin: darp raporu almaya..
Sizce bu durumda şiddete basvurmus hayvan ne yapar?

Bilmem Daha fazlası olmasından korkuyor belki ya da malesef rezil olmaktan..

En iyisi şoku atlatmasini beklemek

Hayatımda haberler veya sosyal medya dışında hiç böyle dayak yemiş birini görmedim. Bu gösterilen şiddet sizce her evde oluyor

Uyku apnesi bahanesi dalga geçiliyomuş hissi yaratmadı mı sizde de? :)
İşte insanlar da orda burda okuduğunda göre yorum yapıyor haberler sosyal medya o kadar
Hem konu sahibini ciddiye almıyorum diyip , hem de onun adına empati yapmamı istiyorsunuz ???

Ben empati yaptığımda bütün apartmanı yıkarım gece gece , girip bir forumda fotoğraf paylaşacağıma polise hbr veririm , anama babama hbr veririm ,sülaleyi yığarım kapıya ..
Demekki derdi başka ki buraya yazıyor ve derdi darp raporu vs diiiiil diye düşünüyorum bende o yüzden bu yorumlar bana makul gelmiyor hani dediniz ya siz de buraya konu açan diğer şeyleri de akıl edebilir vs evet bence de edebilir ve darp raporu almayı da akıl edebilir o zaman niye boşan ayrıl çık git darp raporu al diyoruz ?

davulun sesi uzaktan hos gelir. kizlar. biz kadinin canli kanli tanimiyoruz. ama fotoraftaki gercekten siddet gormus biri bizim belki basimiza gelmedi. gelebilirde hayat bu insana neler yasatiyor ben hanimefendinin ne istedigini biliyorum esinden sikayetci olmaz amaz. ama da biliyor aslinda dogru olanin bu oldugunu belki ailesinden cekiniyorduur yapamiyorduz ona sadece moral vermemizi istiyor adi ustunde bir derdim var platformu burasi..... karakol degil

Cidden şokta konu sahibi ....

Şimdi şiddet gösteren bir hayvan var çıktı dışarı ...

Koca: nereye gidiyorsun
Kadin: darp raporu almaya..
Sizce bu durumda şiddete basvurmus hayvan ne yapar?

Bilmem Daha fazlası olmasından korkuyor belki ya da malesef rezil olmaktan..

En iyisi şoku atlatmasini beklemek
İyi de kimse şimdi kalk karakola git demiyor ki, rapor al diyor herkes. Yarın da alabilir. Konu sahibi "alamam babamın uyku apnesi var" diyor. Böyle bir fotoğrafla konu açmış birine nasıl yaklaşılır başka?
"Aa gözün uf olmuş" falan mı

dayak yiyip gelip burda nasıl konu açtınız ben buna şaşırdım ... darp raporu almayacaksanız şikayetde bulunmayacaksınız e burda ne duymayı bekliyorsunuz ? size acıyalım , tüh vah diyip kuru laflarla telkin demi bulunalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X