• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu kadın kocasını seviyor ve boşanmak istemiyor.
zaten fitil fitil burnundan getiriyorum yazdı. yani çaresiz falan değil.
darp raporu alamam demedi almak istemiyorum dedi.
konuyu da moral bulmak için açmış.
kusura bakmayın da kendine bunu reva göreni geçecek unutacaksın vs vs diye teselli etmek akla ters.
daha öncede yaşadık buradan kazen kapısına polis gönderdi kk ayağa kalktı sonuç ben seviyorum şikayetçi değilim oldu.
konu sahibesinin yazdıklarına değil de çıkarımlarımıza göre yorum yazacaksak ...

1- buna hiç itirazım yok.
2- şoka girebilir ama üzerinden saatler geçti.
3- internet kullanıyor, okuma- yazması var.
4- uyku apnesini biliyorum.
5- buna maruz kalarak, mağdur olan kişinin bu kadar sessiz kalabileceğine ihtimal vermiyorum, veremiyorum.
6- ne yapması gerektiğini bizimle beraber goofle'a sorabilir.

İnsan böyle mekanik bir varlık değil ya da tasmasından sürükleyip hadi şunu yap bunu yap diyeceğimiz bir köpek de değil. Daha önce çalıştığım sivil toplum kuruluşunda sayısız kere şahit oldum böyle şeylere. Ki bunu bilmek için sivil toplum kuruluşuna da gerek yok, bu ülkede yaşamak yeterli. Burada yazılanlar gibi yaklaşılmaz şuan bu durumda olan bir kadına..Biraz sabır ve şefkatle yaklaşılır insanlara. Hele şuan bu kadar incinmiş birine aşağılayıcı sözler söylenmez.

yahu kadın kocasını seviyor ve boşanmak istemiyor.
zaten fitil fitil burnundan getiriyorum yazdı. yani çaresiz falan değil.
darp raporu alamam demedi almak istemiyorum dedi.
konuyu da moral bulmak için açmış.
kusura bakmayın da kendine bunu reva göreni geçecek unutacaksın vs vs diye teselli etmek akla ters.
daha öncede yaşadık buradan kazen kapısına polis gönderdi kk ayağa kalktı sonuç ben seviyorum şikayetçi değilim oldu.
konu sahibesinin yazdıklarına değil de çıkarımlarımıza göre yorum yazacaksak ...
Herkesin gözünde şiddet görmüş ezik biri canlanıyor ama konu sahibi burada "ben fake değilim" diye yorum atıyor :işsiz:

Evliliğiniz Şuan istediğiniz gibi mi ? Yanlış anlamayın mutlu musunuz diye merak ettim umarım öyledir,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back