Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bosanmadiniz mi sanki oyle hatirliyorum esim yaptı diyorsunuz. Yeni bir evlilik mi darp raporu alin sizseniz nasil yaptı bunu

Yazıp yazıp siliyorum !
Aklıma binbir çeşit moral cümlesi geliyor ama hangisini yazacağımı bilemiyorum

Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir

Kusura bakma da evlilik konusunda akıl verecek kadar bilirkişi olamayacak birisin.

Caydırıcı bir şey yapmazsan o evlilik senin kafa bölgende çok patlayacak bu gidişle. Kafa diyorum, riskli bölge diyorum, iyi misin diyorum? Hiç canının kıymeti yok mu diyorum?

Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.

Elinizdeki resimler hiçbir işe yaramaz. Nereden bilecekler profesyonel birine makyaj yaptırmadığınızı? Eşiniz size iftira davası bile açabilir. Hemen darp raporu alın.

Evet bir kadın çok çaresiz olabilir ama vardır elbet bir yöntemi , polisi ara , anana babana sığın , onlarda da çare yoksa sığınma evine git ..

Dayağın sebebi olamaz ya , gece nasıl güvenip uyuyacaksın , aynı yatakta bile değil aynı çatı altında !

Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
canım geçmiş olsun...oluyo işte içinde hayvan besleyen erkekler sinir kavga esnasında kendıne hakım olamıyor..amaaaa şayet bu davranışını babanız hariç ailenizle yakınlarınızla paylaşmaz karakola gitmezsenız bunun yaptığı yanına kalır..babanız yarın o yuzunuzu görecek bir bahane ile çıkın karakola gıdın sadece ikinşzş alıp konuşuyolar bişey yok..sonra çıkıp geliyossunuz..buda bundan sonra o eli bitarafına sokar ..korkma git ne gerekıyosa yap evde ağlarsın anck o da böbürlenip gezer..sorun ne çekindiğin başka bişey mi var

size neden darp raporu alamayacaginizi sormuslar her sayfada orali degilsiniz?? neden? yani cozum uretmeye calisan insanlara bana psikolojik destek olun demissiniz. ne gibi bi destek???

öyle bilmiyor musunuz?
yeni eklendi boşanmak istemeyen kadınların bahane listesine...
Bende bi an düştüm:) peko neden paylaştı ki bunu ben bu uyeyi bosanmis diye hatırlıyordum. Ilgisizlikten dolayi filan neyse ne yapsada kurtulmak istemiyor sanirim

Evet bir kadın çok çaresiz olabilir ama vardır elbet bir yöntemi , polisi ara , anana babana sığın , onlarda da çare yoksa sığınma evine git ..

Dayağın sebebi olamaz ya , gece nasıl güvenip uyuyacaksın , aynı yatakta bile değil aynı çatı altında !

çaresizse çaresizliğini yazsın.
yardımcı olmaya çalışalım moral verelim destek olalım.
dalga geçer gibi babamda uyku apnesi var nedir yahu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X