Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi üyeler size ne diyor... siz ne diyorsunuz?Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
Resimler tek basina bir sey ifade etmez, darp edenin esiniz oldugunu ispat edemezsiniz. Lutfen en yakin hastaneye ya da karakola gidip darp raporu alin. Avukatim, ozelden yazabilirsiniz
Neden alamazmis engel mi bu?babasında uyku apnesi varmış o yüzden darp raporu alamazmış.
Şurada bugüne kadar okuduğum en geçerli sebep :)babasında uyku apnesi varmış o yüzden darp raporu alamazmış.
Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
Neden alamazmis engel mi bu?
canım geçmiş olsun...oluyo işte içinde hayvan besleyen erkekler sinir kavga esnasında kendıne hakım olamıyor..amaaaa şayet bu davranışını babanız hariç ailenizle yakınlarınızla paylaşmaz karakola gitmezsenız bunun yaptığı yanına kalır..babanız yarın o yuzunuzu görecek bir bahane ile çıkın karakola gıdın sadece ikinşzş alıp konuşuyolar bişey yok..sonra çıkıp geliyossunuz..buda bundan sonra o eli bitarafına sokar ..korkma git ne gerekıyosa yap evde ağlarsın anck o da böbürlenip gezer..sorun ne çekindiğin başka bişey mi varBakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Bende bi an düştüm:) peko neden paylaştı ki bunu ben bu uyeyi bosanmis diye hatırlıyordum. Ilgisizlikten dolayi filan neyse ne yapsada kurtulmak istemiyor sanirimöyle bilmiyor musunuz?
yeni eklendi boşanmak istemeyen kadınların bahane listesine...
Evet bir kadın çok çaresiz olabilir ama vardır elbet bir yöntemi , polisi ara , anana babana sığın , onlarda da çare yoksa sığınma evine git ..
Dayağın sebebi olamaz ya , gece nasıl güvenip uyuyacaksın , aynı yatakta bile değil aynı çatı altında !