- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku apnesi ???? Kalp rahatsızlığı var desen anlarız belki ..Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Çok geçmiş olsun İnan görünce içim acıdı kendini içeri çekme sakın şuan koşullarını bilmiyorum ama kendin için en azından yarın çık bir darp raporu al bakın bunu hazmetmek kolay değildir anlıyorum belki de şuan şokta olduğun için mantıklı düşünmeyebilirsin ama objektif gözle söylüyorum bu gerçekten ölümüne bir şiddet olmuş allah korusun bu burnundan getirilerek aşılabilecek bir durum değil şimdi sen bu olay üzerine sesiz kalır sadece küsersen daha da büyür bunun şiddeti kimse hiçbir gerekçe ile size bunu yapamaz hakkı yok şimdi gücünü farket kendi can güvenliğin için bu olayı sineye çekme siz ölebilirdiniz iyiki canınıza birşey olmadı en geç yarın gidip mutlaka bir rapor alınYa acikcasi bana suan psikojik destek verin
Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
Yani ? Darp raporu almazsan daha çok patlak vericek o evlilik ..Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Sizdeki patlak sadece yüzünüzde olacak bu gidişle.Sikayet edin diyoruz yok diyorsunuz.Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
foto ceksen ne olacak ?Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
Fotoğrafla hiç birşey kanıtlayamazsın başkasından dayak yedi suçu bana atıyo dese ne yapacaksın?Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
Yeni evlilere sunu diyorum. Evliliginiz sikinti ise sikintili gider bi zaman her sey düzelir gibi olur ama bir yerde PATLAK verir
+1000000000000000bu erkekleri anlamiyorum erkektr dover erkektr .aldatir erkektir milletin kizina bacisina saldirir kiscasi erkek hep magdurdur peki kadinlarin sucu nedir bagzilari dovmez dovmekten beter pskolojik siddet uygular ben erkegim kapinin onune koyarim ben erkegim parayi ben kazaniyorum yeter be erkeksen. erkeksin. hasa allah misin bizi sen mi yarattin seni bagira bagira biz cikardik ...