- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 35
k bakma. ama elleri kirilsin nasl vicdansiz biriymis karsindakini. boksor saniyor hemn sikayet et bunun hic olur tarafi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k bakma. ama elleri kirilsin nasl vicdansiz biriymis karsindakini. boksor saniyor hemn sikayet et bunun hic olur tarafi yok
Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim varacil polisi ara onlar senı hastaneye götürüyor sonrada şikayetçi ol
Onun yaptığıni nasil ispatlayacaksınız ki ileride?Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin
ee abla ne diyelimYa acikcasi bana suan psikojik destek verin
Canim nasil moral verelim kocandir severde doverde mi diyelim... bu durumda yapacağın tek sey şikayetçi olman...Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Ya acikcasi bana suan psikojik destek verin
Ne diyelim üzülme geçecek mi diyelim,bi kerelik affet bi daha yapmaz mı diyelim.Ne diyelim?Allah aşkına sana moral değil can güvenliği lazımBakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Uyku apnesiyle ne ilgisi var şimdi darp raporu almanın?Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Fondoten falan sür kapanır görünmezYa acikcasi bana suan psikojik destek verin