Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli değildi
Boşanmıştı
Eski eşi de kalender biriydi hatırladığım kadarıyla
Öyle kadına vuracak cinse pek benzemiyordu
diğer inflamesle karıştırıyor olabilir misiniz ? eşimle kavga ettik diye konusu var ağustos ayında.

konu sahibi darp raporu aldınız mı

Geçmiş olsun elleri kırılsın umarım çocuğun yoktur umarım kendin için en iyikararı verirsin.Allah eşine hidayet versin

Elleri kırılsın bunu yapanın !!
Gücü sizemi yetmiş şer...siz .
Hemen darp raporu boşanma davası .
Bunu yapan neler yapar dikkatli olun ..

Hemen darp raporu alın. Allah kahretsin bunu yapanı
ben yaşamadım ama burda oha amanın tarzı yorumlara kızdım kadın şokta belli ki uzgun eşi yapmış ne zaman yapmış sebebını bılmıyoruz .darp raporu mutlaka almalı haklısınız ama bazı üyeler sanki toplumumuzda sıklıkla yaşanan olaylar değilmiş gibi konu sahıplerıne aşırı yuklenıyorlar yok hemen evi terket boşan şu bu yazıyorlar şartlarını bılmeden konuları tam okumadan.umarım çaresiz değildir bu üye ve bu duruma sessiz kalmaz

Sakın affetmeyin.Eli bir kere alışınca arkası gelir mutlaka,çıkın evden doğru karakola,ordan hastaneye darp raporu alın.En yakın zamanda da boşayın

ben yaşamadım ama burda oha amanın tarzı yorumlara kızdım kadın şokta belli ki uzgun eşi yapmış ne zaman yapmış sebebını bılmıyoruz .darp raporu mutlaka almalı haklısınız ama bazı üyeler sanki toplumumuzda sıklıkla yaşanan olaylar değilmiş gibi konu sahıplerıne aşırı yuklenıyorlar yok hemen evi terket boşan şu bu yazıyorlar şartlarını bılmeden konuları tam okumadan.umarım çaresiz değildir bu üye ve bu duruma sessiz kalmaz
Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin

Hemen darp raporu alın bir yapan yine yapar sessiz kalmayın...cok gecmis olsun :KK43:

Ailem ogullari gibi sever aklimi yidircem

Ailenizin onu nasıl gördüğü umurunuzda olmasın bu saatten sonra.
Siz evlisiniz, siz yaşıyorsunuz bu eziyeti aileniz değil. Şu halinizi görseler eminim sırtını sıvaslamazlar..
Gidin darp raporu alın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X