- 18 Ekim 2018
- 7.892
- 32.669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu dusunuyorum ya. Inanin eli kolu baglaniyo demesi cok kolay bende burda dedim. Ama bunu yasamak cok farkliSakın affetmeyin.Eli bir kere alışınca arkası gelir mutlaka,çıkın evden doğru karakola,ordan hastaneye darp raporu alın.En yakın zamanda da boşayın
Lütfen size yardımcı olacağina inandığınız birine durumu bildirin ve darp raporu alın. Evden çıkmanız mümkün değilse polisten destek alabilirsiniz. Karşınızdaki nasıl bir tür bilmiyorum ama dikkatli davranmanız gerektiği açık.Evdeyim
Nasıl yani?Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bende onu dusunuyorum ya. Inanin eli kolu baglaniyo demesi cok kolay bende burda dedim. Ama bunu yasamak cok farkli
bir sürü konunuz var fake falan değilsiniz saçmalamışlar.siz önce kendinizi toparlayın sakınleşin o zaman mantıklı duşunmeye başlarsınız ama darp raporu al dıyenler doğrud emiş.illa boşanmak için alınmaz o rapor.bır gun gerekebilir alın siz@Mune ruhen ölmek uzereyim fake deye biri var aratir bak konularima inan cok zor durumdayim
Darp roboru almadim ama burnundan fitil fitil getiriyorum o kesin
Neden alamıyorsunuz ?Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
acil polisi ara onlar senı hastaneye götürüyor sonrada şikayetçi ol