Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen size yardımcı olacağina inandığınız birine durumu bildirin ve darp raporu alın. Evden çıkmanız mümkün değilse polisten destek alabilirsiniz. Karşınızdaki nasıl bir tür bilmiyorum ama dikkatli davranmanız gerektiği açık.

Buradan ne hissettiğinizi anlamamız mümkün değil. Sadece o hödüğe kızıp sövmek gelecek elimizden ve inanın yetersiz.

Sakin olmak zor eminim ama ertelemeden rapor almalısınız.

Istediğiniz dertleşmekse tamam söz sabaha kadar yazalım ama önce ne olur o pislikten kurtulmanız için raporu alın.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm fotoğrafları görünce.hemen darp raporu al uzaklaştirma karari aldir

@Mune ruhen ölmek uzereyim fake deye biri var aratir bak konularima inan cok zor durumdayim
bir sürü konunuz var fake falan değilsiniz saçmalamışlar.siz önce kendinizi toparlayın sakınleşin o zaman mantıklı duşunmeye başlarsınız ama darp raporu al dıyenler doğrud emiş.illa boşanmak için alınmaz o rapor.bır gun gerekebilir alın siz

Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.

Foto ceksen nolacak? Suan canli kanli gidip rapor alnak yerine fitil fitil burnundan getirmek? Sahi nasil oluyo bu? O adam seni bu hale getrmis.. kursun isler mi saniyirsun ona.. ki birak burnundan getirmekmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X