- Konu Sahibi dertlisezen
-
tesekkur ederımç ınsallah yenıden bu bolume boyle bır konu acmamam dılegıyle.
ne diyelim hakkınızda hayırlsı olsun.
inaşşalh bir daha yapmaz.yaparda bir daha affedersen bilmiyorum ama iflah olmaz o adam..
bide kayınvalidenle sürekli bir arada olmayın kendi hayatınız olsun biraz.
önce eşini süründür biraz burnu sürtsün.vicdan azabı çeksin iyice
ben hala senin yüzünden lafına ifritim..sen kıskanıyordun ondan yaptım diyor ya...
aranız düzelincede kendinize zaman ayırın..kendi yemeğinizi kendi evinizde yiyin.bir yer gidecekseniz 2 niz gidin.kuyruk gibi peşinizden gelmesinler ötekiler.
çiftlerin uzaklaşmasına en büyük sebep büyükler oluyor zaten.
burda sık sık okuyoruz.
aynı evde duranlar,aynı apartmanda duranlar,yakın oturanlar sürekli kayınvalideleriyle vakit geçirmek zorunda olmaktan birbirlerine vakit ayıramamaktan yakınıyor..
senin kıskançlığından çok bence sebep bu
bi rahat versinler.eşinde annem annem deyip durmasın.
cnm bı kere affettnmı gerısı gelır derlerdı de ınanmazdım. hep suph ıcındeyım.bu ınsanın ıcını kıymık kıymık ıgne ucu kadar ama her gun kemıren bırsey. cok zor. esım tuvalete gıdıyor bakıyorum telefonunu yanına almısmı dıye. ya da pc ye oturuyr ıcım ıcımı yıyor acaba gırdımı o sıteye dıye.cok zor. dun kuafore gıdecektım ınan gıdemedım.kaynanam asyayı yıkayalım dedı asagı ınmemle kızımı yıkayıp cıkmam bır oldu nefes nefese kalmısım o kadar yanı cok acı bırsey.kın besleyemıyorum kın besleyen bırı gıbı olsaydım sımdıye kadar coktan bıtmıstı,canım hikayemiz birbirine benziyor erkeklerin hep aynı yalanları hiç degişmezmi bende affettim hasta kızımdan dolayı sende öle yapmışsın bilmiyorum böle yaşamak daha zor geliyor bana hep şüphe hep şüphe bilmiyorum neler olur zaman ne gösterir eşin pişmandır umarım ayaklarına kapanmıştır ama gururumuz kırıldı ne fayda öle anidenkestirilip atılmıyor ama ortada cocuk olunca bence son bir şansı hakediyorlar tekrar aynı şeyi yapsın anında davamı acıcam ikinci bir şoka tahammülüm yok benim sana sölicem evinde artık bunlardan bahsetme eger devam etmek istiyorsan unutmalısın canım!!!!!!!!!
Zederdi, aldığın karardan dolayı Allah seni pişman etmesin inşallah.
Afetme güçünü bulabildiğin için seni tebrik ediyorum. Herkez bunu yapamaz.
Aldığın kararına ve alacağın her karara hepimiz saygı gösteriyoruz ve destekliyoruz, neticede hayat senindir ve sen hepimizden daha iyi biliyorsun.
Sana sadece bir kaç lafım var canım.
1. Öncelikle bize güvendin için ve bizimle özel hayatını paylaştın için kendim adıma teşekkür ediyorum ama keşke bukadar ayrıntıya girmeseydin canım. Burada yazdığın bazı şeyler özeldir ve özel kalmalıydı. Bu okadar önemli değil...
2. Bu konuda sana kızıyorum işte.... Madem sen onu afetin, ona bir şans daha verdin neden halen ona güvenmiyorsun? Neden acaba bilgisayara girdimi, biriyle telefondan konuştu mu, gibi soruları sorarsın ? Güven olmasa bu ilişki yürümez canım. Ya ona güvenmeye öğren ya da aldığın kararını bir kez daha düşünün. Peki, "birşey yapar" korkusuyla nekadar yaşayabilirsin? Kaç gün evden çıkmazsın ? Canım benim, yapacak olan insan senin ruhunu duymadan yapar, sen istediğin kadar engelemeye çalış. Burada eşini korumuyorum. Seni düşünerek yazıyorum. Afetmek herşeye bir sünger çekmek demektir. Sen halen eskilere dönersen kendi kendine yıpratırsın, Allah korusun depresiyona girersin, hastanelik olursun ve o minik bebeği sana çok ihtiyacı vardır, zederdi.
Her gün seni aldatır kokusuyla yaşanmaz, arkadaşım.
Maden bu kararını aldıysan, eşine son bir şansı verdiğini belirt, yapacak ilk yanlışta herşey biteceği tekrar söyle ona ve artık geçmişe dönme. Unutma ki kaderinde ne varsa, onu yaşarsın, zederdi, istediğin kadar engelemeye çalış. O nedenle bırak artık bu düşüncelerini ve hayatını yaşamaya bak, mutlu olmaya çalış.
Sana, kızınla ve eşinle birlikte mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum.
kayınpederım ıle kaynanam aradılar nasılsın daha ıyımısın dıye. konustuk muahbbet ettık. kayınvalıdem bu sefer gıdecegımden cok korkmus.ben yokken esıme bagırmıs konusmus.yaptıklarının hepsını aıle buyuklerıne anlatacagım demıs. kı oyle de yapmıs. ılk gorumcemden baslamıs.
gorumcem de esıme baya bı dıslenmıs.(meger ne cok sevılıyormusum hayret).esımı sonra da benı aramıs. bırsuru ogut nasıhat verdı.hepsını sızınkılerı attıgım yere yanı aklımın bır kosesıne yazdım.esımın amcası da dun aksam aradı yanı ona da soylenmıs. ama umrumda degıl su an kıme ne soylenmıs.
tek umrumda olan su zederdı suphecı olmakta haklıymıs zederdı paranoyak degıl,sorun esındeymıs.
aksam okan bayulgenın muhabbet kralı adlı programında bu tur sorunlardan bahsedıldı gercı yarısında uyuyakaldım. çapa tıp fakultesınde cınsel ıslev bozuklukları dıye bır bolum varmıs. esım ıkna olursa gıtmeyı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?