şoktayım.. sanırım 3 aylık kızımla bosanmanın esıgındeyım.

canım en dogru kararı sen bılırdın sen verırdın....hakkında hayılrısı olsun....ınsallah duzelır ınsallah dedıgını yaparda sana kızına sahıp cıkar bır es bır baba oldugunun farkına varır.....hayat senın karar senın canım...

ne diyelim hakkınızda hayırlsı olsun.
inaşşalh bir daha yapmaz.yaparda bir daha affedersen bilmiyorum ama iflah olmaz o adam..
bide kayınvalidenle sürekli bir arada olmayın kendi hayatınız olsun biraz.
önce eşini süründür biraz burnu sürtsün.vicdan azabı çeksin iyice
ben hala senin yüzünden lafına ifritim..sen kıskanıyordun ondan yaptım diyor ya...
aranız düzelincede kendinize zaman ayırın..kendi yemeğinizi kendi evinizde yiyin.bir yer gidecekseniz 2 niz gidin.kuyruk gibi peşinizden gelmesinler ötekiler.
çiftlerin uzaklaşmasına en büyük sebep büyükler oluyor zaten.
burda sık sık okuyoruz.
aynı evde duranlar,aynı apartmanda duranlar,yakın oturanlar sürekli kayınvalideleriyle vakit geçirmek zorunda olmaktan birbirlerine vakit ayıramamaktan yakınıyor..
senin kıskançlığından çok bence sebep bu
bi rahat versinler.eşinde annem annem deyip durmasın.

tesekkur ederımç ınsallah yenıden bu bolume boyle bır konu acmamam dılegıyle.

kocanın tutulcak tarafı yok aslında bitanem..
ama sevgi tükenmedikçe,bişeylerin bitirilmesi de çok güç..
kalpte ve beyinde bitmemişse,sen çok üzülürdün ayrılığında zaten..
bebeğinin hatırına son şans verdin belki de eşine..
hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhh........

sakın ama affetmiş görünme sakınn.. en azından 3 ay vicdan azabı içinde yüzüne bakıyor olsun..
bir daha tekrarlamaz inşallah bu yaşadığın yıkım canım benim..
mutluluklar dilerim,öpüyorum kızının dadlu nanaklarından,maşallahhh ona,çok şeker

dunku huzursuzluk hala ıcımde.kotu bısıler olcakmıs gıbı. kayınvalıdemler yarın bursaya gıdıyorlar. su an yıne evde yalnız bırakmaya korkuyorum esımı bısı yapacakk dıye. Allahım esme akıl fıkır bana da sabır verır ınsallah bu yollardan gecmek ıcın. o yokken o kadar kınlenıyorumkı.. 1 saat sonra evde olacak. ınsallah bu duygularım da kısa surede son bulur.rabbım boyle sorunları olan hrkese sabır versın. aldıgım karar cok zor bır karar asıl bundan sonrası daha da zor.

Allah ım yar ve yardımcın olsun ınsallah ben okudum konuyu yazısmalarını Allah ım ona akıl fikir versın cok kızdım eşine :S bız bebek sahıbı olamazken baba olan bazı erkekler neden bunun kıymetını bılmezkı Allah ım ıslah etsın agzındna burnundan getırsın ınsallah.. ona resmen nefret besledm karsıma gelse ben erdınc dese agzını burnunu dagıtacak haldeyım ama buyuk konusmak ıstemem cunku kımse ne oldum degıl ne olcaz demelı ılerde mutlu bır hayatın olsun ınsallah kızına da mutlu bır yasam nasip etsın Yuce Rabbım senınle ve kızınla duam ınsallah dogru yolu bulmanda yardımcı olur...

canım hikayemiz birbirine benziyor erkeklerin hep aynı yalanları hiç degişmezmi bende affettim hasta kızımdan dolayı sende öle yapmışsın bilmiyorum böle yaşamak daha zor geliyor bana hep şüphe hep şüphe bilmiyorum neler olur zaman ne gösterir eşin pişmandır umarım ayaklarına kapanmıştır ama gururumuz kırıldı ne fayda öle anidenkestirilip atılmıyor ama ortada cocuk olunca bence son bir şansı hakediyorlar tekrar aynı şeyi yapsın anında davamı acıcam ikinci bir şoka tahammülüm yok benim sana sölicem evinde artık bunlardan bahsetme eger devam etmek istiyorsan unutmalısın canım!!!!!!!!!

inşallah unutmak sandığın kadar zor olmaz arkadaşım..senin için dua edicem..en kısa zamanda herşeyin yoluna girmesi dileğiyle..kızın için doğru ama senin için zor bir karar verdiğin...eşin inşallah gerçekten pişman olmuştur...

cnm bı kere affettnmı gerısı gelır derlerdı de ınanmazdım. hep suph ıcındeyım.bu ınsanın ıcını kıymık kıymık ıgne ucu kadar ama her gun kemıren bırsey. cok zor. esım tuvalete gıdıyor bakıyorum telefonunu yanına almısmı dıye. ya da pc ye oturuyr ıcım ıcımı yıyor acaba gırdımı o sıteye dıye.cok zor. dun kuafore gıdecektım ınan gıdemedım.kaynanam asyayı yıkayalım dedı asagı ınmemle kızımı yıkayıp cıkmam bır oldu nefes nefese kalmısım o kadar yanı cok acı bırsey.kın besleyemıyorum kın besleyen bırı gıbı olsaydım sımdıye kadar coktan bıtmıstı,

mrb ben aranızda yeniyim başına gelenleri okudum nasıl yaptın nasıl affettin demicem bekara kadın boşamak kolydır iyi olanla herkes geçinir önemli oln kötüyle anlaşabilmektir.yaşamış olduğun şüpheler çok normal ve belli süre böylede gidecektir ama tamamende buna odaklanmamaya çalış bebeğinde var sana ve ona yazık herkesin sıkıntısı var senden çok çok daha beterleri var onlar nasıl dayanıyor anne olduktan sonra herşey değişiyor devamlı ödün veriyorsun bebeğin büyüyüp anne ve baba desin babasının boynuna sarılsın işe gittiğinde arkasından ağlasın yaptığın şeyin doğru olduğunun farkına varacaksın belkide kızlar babalarına daha düşkündür ona bunu yapmadığın için sevineceksin inşallah eşinde yaptıklarının farkına varır pişman olur ve bunu sadece dille değil hreketleriylede gösterir belli bir süre ağırdan almalısın bence de hala korkularının olduğunu dile getir nette beraber takılın filan seni şüpheye sokacak davranışlardan kaçınması gerektiğini anlamalı çok uzattım kusura bakmayın Rabbim yar ve yardımcı olsun her karanlık gecenin birde sabahı vardır unutma sabret

zederdi çok zor anlayabiliyorum. Bence eşini bir süre cezalandırsan? Ne bileyim interneti yasaklasan mesela. Yaptıklarının bedeli olmalı. Senin gözyaşların bu kadar ucuz olmamalı.
İnan içimden ne geçiyor biliyor musun? Allah o konuştuğu ucuz kadınlardan birinin eline düşürsün evdeki namuslu karısının saçının telinin kıymetini anlasın. Yazıklar olsun böyle adamlara.
İnşallah tekrarlamaz,inşallah bir daha asla üzmez seni..

Zederdi, aldığın karardan dolayı Allah seni pişman etmesin inşallah.
Afetme güçünü bulabildiğin için seni tebrik ediyorum. Herkez bunu yapamaz.
Aldığın kararına ve alacağın her karara hepimiz saygı gösteriyoruz ve destekliyoruz, neticede hayat senindir ve sen hepimizden daha iyi biliyorsun.
Sana sadece bir kaç lafım var canım.
1. Öncelikle bize güvendin için ve bizimle özel hayatını paylaştın için kendim adıma teşekkür ediyorum ama keşke bukadar ayrıntıya girmeseydin canım. Burada yazdığın bazı şeyler özeldir ve özel kalmalıydı. Bu okadar önemli değil...
2. Bu konuda sana kızıyorum işte.... Madem sen onu afetin, ona bir şans daha verdin neden halen ona güvenmiyorsun? Neden acaba bilgisayara girdimi, biriyle telefondan konuştu mu, gibi soruları sorarsın ? Güven olmasa bu ilişki yürümez canım. Ya ona güvenmeye öğren ya da aldığın kararını bir kez daha düşünün. Peki, "birşey yapar" korkusuyla nekadar yaşayabilirsin? Kaç gün evden çıkmazsın ? Canım benim, yapacak olan insan senin ruhunu duymadan yapar, sen istediğin kadar engelemeye çalış. Burada eşini korumuyorum. Seni düşünerek yazıyorum. Afetmek herşeye bir sünger çekmek demektir. Sen halen eskilere dönersen kendi kendine yıpratırsın, Allah korusun depresiyona girersin, hastanelik olursun ve o minik bebeği sana çok ihtiyacı vardır, zederdi.
Her gün seni aldatır kokusuyla yaşanmaz, arkadaşım.
Maden bu kararını aldıysan, eşine son bir şansı verdiğini belirt, yapacak ilk yanlışta herşey biteceği tekrar söyle ona ve artık geçmişe dönme. Unutma ki kaderinde ne varsa, onu yaşarsın, zederdi, istediğin kadar engelemeye çalış. O nedenle bırak artık bu düşüncelerini ve hayatını yaşamaya bak, mutlu olmaya çalış.

Sana, kızınla ve eşinle birlikte mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum.

Canım... Başlığı yazarken "şoktayım..." diye başlamışsın ya, okuyunca ben de şok oldum inan ki....
Cuma gördüm başlığını, 6-7 sayfa okumuştum ki acilen evden çıkmamız gerekti ve o günden beri eve ilk kez geliyorum, hemen senin başlığını açtım gelir gelmez....

Söylenecek o kadar çok şey var ki... Öncelikle büyük geçmiş olsun, yenilir yutulur şeyler değil yaşadıkların... Çocuk olunca işte her olay böyle "aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık..." haline dönüyor... Sadece çocuk da etkilenmiyor çünkü ayrılıktan, anne için "tek başına çocuk büyütmek" her şeyden zor....
Eşin için de kötü şeyler söylemek çok kolay, hakediyor da.... Ama eminim iyi günleriniz olmuş olmasa onla evlenmezdin, bu yüzden işte, ona söylenecek kötü sözleri dile getirmek bana düşmez, o senin hakkın....

Kendimi seni yerine koymaya çalışıyorum...Eşini, evlenmeden önce kıskançlığın konusunda dürüstçe uyarmış olman, ve onun seni bu halinle kabul etmiş olması, şu durumda "kıskançlığın yüzünden!" diye bir bahane göstermesini haksız kılar... Çünkü bu kız seni uyarmış, "kıskancım" diye... İşine gelmeyecektiyse, evlenmeyecekti..

Öte yandan, senin yerinde ben olsam, ben kesinlikle o saniye terkederdim evi... "Evi terketmeliydin" demiyorum... Çünkü senin içinde bulunduğun şartları da kendini de, en iyi sen bilirsin... Bu yüzden kararını kendin vermeliydin ve de vermişsin... Kendi şartların içersinde verilebilecek en uygun kararı verdiğine eminim... Bu yüzden de dilerim bu iyi niyetinin karşılığında Allah da seni mutlu eder...

Benim başıma aynı şey gelseydi ben evi hemen o an apar topar terkederdim sanırım...Üstelik benim, gidecek bir ailem bile yok... Yine de duramazdım, giderdim... Gerekirse or.spuluk yaparım, yine dönmem yani... Nankörlüktür bu çünkü... Benim yıllarca verdiğim emeği bu şekilde çiğnetmem ben... Herkes ana kuzusu, kimse için saçımızı süpürge etmeye mecbur değiliz, kimseye hizmetçi ya da köle olarak da gelmedik dünyaya... Bende bir insanın hata yama şansı sadece 1'dir... Aynı insandan 2.kez kazık yeme ihtimalini yaratmam ben, gönlüm de kavuşmaz zaten....

O yüzden diyorum; herkesin karakteri, tahammül sınırları, ailevi durumu farklı.... O yüzden canım, en güzel kararı verdiğine eminim kendi açından...

Sana söyleyebileceğim şu ki; asla pişmanlık duyma verdiğin/vereceğin hiçbir karar için. Dedim ya, sen kimsenin kölesi ya da hizmetçisi değilsin. Mutlu olduğun sürece o evliliği sürdürmen gerekir. O birliktelik sana mutsuzluk getiriyorsa, sona ermeli.... Çünkü senin de sadece tek bir hayatın var. O nasıl kendi kıymetini biliyor, kendini düşünüyorsa, sen de düşüneceksin... Çocuk var evet, ama o çocuk "sadece senin" çocuğun değil, sen annesiysen o da babası. Babası çocuğunu düşünmüyorsa sen de kendini öyle bir baba için asla harap etme. Öyle bir babadan çocuğa da fayda gelmez.

Ben de kız çocuğuydum Zederdi, ben babamı hiç tanımadım, ben de babasız büyüdüm... Hiç de bir şey olmadı.Yine gül gibi büyüdüm, yine en güzel okullarda okudum, yine iyi bir mesleğim oldu, ayağım da herkesten çok basıyor belki yere.... Şimdi kimsem yok... Yine ayaktayım... Yine çalışır bakarım çocuğuma, yine korkmuyorum...
Diyeceğim o ki; kendine yazık etme. Mutlu ol, en önemli şey senin mutlu olman hayatta....
Çünkü sen mutlu olduğun sürece evladın mutlu olacak Zederdi... Sen mutluyken, sürünseniz bile o çocuk mutlu olacak.. Sen mutsuzsan eğer, istersen altın kaftana sar o çocuğu, öyle büyüt... Yine mutsuz olacak, yine mutsuz olacak....

Başka ne diyim arkadaşım... Kısa zamanda kendini toplar ve bu travmayı atlatırsın umarım... Güçlü ol. Kimseye boyun eğme kimseye mecbur hissetme kendini. Mutlu olduğun yerde, mutlu olduğun sürece dur... Hepimiz anamızın kuzusuyuz nihayetinde
İyi bak kendine kuzuuu :))))))))))))))))

canlarım cok tesekkurler. destekledıgınız ve yanımda oldugunuz ıcın.unutmaya calısıyorum olanları.ınsallah sonumuz hayır olsun.

merhaba arkadasım oncelıkle. burada ozelımı anlatmaktan cekınmıyorum mutlaka yadırgayan oluyordur ama ben bır bayan olarak benım yerımde baska bır bayan olsa ne yapardıyı gormek ve bıraz olsun ıcımdekılerını dokmek ıstıyorum burada.bırkac senedır bu forumdayım guvenıyorum buraya.alacagım cevaplara da.
alısacagım tabıkı bu duruma ama kendını benm yerıme koyabılsen. bu zamanla asacagım bırsey.olmuyorsa da olmayacak yapacak bırsey yok.esım de artık bunun farkında.

kayınpederım ıle kaynanam aradılar nasılsın daha ıyımısın dıye. konustuk muahbbet ettık. kayınvalıdem bu sefer gıdecegımden cok korkmus.ben yokken esıme bagırmıs konusmus.yaptıklarının hepsını aıle buyuklerıne anlatacagım demıs. kı oyle de yapmıs. ılk gorumcemden baslamıs.
gorumcem de esıme baya bı dıslenmıs.(meger ne cok sevılıyormusum hayret).esımı sonra da benı aramıs. bırsuru ogut nasıhat verdı.hepsını sızınkılerı attıgım yere yanı aklımın bır kosesıne yazdım.esımın amcası da dun aksam aradı yanı ona da soylenmıs. ama umrumda degıl su an kıme ne soylenmıs.
tek umrumda olan su zederdı suphecı olmakta haklıymıs zederdı paranoyak degıl,sorun esındeymıs.

aksam okan bayulgenın muhabbet kralı adlı programında bu tur sorunlardan bahsedıldı gercı yarısında uyuyakaldım. çapa tıp fakultesınde cınsel ıslev bozuklukları dıye bır bolum varmıs. esım ıkna olursa gıtmeyı dusunuyorum.

Dün gece okudum canım yazdıklarını ve resmen şoka girdim. Normalde evlilik birliğinin asla ama asla yıkılması taraftarı değilim. Ama dün gördüklerimden sonra sana "boşan o adamdan" diyesim geldi. Senin kendin için en doğrusunu yaptığını biliyorum. Yine de tekrarlayacak olursa, boşanma kararının dışında, hakimden "ayrılık kararı" vermesini isteyebilirsin. Bu süre 6 aydan birkaç seneye kadar sürer. Boşanmazsınız, adli olarak ayrı yaşarsınız. Zaten kusurlu olduğu için dava da açamaz. Dava açacaksan da şifreleri kırdığın zaman değiştir ki silemesin hiçbir şeyi. Böyle bir öneride bulunmamın sebebi; bu adama boşanmak mükafat olur. İstediği gibi at koşturur bekar haliyle. Olan sana ve o ufacık yavruna olur.

canım allah yardım etsin unutmAK ÇOK ZOR OLUOR BÖYLE ŞEYELRI INSANIN HEP ONUNE GELIOR AMA SEN INSALLAH AILENIN YANI KAYINVALIDENELRIN DESTEGIYLE ATLATIRSIN O KOCAN DA İNŞALLH UNUTTRMAK İÇİN ELINDEN GELENI YAPR TAMAMYLE SENIN OLSUN HER ANLAMDA:))) ALLH VERDIGIN KARARDAN PİŞMAN ETMESİN.. BEBİŞİNLE SAĞLİKLI GUNLER CANIM UMARIM BEBEKLRIMIZ BOYLE SEYLRI YASAMAZLAR GERCEKTEN COK ZOR ÇÜNKÜ HER ŞEY HAYAT DURMUŞ GİBİ OLUOR

canım allah yardımcın olsun çok zor yaşadıkların .sen bebeğin için gerekli olan
sabrı göstermişsin helal olsun herkes senin gb bu iyiliği yapamıyo bebişine .kendini bu yüzden rahatlatbilirsin.bir daha ki hatası sonunuz olur ewet ama sen elinden geleni yapmış olursun.
alışkanlık haline getirmeyen erkeklerde var inşallah kocan onlardan olur.bi süre tekrar aldatırmı die
üzme kendini bence korkusundan biaz sıkar öle şeyler

saolun kızlar. hersey ıcın. destegınız yorumlarınız bunlar hep aklımda olacak kızım uyandı sımdı onunla ılgılenmelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…