Şok oldum üzgünüm..

Sizin gibilere laf anlatmak imkansiz.Yikin dokun insanlari ozaman rahatiniz icin.Sizin gibilerin kiymeti bilinir siz de haklisiniz tabi.

Kadin olarak bakmayin olaya duygusal bakmayin.Simarik insanlarin diger insanlari uzmeye hakki yok.

Nasıl bakayım,haddini bildirsin hatta iki tane de çaksın mı demeliyim,nasılsa şımarık haketti demeliyim dimi ? Bence sende iyi değilsin düşüncelerin hiç normal gelmedi bana.Anormallikler var ! Bak bende senin hakkında hüküm veriyorum.Aynı senin yaptığın gibi.

Haddini bildirmek cakmayla tokatla olmuyor duygusal bakiyorsun hala!

Ararlar canım merak etmez sen sanmazsın ama böyle düşünen ve yaşayan insanlar da var. Özel hayat algısı olan.
Esini de arayip izin aliyorlarsa yuhh..Nasil bir ailede yetistiniz.Senin esine soylemen yeterli normalde.Tanisikligi da varsa arar ama oylesine arar.Kadinlarda bu evin patronu benim tripleri fazla.Obur taraftanda fazla baskici muameler olabiliyor tabi .Ama konu bu; bunu soyluyorum.Obur tarafin bencil bir muamelesi olsa onu da soylerim.

Esin yokken gelmez mi .Gelir.Yapmayin simdi.
Esin yok diye gelmemezlik yapmaz.
Tulipa bir gelin ve bir görümce olarak yazıyorum bu mesajı. Bu mesajı eşim kardeşine yazamaz çünkü ben eşim yokken kardeşimi davet etmem heleki çocuklu ise.Diyelim ki o istedi gelmek. Eşimin olmadığını,o gelince gelmelerini söylerim, söylüyorumdada. Ha çok görüşmek istiyorsam iş izin ayarlayabiliyorsam ben giderim. Diyelim diyemedim ve onlarda gelemeye kalktı eşim bu mesajı yazdı. Ona kızmam. Kendi düşüncesizliğim ve eş olarak ona danışmadığım için özür dilerim. Ve bir görümce olarak abimin evine abimi arayarak gittiğimi hiç hatırlamam yengemi ararım. bana gelen de beni arar. çünkü evi çekip çeviren evin kadınıdır

Gelin evine gelen misafiri dolaylı öğreniyor tesadüf sosyal medyadan. Gelin hiçe sayılıyor ama o kendi çizgisini çizince şımarık oluyor. Yok bu çok büyük haksızlık. Ev değil mesele. Eşler o evde beraber bir hayat yaşıyor. Ev arkadaşı bile eve misafir çağırırken haber verirken evin hanımının haberi olmadan çocuklu aile tatile geliyor. Sonuna kadar gelin haklı.

Allah size gelecek misafirin yardimcisi olsun.Bilseler kime geldigini.Gelmezler eminim.
Siz kimsiniz, ve derdiniz ne. Olayı alıp nerelere getirdiniz. Sanki eve misafir gelmesin demişiz. Okuduğunuzu beyninizle algılayın başka yerinizle değil.konudaki gelin ben değilim yanlış yere demir attınız.Saçna sapan fikirlerinizle beni alıntılanayın Gidin temizlik falan yapın hadi

Ben sana sormuyorken ailemi sorgulamak senin haddine mi?

Senin gibi kocamın bana haddini bildirmediği, görümce olarak gelinimizin özeline saygı gösterdiğimiz ve kardeşimin de gelinimize haddini bildiremediği karşılıklı saygı olan bir ailede yetiştim? Ama size çokkk uzak ki hayretler içinde kaldınız.

Ayrıca benim kardeşim uzaktan gelecekse, yatılı olarak bunu ben de eşim de onaylar ve haberimiz olur. Ha kadının ailesinin gelmesiyle erkeğinki bir değil. Birisinde evin kadını orada ve evin her tarafına hakim konumda. Bu konuda ise evin kadını yok, başka bir kadın gelecek o evde kadınlık yapacak... Bu durum beni rahatsız eder.

Ayrıca baskı, şu bu değil. Bir evin temizliği, yemeği, düzeni ne olursa olsun uç durumlar dışında kadına ait oluyor. Bu durumda sorulacak kişi de tabi ki kadın... Belki kadın uzun bir tatil yapacak, mis gibi temizledi, evinin batmasını istemedi. Ne alaka ya o yokken çocuklarıyla zaruri bir durum dışında tatil yapmak. Oldu olacak kocasıyla yatak odasını da kullansınlar...

Neyse cidden bazı durumlarda bazı insanlarla fikir tartışmasına girilmez. Şu an o durum geçerli benim için. Benim fikrim bu... Evim kıymetli. Belki canım istemiyor. Benden habersiz kimse gelemez. Evin patronu da benim. Kimse de bana haddimi bildiremez. Bir görümce olarak ben de kimseye haddini bildirmem. Oldu mu? İyi geceler. Bye, bye. Goodnight.

Ya biz nasıl bir ailede yetiştiysek, ben de erkek kardeşime gidecekken hep gelinimizle iletişimde olurum. Yazık bize. Haddimizi bildirmeleri lazım, kocamızın.

Ama gorumceye evine sen yokken geliyor diye haddini bildirirsin degil mi.O kadar kucuk seylere takiliyorsunuz ki.Bir bilseniz.

Evet tatlışım benim, görümceme haddini bildiririm. Bu gelin yine iyi yazmış. İyi ki bana denk gelmemiş.
Allah gorumcelerinize yardim etsin .Boyle bir gorumceyle kesinlikle gorusmem.Yenge yokken abimin evine giderim sahsen.Yazik gunah .Su insanlarin hali icler acisi.

Yahu gidin önce bir evlenin çoluk çocuğa ele bşr karışın. Eşiniz kv görümceniz olsun , tecrübe edinin gelin ondan sonra yorum yapın.Burdan klavyeden sallamak kolay .gidin sevgilinizin tripleriyle falan uğraşın görümce tripleri aşar sizi

Allah gorumcelerinize yardim etsin .Boyle bir gorumceyle kesinlikle gorusmem.Yenge yokken abimin evine giderim sahsen.Yazik gunah .Su insanlarin hali icler acisi.
Ay aman görüşmesinler canıma minnet. Bu arada görümcem sizin gibi olursa zaten ben kapıdan içeri adım attırmam merak etme ona fırsat bırakmam. Herkes haddini bilecek. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…