• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Temiz bırakırım pis bırakırım bu bana kalmış. Ama temizlerkende ayy temizleyim ben evde yokken misafir gelir diye düşünmem işin açığı.evim müsaitse aynı gün kabul ederim , müdait değilsem ertesi gün gelsin kaçmıyoruz göçmüyoruz yani noluyo

Mesela benim kocam dağınık biri. Ben bikaç gün evde olmayacaksam mutfağı toplar öyle çıkarım evi toplarım ama silip süpürmem. Çünkü adam tertemiz bıraktığım evin içine ediyor resmen. E durum böyleyken evime misafir gelmesini de istemem

Evdeki misafir sadece erkek olsa bundan evde olmayan kadın (misafirde sıkıntı yoksa tabi) arıza çıkarmaz. Çünkü erkek dediğin evde en fazla yer içer yatar. Yok dolabı dağınıkmış yok komodini tozluymuş yok halısı kirliymiş demez bakmaz yani öyle şeylere. Kadın da bundan ötürü sıkıntı hissetmez. Eve gelen misafirin kadın olması işin rengini bu yuzden değiştiriyor. Ya kurcalarsa ya dağınık derse, acaba ne kusur bulacak vs diye strese giriyor insan. Bundan ötürü görümcenin elbette kendisi evde yokken evine misafir olmasını hiç istemez.

Buradan yürüyorum ben de konu için.
Şöyle ki, kadın bunu da dert etmeyebilir ama konudaki görümce gelini öyle bir tarif ediyor ki; insanın aklında kv, görümce, birkaç eş dost gelini çekiştiriyorlar. Şimdi gelin hanım bunu hissettiyse, "Buradan da bir laf gelir, zaten zor sabrediyorum, iyice kırar dökeriz" moduna girmiş olabilir bir yandan.

Her şeyi geçtim, bir "Alo" demek olay, sadece bu.
Kadına kocası söylemiş söylememiş, yok öbürü gelecekmiş ama bir anda gelişmiş diğeri katılmış vs vs... Tüm bunları geç, bir "Alo"... Samimiyet, aynı zamanda nezaket ister, huyunu bilirsindir, ona göre davranırsın. Bu kadının bu noktaya takılacağını bilmiyor muymuş şimdi görümce, o kadar samimilermiş de? :))

Kadın evine gelecekleri internetten öğreniyor yav.
İnsta da olmasa, haberi de olmayacak :)))

Temiz bırakırım pis bırakırım bu bana kalmış. Ama temizlerkende ayy temizleyim ben evde yokken misafir gelir diye düşünmem işin açığı.evim müsaitse aynı gün kabul ederim , müdait değilsem ertesi gün gelsin kaçmıyoruz göçmüyoruz yani noluyo
Bu kisi tatile gitmis.Bir yere giderken temiz birakayim olurum kalirim hissi olmaz mi hic sende?

Mesela benim kocam dağınık biri. Ben bikaç gün evde olmayacaksam mutfağı toplar öyle çıkarım evi toplarım ama silip süpürmem. Çünkü adam tertemiz bıraktığım evin içine ediyor resmen. E durum böyleyken evime misafir gelmesini de istemem
O kocanin pisligi.Biri gelse dersin sen de.

Iste bir hafta iyi gecmis ama tipik kk kadinlari gibi sebep yokken mesafe koyan bir tip demekki.Az gorusulsun diye.Ego eksenli.
Tulipacım boş yere yorma kendini, bak ne kadar görümceyi savunan varsa ban yedi, bir ben kaldım ki ben arkadaşların tüm sorularını cevapladım zaten diğer sayfalarda, sen de ban yeme durduk yere. Gayet net olan görgü kurallarında bile kendilerince puan veriyorlar, ne kadar adaletliler anla oradan. Kim ne isterse öyle düşünsün, görümce kötü niyetliyse tüm aileye bu olayı öyle değişik bir biçimde yayar ki o gelin hep kötü anılır. Ben görümcenin art niyetli olduğuna o yüzden inanmadım bu olayda. Bir de bu üye eskiden burda büyük bir olay yaşadı, biraz da onun etkisi ile üstüne gidiliyor.

Bi kisi tatile gitmis.Bir yere giderken temiz birakayim olurum kalirim hissi olmaz mi hic sende?
şimdi olayı buna döndürmeyelim iş yeterince karışık;))) söz konusu kızın temizliği pisliği değil ki. Kızın olayı instagramdan öğrenmesi.evi pistir düzenlidir bizene ona kalmış . Ha ben toplar çıkarım ama dediğim gibi tatile gidiyorum ben ya toplatken evime msf gelir düşüncesiyle toplamam paranoyakmıyım ben . Kim bu düşünceyle ev topluyor.ha ölümü kalımı düşünürüm. Kızda evi yalnız bırakmıyor eşi evde halleder.

Tulipacım boş yere yorma kendini, bak ne kadar görümceyi savunan varsa ban yedi, bir ben kaldım ki ben arkadaşların tüm sorularını cevapladım zaten diğer sayfalarda, sen de ban yeme durduk yere. Gayet net olan görgü kurallarında bile kendilerince puan veriyorlar, ne kadar adaletliler anla oradan. Kim ne isterse öyle düşünsün, görümce kötü niyetliyse tüm aileye bu olayı öyle değişik bir biçimde yayar ki o gelin hep kötü anılır. Ben görümcenin art niyetli olduğuna o yüzden inanmadım bu olayda. Bir de bu üye eskiden burda büyük bir olay yaşadı, biraz da onun etkisi ile üstüne gidiliyor.
Ne yasadi ki.
Valla boyle mesajlari yaysa yeri de yaymasin.Buyukluk onda kalsin.olgunlugunu korusun.Ama diger hatalarini kollasin..Abartirsa dur desin
simarikligin luzumu yok.

Buradan yürüyorum ben de konu için.
Şöyle ki, kadın bunu da dert etmeyebilir ama konudaki görümce gelini öyle bir tarif ediyor ki; insanın aklında kv, görümce, birkaç eş dost gelini çekiştiriyorlar. Şimdi gelin hanım bunu hissettiyse, "Buradan da bir laf gelir, zaten zor sabrediyorum, iyice kırar dökeriz" moduna girmiş olabilir bir yandan.

Her şeyi geçtim, bir "Alo" demek olay, sadece bu.
Kadına kocası söylemiş söylememiş, yok öbürü gelecekmiş ama bir anda gelişmiş diğeri katılmış vs vs... Tüm bunları geç, bir "Alo"... Samimiyet, aynı zamanda nezaket ister, huyunu bilirsindir, ona göre davranırsın. Bu kadının bu noktaya takılacağını bilmiyor muymuş şimdi görümce, o kadar samimilermiş de? :))

Kadın evine gelecekleri internetten öğreniyor yav.
İnsta da olmasa, haberi de olmayacak :)))

Zaten işin en buyuk ayıbı bi telefon etmeye tenezzül etmeyişi.. sonra ay ben şok.

Not:Butun bunlari gelin olmus ama hic gorumce olmamis halimle yaziyorum.

Ne yasadi ki.
Valla boyle mesajlari yaysa yeri de yaymasin.Buyukluk onda kalsin.olgunlugunu korusun.Ama diger hatalarini kollasin..Abartirsa dur desin
simarikligin luzumu yok.
Her şeyin usulü vardır, sorun bence zaten o şekilde çözülmez, insanca çözmek gerek, yaymamalı tabiki.
Bir konuda herkese küfür etmişti, geçmiş konularında vardı, ben konu kilitlenince okumuştum.

Ben kiza ikidebir soğuk biri demene takıldım. Belki sen iticisin? Ne bileyim sohbetin çekilmiyor belki yada kültür seviyeniz denk değil konuşacak bişey bulamıyorsunuz? Yada sizin halanizla yaptığınız gibi dedikodudan çiğ muhabbetlerden hoşlanmıyordur belki?yada sıcak canayakin olmanızı lüzumsuz samimi yılışık olarak yorumladı? Sevmek zorunda mi kiz seni sicak olmak zorunda mi?

Kiz gayet doğru bir hareket yapmış. Hadsizce nispet yapılmış oda haddini bildirmiş. Yorumlarını okuyunca ortalık karıştıran ve hemen abine dolaylı yollardan yetiştirip aralarını bozmaya çalışan art niyetli bir insan olduğunu farkettim. Yoksa konuyu okumakla kalsak meleksin maşallah ayhh ben şokk çok tatlı insanımdır modunda konu açıp sonra para aldi vermedi kizda calismiyor altın vermemiş bilmem ne diye nasıl çıkardın dilini. Sanane ayol sinsi misin nesin! Müstahak sana iyi olmuş. Oooh rahatladim banlayin beni efenim hazırım

Çok şükür ben evde yokken bi haber vermeden evime misafirliğe gitmeye hazırlanacak kadar nezaketsiz birine denk gelmedim. Olur da giderse söylerim kusura bakma kocam yapmış diye.
O gorumce misafirperligini yeglerdi dagitilmis evden ziyade bence.Ben olsam yeglerdim.

Evet lafını etmeye yer arayan bi görümce de kesin yeğlerdi...
Lafini edecekse pis eve gitmeyecek tabi..Onemli olan niyet.Ozaman daha degisik konusacak.Oyle pat pat dover gibi degil.
.Daha soft anlatacakti derdini"".Evi kirletmistir benimki.Keske ben ordayken gelseydiniz.Guzelce agirlardim"" diye..Ama o mesajlar cok farkli ve art niyetli

Back