Şok oldum üzgünüm..

Süpersinnn
+1000000

Ciddi olamazsınız kocası kadına mı had bildirecek? Ne için, kim için?

Benim evime benden habersiz giren dangalakları da ben istemem. Bu ne cüret. Asıl o kocanın var ya... Her neyse...

Mahremiyet diye bir şey vardır. Ben kimse için evimi temiz bırakmak, orayı burayı düzeltmek zorunda değilim. Ben yokken kimse de gelip benim evimin düzeninde yaşayamaz. Çoluk çocuk ortalığı mahvedecek, keyif çatacaklar. Ohh ben yokken. El elin eşeğini türkü söyleyerek çağırır, sanıyor musunuz sizin evinize bir başkası sizin kadar önem göstersin? Yer, içer, s..., yatarlar. Kimse kusura bakmasın.

Böyle düşünenleri gördükçe şok oluyorum. Kocası geline haddini bildirsinmiş. Yok yaa, kim için? Habersiz giden, gelin evde yokken rahatına bakmak isteyen misafir için mi? Oldu canım... Orası gelinin evi, evin düzenini sağlayan, yerleştiren kadındır. O kadın istemeden kimse girmemeli. Ayrıca, aynı şey adam için de geçerli. Ama kadının özeli mi var, başka bir şeyi mi var? Niye ben elalem için evimde rahat edemeyeceğim, evimi her daim temiz tutacağım? Orası elalemin seyir alanı değil, benim özel, kişisel ihtiyaçlarımı giderdiğim mekanım. Arkamdan gelen misafirin ne haddine ? Kim olursa olsun. Benim mutfağım, benim yatağım, yorganım. Erkekler akşama kadar gezer gelir yığılırlar rastgele. Çocuklu misafirle bir mi bu? Hayret!

Bir de kocası haddini bildirecek geline, cidden çok acaip ya.

Son düzenleme:
Ben de bir görümce olarak bu yorumu ayakta alkışlıyorum

Ya hu bir de fesatlık var. Sana ne? Milletin yaşayışı niye insanları bu kadar geriyor. Nefret ediyorum bu milletin hayatına karışan insanlardan, iticiler.

Öyle tabiki
Anlamadığım şey şu orası abisinin evi eee? O kadın orda başçavuşun eşeği mi? Hizmetini hürmetini edecek insan o kadin bi gelecek ev berbat olmasa dahi ben evimde yokken başkasının ne haddine benim evime girmesi . Bu kadar saçmalık görmedim duymadım . Çok haklısınız

Ya yorumlara şoktayım ya. Böyle düşünen insanlar var. Neymiş evini temiz bıraksaymış, misafire o denir miymiş? Misafir için yaşıyor ya kız? Kızın evinde kızın düzeninde yaşayacak, çoluk çocuk ortalıkta. Tövbestafurullah. Sonra da kocası geline haddini bildirsin. Mantığa gel!!!!

Evine kimse yokken misafir istemedi diye, kocası had bildirsinmiş. Böyle düşüne düşüne yiyorlar dayağı oturuyorlar.

Ben kadına hak verdim. En azından söyleyebilirdin, durumu anlatabilirdin olaylar kesinleşince.
Ayrıca abinize başka bir bahane bulmanız hoş bir düşünce olmuş.. Burdan kötü niyetli olmadıgınızı anlıyorum ama yine de kadın kırılmakta haklı..

Keşke yedikleri dayakla kalsalar.
Böyleleri abi kardeş baba , ogul doldurur eşinin üzerine gönderir huzurlu yuvayı huzursuz edip dayak da yedirir millete sonra tertemiz bir insanim ben hep hatalı o . Ne haddine ona öyle söylemiş terbiyesiz!!! Derler . Allah böylelerini evliliklerden uzak tutsun .

Herşeyi geçiyorum,

"Kocasının bu kadına haddini bildirmesi gerek " ne kadar talihsiz bir cümle olmuş.Hemcinsinizden bahsediyorsunuz bilmem farkındamısınız ne yaşadı, ne hissetti bilmeden etmeden nasıl bu kadar acımasızca konuşuyorsunuz..Konu sahibi hislerini söylediği için eleştirildi,yada hak verildi ama iki satırlık msjından bir kadını kocası haddini bildirmeliye nasıl getirdiniz anlayamıyorum,hiç bir kadın haketmez böyle bişeyi..sizi kınıyorum !

Amin canım amin. Kadın kim ki ne hükmü var. Gece gündüz ev temizlesin ki, görümce misafirliğe gelip çocuklarıyla evin içine s... İsterse ev temiz olsun. Görümceye öyle ev bırakılır mı aaa? Kadın her an tetikte olacak, hizmetçilik edecek. Yoksa haddi bildirilecek. Hasbinallah!

Aaa olmaz mecburuz temiz bırakacağız , hey Allahım yaa hadsizlik boyları aştı :)

O adaba uygunsuzluk yapmis olabilir aramayarak (ki cok adapsizlik da degil dusuncesizlik cunku art niyet yok)ama sen de cok fena ayip etmis olursun dover gibi benim evim benim kocam o evli diyerek.Hem de bilerek
Cok simarikca bencilce..O mesajlar kardesine cekmis.Cok kaba orda yazanlar.Ben gorsem esime cok kizardim.Yazan erkek de olabilir ben esime kizarim niye boyle saygisizca yazdin.Ama kadinlar ev de ev bikkinlik geldi
Su mesajlari hakli goruyorlar agzim acik kaldi anlayislariniza,egolariniza.
Kendi kardesinize o mesaj cekilse napardiniz soruyorum.

Ne guzel yazmissin. Parmaklarina saglik hele bir gorumceden bunlari okumak beni cok etkiledi.

yengen haklı gibi geldi cnm bana

Kadin olarak bakmayin olaya duygusal bakmayin.Simarik insanlarin diger insanlari uzmeye hakki yok.

Ben de sizin bu kadar "elalemci" takılmanıza şaşırdım. Size de çok zor oluyordur, gece gündüz görümceniz mi gelecek, misafir mi gelecek, hizmetçi gibi kendi evinizde milletten çekinerek yaşamak... Çok zor olsa gerek.

Siz sanırım özel hayattan bir habersiniz... Hani insanlar yerler, içerler, soyunurlar, dökünürler, ne biliyim gaz çıkarırlar, rahattırlar, cinsellik yaşarlar, çöplerinde kendi özel şeyleri vardır, dışardaki çöplerden farklıdır. Orası otel değildir. İnsanlar orayı millete sergilemek için değil, kendi yaşam alanlarını kurmak için oluştururlar. İsterlerse içinde tepinirler, temizlemezler, antika biriktirirler, top oynarlar. Orası onlarındır, anlıyor musunuz? Kimse için değil kendileri için orada düzen oluştururlar. Dışarıdan anlayışsızın birisi gelip kafasına göre benim yaşam alanımı kullansın istemezler. Burada mesele evdeki eşyalar, düzen, ev değildir. Yaşamm Alanı, Özel Hayattır. Ama size çok uzak.

Aman görümcenizi iyi ağırlayın, sonra kocanız size haddinizi bildirmesin olur mu? Sizle tartışacak kadar şığ düşüncem yok benden bu kadar üzgünüm. İyi geceler.

Son düzenleme:
Olaya kadin olarak bakip galeyana gelmeyin.Kendi kardesine esin o mesajlari yazsa ne dusunursun.Objektif bakin konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…