Ohhşş saptırılan konular, en sevdiğim
Kadınların belli bir samimiyeti var konu içinde, gelin önceden davet etmiş, davete iştirak edilmemiş. "11 ay boyunca buradaydım, benim bir ay gideceğim günü mü buldu" ya getirmiş de lafı... Abi hala şu halde görümcenin "Masum" gezi planını destekleyen var ya, neymiş, abiye haber etmiş okeymiş.
Orası iki kişinin evi, evin hanımını ararsın önce; hele ki defalarca davetine iştirak etmediğin birine geleceğini mendil sallaya sallaya söylersin "Biz geliyoruz yengeee" diye. Bir şeylerden çekinilmiş herhal, abi aranmış salt.
Neyse güzel hoş, haklar verilip dağıtılmış, konu almış yürümüş 80 sayfa, milleti bilip bilmeden yalancılıkla itham edenler olsun, yargılayanlar olsun, gelmişler bu konuda temiz bir sayfa açıp misafir ağırlamanın incelikleri üzerine Osmanlılara dayanan adap dersleri vermişler, sonracığıma "Kimse hakkında bilim bilmeden konuşmayın" demişler ama 4 sayfa öncesinden "Siz şöylesiniz, böylesiniz, babanızı da sevmezdim zaten" tarzında atıp tutmuşlar... Konu ne zaman durulur dedim merak ettim, eh öbür konu sabotajcıları da yetişmiş, konu görümceden gelinden çıkmış kadın zekası, erkek zekası, adamın aldatmalarına tepkilere filan gelmiş....
Yav onu ikram etmeyin tatlım, kullanın siz de bir zahmet
Merakla bekliyorum, konu ne zaman Ortadoğudaki savaşlara ve Suriyelilere gelecek. 10 sayfaya kadar oraya gelir herhalde bu konu