Ben de sizin bu kadar "elalemci" takılmanıza şaşırdım. Size de çok zor oluyordur, gece gündüz görümceniz mi gelecek, misafir mi gelecek, hizmetçi gibi kendi evinizde milletten çekinerek yaşamak... Çok zor olsa gerek.
Siz sanırım özel hayattan bir habersiniz... Hani insanlar yerler, içerler, soyunurlar, dökünürler, ne biliyim gaz çıkarırlar, rahattırlar, cinsellik yaşarlar, çöplerinde kendi özel şeyleri vardır, dışardaki çöplerden farklıdır. Orası otel değildir. İnsanlar orayı millete sergilemek için değil, kendi yaşam alanlarını kurmak için oluştururlar. İsterlerse içinde tepinirler, temizlemezler, antika biriktirirler, top oynarlar. Orası onlarındır, anlıyor musunuz? Kimse için değil kendileri için orada düzen oluştururlar. Dışarıdan anlayışsızın birisi gelip kafasına göre benim yaşam alanımı kullansın istemezler. Burada mesela evdeki eşyalar, düzen, ev değildir. Yaşamm Alanı, Özel Hayattır. Ama size çok uzak.
Aman görümcenizi iyi ağırlayın, sonra kocanız size haddinizi bildirmesin olur mu? Sizle tartışacak kadar şığ düşüncem yok benden bu kadar üzgünüm. İyi geceler.