• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Bende yorumları hayretle okudum.O ev sadece gelin hanıma ait değil Abisinin de evi.
Gelin hanıma hak verenler sizin kız veya erkek kardeşiniz eşiniz şehir dışındayken evinize tatile gelemez mi ?
Ne kadar tuhaf düşünceler bunlar...

Enişteye izin var kız kardeşine mi yok?
Konu sahibi Abimizin eşi sizi fena halde kıskanıyor hemde çok fena...

Mümkün olduğunca bu hanımdan uzak durun sağlıklı düşüncelere sahip değil belli ki ağzında güzel laf yapan biri size yazdıkça yazmış.

Bu gelin hanım bariz kıskanç ve kötü biri uzak dur .Ama abinle aranıza girmesine müsade etme.
Eğer birgün abiniz evde yokken kendi ailesinde birini evinde ağırlamaya kalkarsa söyleyin abinize asla izin vermesin.Böylesine böyle yapmak lazım ki algılayabilsin.

Bende yorumları hayretle okudum.O ev sadece gelin hanıma ait değil Abisinin de evi.
Gelin hanıma hak verenler sizin kız veya erkek kardeşiniz eşiniz şehir dışındayken evinize tatile gelemez mi ?
Ne kadar tuhaf düşünceler bunlar...

Enişteye izin var kız kardeşine mi yok?
Konu sahibi Abimizin eşi sizi fena halde kıskanıyor hemde çok fena...

Mümkün olduğunca bu hanımdan uzak durun sağlıklı düşüncelere sahip değil belli ki ağzında güzel laf yapan biri size yazdıkça yazmış.

Bu gelin hanım bariz kıskanç ve kötü biri uzak dur .Ama abinle aranıza girmesine müsade etme.
Eğer birgün abiniz evde yokken kendi ailesinde birini evinde ağırlamaya kalkarsa söyleyin abinize asla izin vermesin.Böylesine böyle yapmak lazım ki algılayabilsin.

Ya ne hissediyorum biliyo musun ben biraz açıkçası pasaklı bi tipim yani manikür pedikur falan yapmam çok sık. Ya da arkadaşlarımla gidip bi türk kahvesi içmem. Kuaför çok ugramam bakım çok yapmam marka takilmam o da tam tersi o yüzde konumda da yazdim biraz havalı bi tip diye. Ben gülüp eğlenmeyi severken onu zorla gulduruyoruz. Ha guldugunde katıla katıla guluyo susmuyo ama genel hali hep soğuk ve uzak yani kendimi yanında bi tuhaf hissediyorum bu konuşma tarzıyla da bana isinamadigini kanıtladı bana gore.

Back