- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Bir de siz mesela arkasından atıp tuttuğunuz, dedikodusunu yaptığınız, eleştirdiğiniz, özel hayatlarına bile fesatlıkla merakla yaklaştığınız birinin evine yatılı gider miydiniz?Ben saygisizliga varmadikca olayi kisisellestirmedinten sonra her fikire saygi duyarim sizinki nede farkli gurus bildirene de yani Mesele fikir alisverisi olmali birbirimizin degerlerini yargılamak degil.Ben Abide suc buluyorum kopru olarak esiyle konuşmadan kardesine böyle bir davette bulunmamaliydi.Gelinin ise durumdan rahatsizlik duymasini gayet iyi anliyorum herkesin Huyu karakteri farklı ama yine diyorum birseyi söylemenin cok yolu varken bu üslupla olmamaliydi.Yani birsefer icin esiyle konuyu halletmeli gorumceyle yuzgoz olmamalıydı haa tekrarlanirsa gorumceye uygun bir dille anlatmalıydi.Yani gelinin yazdıklarının arasinda ev benim abin bekar degil artik demek biraz fazla olmus.Konu sahibinin esine gelince abiyi arayip gelini eleştirmesi apayri bir durum o en yanlisi
Tutarsızlık işte. Yorumlarınız için teşekkürler, güzel bir tartışmaydı iyi geceler