Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Biz çıldırdık senide aramızda görmekten mutluluk duyarız ama dediğim gibi öncelikle buraya girmemek.lazim sonrasında ovu takibi filanda yapmamak lazım onlarda strese sokuyo insanı en iyisi adet bitiminden sonra bata kadar gün aşırı ilişki :)

teşekkür ederimm onu da yapıyoruz da ben kendime engel olamıyorum. bir de şu gün tutturamama olayım var diyelim döngümün 9. günü olarak görünüyor ya onun gecesi ilişki olduğunda döngü 10 mu saycam yine 9 mu karar veremiyorum ben

benimde kafamı karıştırdın
9 olur heralde

Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum
Aleykümselam canım hoşgeldin,
O zaman öncelikle Rabbim sana hayırlı bir eş, hayırlı bir evlilik sonrasında da hayırlı bir evlat nasip etsin :)

1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay bebek istemdik. sonra artık evimiz neşelensin dedik ama o gelmedi. ben yumurtalıklarıma baktırmaya gittim tedavi gerekli dedi. 3 aydır tedavi görüyorum...

İnşallah tedavin çabucak biter ve bebik gelir canım hayırlısıyla.

Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum

Selam canım. O zaman diyelimki hayırlı eş hayırlı evlilik hayırlı evlat nasip eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…