- 6 Aralık 2016
- 17
- 16
- 29
1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay bebek istemdik. sonra artık evimiz neşelensin dedik ama o gelmedi. ben yumurtalıklarıma baktırmaya gittim tedavi gerekli dedi. 3 aydır tedavi görüyorum...
Gerçektende öyle sıcacık ortam.
Ne zamandır bebek istiyorsun canım?
Biz çıldırdık senide aramızda görmekten mutluluk duyarızmerhaba kızlar hoşbulduk.valla haklısınız galiba. ben çalışıyorum fakat çalıştığım halde tüm günüm burda geçiyor diyebilirim ovulasyon testlerine başladım 2 gün önce ikisi de silik çıktı. bat tarihim 30 Aralık erken başladım galiba. hergün saat sayıyorum. çıldırmama az kaldı galiba
Hoşgeldin canım Rabbim tedavilerinin sonucunda sana bir melek nasip eder inşallah :)1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay bebek istemdik. sonra artık evimiz neşelensin dedik ama o gelmedi. ben yumurtalıklarıma baktırmaya gittim tedavi gerekli dedi. 3 aydır tedavi görüyorum...
teşekkür ederimmBiz çıldırdık senide aramızda görmekten mutluluk duyarızama dediğim gibi öncelikle buraya girmemek.lazim sonrasında ovu takibi filanda yapmamak lazım onlarda strese sokuyo insanı en iyisi adet bitiminden sonra bata kadar gün aşırı ilişki :)
Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum
Gerçektende öyle sıcacık ortam.
Ne zamandır bebek isyiyorsun canım?
Amin canımm... Çok teşekkür ederim inşallah...Hoşgeldin canım Rabbim tedavilerinin sonucunda sana bir melek nasip eder inşallah :)
teşekkür ederimmonu da yapıyoruz da ben kendime engel olamıyorum. bir de şu gün tutturamama olayım var diyelim döngümün 9. günü olarak görünüyor ya onun gecesi ilişki olduğunda döngü 10 mu saycam yine 9 mu karar veremiyorum ben
Aleykümselam canım hoşgeldin,Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum
1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay bebek istemdik. sonra artık evimiz neşelensin dedik ama o gelmedi. ben yumurtalıklarıma baktırmaya gittim tedavi gerekli dedi. 3 aydır tedavi görüyorum...
Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum
benimde kafamı karıştırdın
9 olur heralde
ay ben de öyle hesapladım hep
Kuzum benim sabah bel agridi o kadar simdi hic bisey yok
Nolcak bizim bu halimiz canım.
Belirtilerin hala var mı kuzum? ❤
Tatlim nerelerdesin senGünaydın hanimlar
Ewet askom ya
Pozitifliğine kurban.
Duramıyoruz cano yapmadan dimi
Aynen valla öyle canım. :) Sen yenisin galiba hmm hoşgeldinnn
Yahu stresden adetim sasti bea yok artik stres cok kotu yaaklın yolu birdir doğru o zaman
Ya kuzum warya acayip bunyem sa$ti bea bnce stres yapmayalimmKuzum benim sabah bel agridi o kadar simdi hic bisey yok
Adete yakin olurdu oda yok