Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

merhaba kızlar hoşbulduk. :KK48: valla haklısınız galiba. ben çalışıyorum fakat çalıştığım halde tüm günüm burda geçiyor diyebilirim :halay: ovulasyon testlerine başladım 2 gün önce ikisi de silik çıktı. bat tarihim 30 Aralık erken başladım galiba. hergün saat sayıyorum. çıldırmama az kaldı galiba :KK70:
Biz çıldırdık senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :KK70: ama dediğim gibi öncelikle buraya girmemek.lazim sonrasında ovu takibi filanda yapmamak lazım onlarda strese sokuyo insanı en iyisi adet bitiminden sonra bata kadar gün aşırı ilişki :)

Biz çıldırdık senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :KK70: ama dediğim gibi öncelikle buraya girmemek.lazim sonrasında ovu takibi filanda yapmamak lazım onlarda strese sokuyo insanı en iyisi adet bitiminden sonra bata kadar gün aşırı ilişki :)
teşekkür ederimm :KK36: onu da yapıyoruz da ben kendime engel olamıyorum.:mad: bir de şu gün tutturamama olayım var diyelim döngümün 9. günü olarak görünüyor ya onun gecesi ilişki olduğunda döngü 10 mu saycam yine 9 mu karar veremiyorum ben :-)

teşekkür ederimm :KK36: onu da yapıyoruz da ben kendime engel olamıyorum.:mad: bir de şu gün tutturamama olayım var diyelim döngümün 9. günü olarak görünüyor ya onun gecesi ilişki olduğunda döngü 10 mu saycam yine 9 mu karar veremiyorum ben :-)
:KK70: benimde kafamı karıştırdın
9 olur heralde :-)

Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum:işsiz:
Aleykümselam canım hoşgeldin,
O zaman öncelikle Rabbim sana hayırlı bir eş, hayırlı bir evlilik sonrasında da hayırlı bir evlat nasip etsin :)

1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay bebek istemdik. sonra artık evimiz neşelensin dedik ama o gelmedi. ben yumurtalıklarıma baktırmaya gittim tedavi gerekli dedi. 3 aydır tedavi görüyorum...

İnşallah tedavin çabucak biter ve bebik gelir canım hayırlısıyla. :KK68:

Slm bayanlar, topic güzel inş. Bebişleriniz gelir. Bende bu yıl istiyorum fakat daha evlenemedim Ortada damat adayıda yok.Olduğu kadar, olmadı kader diyorum:işsiz:

Selam canım. O zaman diyelimki hayırlı eş hayırlı evlilik hayırlı evlat nasip eder rabbim. :KK68:

X