hic sanmiyorum gecen ayda lekem geldi sonra adet oldumBen daha olmadım canım. ama olucam iki gün var leke. geldiyse neden umutsuzsun belki yerlesme dır kuzum :)
Elde olsa keske bebegim yaa offf basladi yine agrimYa kuzum warya acayip bunyem sa$ti bea bnce stres yapmayalimm
Bende hep erken olurum isaretleri takip ederm eger bugun yarin yakindirUmya banada arada âgri geliyor ama geçiyor su an bir belirti yok normalde yarin olmam gerek
Aynenn bitsin bence de cook yoruldum aglamak istiyorum vallahi bunaldim cook yorgunum kizlar hic iyi degilim
Bitsin bu ay artık.
Canım hiç korkma mevlam biliyor içimizi en kısa zamanda werir bize bebis wermessede öyle hayrli belki canını sıkmaya hiç değmez Bn bu aydan sonra hiç dusunmucm herşeyi olacağına birakacm bakalmBenimde 2 veya 3 gun önceden ağrılarım olurdu şimdi o ağrılar gelip geçiyor bekliyorum öyle iste
Elimde degil ki canim yaa offf bunaldim bencanimm sakin ol lütfen bozma moralini
Bunalıma girme daha zamanı gelmemiştir canimElimde degil ki canim yaa offf bunaldim ben
Elimde degil canimBunalıma girme daha zamanı gelmemiştir canim
Bende bilmiyorum misafirler bitmedi kaç günden beri bugünde kayinvalideme geldim yarında burdayım sonrası Allah kerimTatlim nerelerdesin sen
Balım daha yumurtlama olmamış hergün aynı saatte yap ve 4 saatlik idrar olması gerekiyor 4 saat wc gitme normal şu tüket fazla tüketme ikinci çizgi ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu ama sen bu arada yinede gün aşırı ilişkide bulun balımEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Günde iki kere yapacaksan gündüz saat 10 ile 11 arası yap akşamda yine aynı saatlerde uygulaEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Hosgeldin kuzumBen geldim ya kimseee yokkkkkkk