Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kizalar ben geldimm bol bol kulaklarimiz cinladi dayanamdim geldim bugunn ovulasyon testlerim geldi daha once kulanan varmi aranizda nasil kullanim ne zaman baslimm adetim bitelii 2 gun oldu

Benimde 2 veya 3 gun önceden ağrılarım olurdu şimdi o ağrılar gelip geçiyor bekliyorum öyle iste :KK17:
Canım hiç korkma mevlam biliyor içimizi en kısa zamanda werir bize bebis wermessede öyle hayrli belki canını sıkmaya hiç değmez Bn bu aydan sonra hiç dusunmucm herşeyi olacağına birakacm bakalm

Bunalıma girme daha zamanı gelmemiştir canim
Elimde degil canim
Herkesin beklentisi var ve her ortamda ee var mi bisey lafini duymaktsn biktim
Ise geldim sabah kizin biri karnini ovarak
Ahh canim 5 haftalik hamileymisim diyor
Sanki nispet yapar gibi
Cok sevindim Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dedim
Ayy kiyamam bunau da tutmadi demi sizin ki diyor
Esimde yoruldu durumdan oda istegini kaybediyor umutsuzluga kapilmis oda
Allah im hayretsin iyiye yorgun insallah

14813819258191246556475.jpg kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi

Eki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Balım daha yumurtlama olmamış hergün aynı saatte yap ve 4 saatlik idrar olması gerekiyor 4 saat wc gitme normal şu tüket fazla tüketme ikinci çizgi ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu ama sen bu arada yinede gün aşırı ilişkide bulun balım :KK15:

X