Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Rabbim inşallah hepınıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de çok uğraştım kuzum şimdi 2 haftalık kucagımda:anne:
Ayy çok sevindimm Maşallah size. Rabbim sağlıklı sihatli huzurlu mutlu ömür nasip etsin inşallah. seni onsuz onu sensiz bırakmasın...:anne: Rabbim hayırlı bir evlada kavuşturacaksa nasip etsin... :KK1:

Canim gece dediğim sabaha karşı 4 civarı ama ne biliyim görmek istediğimden görüyorum sanki resmen içine girecen nerdeyse birde bu ay hamileymisim gibi hissediyorum nedense :KK24:

Canim gece dediğim sabaha karşı 4 civarı ama ne biliyim görmek istediğimden görüyorum sanki resmen içine girecen nerdeyse birde bu ay hamileymisim gibi hissediyorum nedense :KK24:
Hissedip hamile olduğunu öğreneni çok duydum inşallah seninde öyledir kuzum yarın sabah testi tekrarla daha belirgin bir çizgi gör inşallah :dua:

Biraz daha bakıyım araştırıyım piyasa fiyatları ne kadar acaba. ona göre tekrar fikrinizi almamda bir sakınca olmaz umarım :)

Tabikide olmaz canım. Keşke etrafında örebilecek biri olsaydı çok kolay bu battaniye benim arkadaş ördü kendi çocuğuna tığla. Ve kız çok bilmiyordu o halde şık şık örüverdi.

Inşallah kuzum ya ama ben bunu negatif olarak düşünüyorum ne biliyim görmek istediğimden dolayı öyle bence ama ins yanilirim

Tabikide olmaz canım. Keşke etrafında örebilecek biri olsaydı çok kolay bu battaniye benim arkadaş ördü kendi çocuğuna tığla. Ve kız çok bilmiyordu o halde şık şık örüverdi.
Keşke... Bir kaç kez denedim baktım işi erbabına bırakmak gerekiyormuş :) o zincirler bırak esir etme beni diye ağladı resmen :)

Arkadasimm o battaniyeye 199 tl yi gorunceee :KK57::KK57: oldumm..
Oren birisine 200 tl versen sana kac tane battaniyr orer hatta battaniye+ yelek yapar..ucmus burasi agir model olur tamam cok basit bisey bu..
İp belli nakonun bebe yununden alip ordurebilirsin yada baska uygun yerlere bak ..
Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen... :KK43: Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok :KK43: O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :) :emir_bebek:

Arkadasimm o battaniyeye 199 tl yi gorunceee :KK57::KK57: oldumm..
Oren birisine 200 tl versen sana kac tane battaniyr orer hatta battaniye+ yelek yapar..ucmus burasi agir model olur tamam cok basit bisey bu..
İp belli nakonun bebe yununden alip ordurebilirsin yada baska uygun yerlere bak ..
ayyy deme kızzz :) yine bu sitede amigurumi oyuncakların fiyatına bakmıştım çok uygundu. bende battaniyelerde uygundur herhalde diye düşündüm :) sormasam almıştım şimdiye :skandal: çok sağol vallahi

merhaba kızlar. şu kafaya takmama olayında başarılı olan var mı. çalışıyorum fakat hala oldu mu olacak mı diye kafama takıyorum ben. zaten vakit de geçmiyor beklenince. siz neler yapıyorsunuz bu süreçte :KK24:

X