Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Yok asko ya sorma ama test yaptim yine negatif gelir yani umudu tam kestim
Yenimi yaptın testi hey Allahım nedir bu çektiğimiz benimde kan testi negatif çıktı ama göğüsleri bir görsen bomba gibi oldu süt topluyo resmen şişti damarlar çıktı ateş gibi yanıyor yok bu gidişle beynimi aldiricam ben ana çok. oyun oynuyo :KK70:

Bak simdi senin icin arastrdim KK örgu el eklerimiz yada bebe orgulerine girdim sende bak istersen...
Orda bayan face de satiyor Selma Yorulmaz diye bi o modellere bak nasil agir ,ve alize bebe yun kullaniyormus.bundan uygun ...
ayyy deme kızzz :) yine bu sitede amigurumi oyuncakların fiyatına bakmıştım çok uygundu. bende battaniyelerde uygundur herhalde diye düşündüm :) sormasam almıştım şimdiye :skandal: çok sağol vallahi

Yenimi yaptın testi hey Allahım nedir bu çektiğimiz benimde kan testi negatif çıktı ama göğüsleri bir görsen bomba gibi oldu süt topluyo resmen şişti damarlar çıktı ateş gibi yanıyor yok bu gidişle beynimi aldiricam ben ana çok. oyun oynuyo :KK70:
Aldirilirsa ben aldirmistim coktan geliyosan gel be,artik diyorum ne oldu bu hayatta bole sacma bi adet olmadim yani

Bak simdi senin icin arastrdim KK örgu el eklerimiz yada bebe orgulerine girdim sende bak istersen...
Orda bayan face de satiyor Selma Yorulmaz diye bi o modellere bak nasil agir ,ve alize bebe yun kullaniyormus.bundan uygun ...
ayyy çok sevindim teşekkür ederiimm:spor: hemen bakıyorum. zahmet ettim kuuzm çok teşekkürler

Aynen canim üzülmüyorum valla bugün olmasada gün geçtikçe o çift çizgiye yaklastigima inaniyorum :KK45:

Pozitifliğine kurban. :KK70: :KK68:

Yok asko ya sorma ama test yaptim yine negatif gelir yani umudu tam kestim

Duramıyoruz cano yapmadan dimi :KK43:

Yapacak bir şey valla kuzum :) yetenek işi gerçekten. hayran kalıyorum.

Aynen valla öyle canım. :) Sen yenisin galiba hmm hoşgeldinnn :KK68:

merhaba kızlar. şu kafaya takmama olayında başarılı olan var mı. çalışıyorum fakat hala oldu mu olacak mı diye kafama takıyorum ben. zaten vakit de geçmiyor beklenince. siz neler yapıyorsunuz bu süreçte :KK24:
Merhaba canım hoşgeldin bence kafaya takmamak için öncelikle buraya gitmemek gerekiyor sanırım sonrasindada evde oturan bir bayansan kitap okuyabilirsin, elinden geliyorsa dikiş nakış, veya orgu örebilirsin vb şeyler yapabilirsin beynini bu tür şeylere yönlendirince pek gelmez aklına bana soracak olursan ben daha beceremedim cunku önce burayı bırakmam lazim :KK70:

Camelwhite Camelwhite valla bende bunu merak ediyorum sırf dusunmeyeyim diye minik yegenime atkı örmeye başladım ama yinede çıkmıyor aklımdan :KK48:
Merhaba canım hoşgeldin bence kafaya takmamak için öncelikle buraya gitmemek gerekiyor sanırım sonrasindada evde oturan bir bayansan kitap okuyabilirsin, elinden geliyorsa dikiş nakış, veya orgu örebilirsin vb şeyler yapabilirsin beynini bu tür şeylere yönlendirince pek gelmez aklına bana soracak olursan ben daha beceremedim cunku önce burayı bırakmam lazim :KK70:
merhaba kızlar hoşbulduk. :KK48: valla haklısınız galiba. ben çalışıyorum fakat çalıştığım halde tüm günüm burda geçiyor diyebilirim :halay: ovulasyon testlerine başladım 2 gün önce ikisi de silik çıktı. bat tarihim 30 Aralık erken başladım galiba. hergün saat sayıyorum. çıldırmama az kaldı galiba :KK70:

X