Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Umya Umya seni çok iyi anlıyorum kuzum bende sinir olurum nispet yapar gibi konuşanlardan takma boşver herşey güzel olacak insallah yılmak pes etmek yok yola devam kuzucum bu günlerde gecicek insallah

Merhaba aranizda yeniyim5 aylık evliyim hiç korunmadik ama bebis olmadi bende kadin doqum sekreteriyim ne görsem etkileniyorum doktora muayene oldum yumurtaliklarin taş gibi dedi:) dediği gün iliski oldu ama bebis olmadi ama anlamadığım yumurtlama gunumden adet gunume kadar olan gogus agrilarimdi dokunamiodum bir yere çarpınca canim yaniodu ama adet olunca geçip tekrar basliyo yani 20 gün suruyo her yumurtlamadan adet gününe kadar bir cevap lutfennn

Umya Umya seni çok iyi anlıyorum kuzum bende sinir olurum nispet yapar gibi konuşanlardan takma boşver herşey güzel olacak insallah yılmak pes etmek yok yola devam kuzucum bu günlerde gecicek insallah
Inssallah canim
Allaha sukurler olsun rabbim saglik versin insallah ne diyelim
Bize de yazilan beklemek :KK43:

Merhaba aranizda yeniyim5 aylık evliyim hiç korunmadik ama bebis olmadi bende kadin doqum sekreteriyim ne görsem etkileniyorum doktora muayene oldum yumurtaliklarin taş gibi dedi:) dediği gün iliski oldu ama bebis olmadi ama anlamadığım yumurtlama gunumden adet gunume kadar olan gogus agrilarimdi dokunamiodum bir yere çarpınca canim yaniodu ama adet olunca geçip tekrar basliyo yani 20 gün suruyo her yumurtlamadan adet gününe kadar bir cevap lutfennn
Aaaaa beni tarif ettin sen vallahi :))))
Bizimde 6 aya girevek ayneeenn dediklerin bende oldu
Gogus agrisi amann amann haddi var hesabi yoktu
Amaa bebis olmadi
Belirtilere aldanma sakin psikolojoktir hep akisina birak ( birakabilirsen tabi:)

Kasik agrimda eşlik ediyor ablamin cocugu olmuyor oda 3 yıllık evli benimde yazmadığım seneryo kalmadı ne bileyim birde kadın doğum da çalışıyorum hamile gördükçe melul melul bakiyormmmm

Hic sormaaa yaaaa Korkum suki adamlar:KK70: bigunn bizden sogusunnn eee tabi kim ister ellinde her dk cisle gezen kadinii
Iyi amac ugruna geziyoruz amaa :))
Gecen gece bende camasir karbonat seker ihtisas yaptim cis konusunda :)))
Olsun kuzummm yaa olsunda
Ilerde yine buraya yazar guleriz :)))
Cışli annişler :)

Kasik agrimda eşlik ediyor ablamin cocugu olmuyor oda 3 yıllık evli benimde yazmadığım seneryo kalmadı ne bileyim birde kadın doğum da çalışıyorum hamile gördükçe melul melul bakiyormmmm
Kiyamamm yaa hayirlisi be gulum
Allah yazmissa zaten olacak yoksaa o kadar belirti arayalim booş

Ne bileyim bakalım gorcezz şimdi adetim yeni bitti yine başlar insanı yanıltan gogusler sonra gelsin kirmizilar:KK43:

Iyi amac ugruna geziyoruz amaa :))
Gecen gece bende camasir karbonat seker ihtisas yaptim cis konusunda :)))
Olsun kuzummm yaa olsunda
Ilerde yine buraya yazar guleriz :)))
Cışli annişler :)
InsaAllah cnmm Allah emeklerimizin karsiligini versin insaAllah

X