- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Bende hic anlamiyorum kuzum yaEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hic anlamiyorum kuzum yaEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Oh basladin sen yapmaya iyi bari ben hala adet olmadim kiz sinir kupuyum testte yapiyom negatid cikiyp ne oldu bu ya boleEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Ayyyy cokk saol canikommmBalım daha yumurtlama olmamış hergün aynı saatte yap ve 4 saatlik idrar olması gerekiyor 4 saat wc gitme normal şu tüket fazla tüketme ikinci çizgi ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu ama sen bu arada yinede gün aşırı ilişkide bulun balım
Kiz gitsene bi dr a niye boylee olduki seninOh basladin sen yapmaya iyi bari ben hala adet olmadim kiz sinir kupuyum testte yapiyom negatid cikiyp ne oldu bu ya bole
hos buldummm cnm benimHo
Hosgeldin kuzum
O kadar yetmezz ya gunde bikere yaparim yeterr oooo hic ugrasamam butun gun ellimde cisle gezimmGünde iki kere yapacaksan gündüz saat 10 ile 11 arası yap akşamda yine aynı saatlerde uygula
Inssallah canimUmya seni çok iyi anlıyorum kuzum bende sinir olurum nispet yapar gibi konuşanlardan takma boşver herşey güzel olacak insallah yılmak pes etmek yok yola devam kuzucum bu günlerde gecicek insallah
Aaaaa beni tarif ettin sen vallahi :))))Merhaba aranizda yeniyim5 aylık evliyim hiç korunmadik ama bebis olmadi bende kadin doqum sekreteriyim ne görsem etkileniyorum doktora muayene oldum yumurtaliklarin taş gibi dedi:) dediği gün iliski oldu ama bebis olmadi ama anlamadığım yumurtlama gunumden adet gunume kadar olan gogus agrilarimdi dokunamiodum bir yere çarpınca canim yaniodu ama adet olunca geçip tekrar basliyo yani 20 gün suruyo her yumurtlamadan adet gününe kadar bir cevap lutfennn
Zaten çiw tespitlerimiz hic bitmiyor bizim :))O kadar yetmezz ya gunde bikere yaparim yeterr oooo hic ugrasamam butun gun ellimde cisle gezimm
Hic sormaaa yaaaa Korkum suki adamlar bigunn bizden sogusunnn eee tabi kim ister ellinde her dk cisle gezen kadiniiZaten çiw tespitlerimiz hic bitmiyor bizim :))
Çis alanjnda uzmanlastik :))
Iyi amac ugruna geziyoruz amaa :))Hic sormaaa yaaaa Korkum suki adamlar bigunn bizden sogusunnn eee tabi kim ister ellinde her dk cisle gezen kadinii
Kiyamamm yaa hayirlisi be gulumKasik agrimda eşlik ediyor ablamin cocugu olmuyor oda 3 yıllık evli benimde yazmadığım seneryo kalmadı ne bileyim birde kadın doğum da çalışıyorum hamile gördükçe melul melul bakiyormmmm
InsaAllah cnmm Allah emeklerimizin karsiligini versin insaAllahIyi amac ugruna geziyoruz amaa :))
Gecen gece bende camasir karbonat seker ihtisas yaptim cis konusunda :)))
Olsun kuzummm yaa olsunda
Ilerde yine buraya yazar guleriz :)))
Cışli annişler :)
Insallah balmmInsaAllah cnmm Allah emeklerimizin karsiligini versin insaAllah
Kulak asma hic belirtiye amannnñnnnn salla be kuzu :)Ne bileyim bakalım gorcezz şimdi adetim yeni bitti yine başlar insanı yanıltan gogusler sonra gelsin kirmizilar