Hosgeldin cnm sende aramizda bilgili bi bayan gormek cok sewindirdi beni denwyimlisin :)Kimyasal gebelige hersey sebep olabilir.troid vitamin eksikligi sperm dna hasari veya tamamen o ay buyedeki gecici bozukluklar..yani kalici bisey olmuyor cogu zaman.zaten surekli oluyorsa genetik incelemeye aliyorlar ciftleri canim
Gunaydinnn bal :)Günaydın canlar..
gunaydin adet olmadin mi canim bende leke geldi sanirim adetim basladiGunaydinnn bal :)
Gunaydinnn bal :)
Gunaydin birtanemmmmGunaydinnn bal :)
Hayirlisi olsun kuzuuuuu uzulmegunaydin adet olmadin mi canim bende leke geldi sanirim adetim basladi
Gunaydin canimmmmmmmmmmmm ♡♡♡♡Günaydın canlar..
Gunaydin canimmmmmmmmmmmm ♡♡♡♡
Kuzular ben dayanamayip idrat testi yaptim sabahhh
Amaaa tek cizgi cikti
O cikan tek cizgi bile soluktu tam belirgin degildi ayy ben kafayi yiyecem yaa
Hosgeldin cnm sende aramizda bilgili bi bayan gormek cok sewindirdi beni denwyimlisin :)
Birine yaptiesan daha uyguna gelir bunun modelide cpl gzl degilŞimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen...Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :)
haklısın kuzum ancak bir arkadaşım bu siteden aldı. Kaç yıldır kullanıyor bir problem yaşamadı o yüzden burayı istedim. Tüylenmesin felan istiyorum yaaBirine yaptiesan daha uyguna gelir bunun modelide cpl gzl degil
Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen...Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :)
AminRabbim inşallah hepınıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de çok uğraştım kuzum şimdi 2 haftalık kucagımda