Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kimyasal gebelige hersey sebep olabilir.troid vitamin eksikligi sperm dna hasari veya tamamen o ay buyedeki gecici bozukluklar..yani kalici bisey olmuyor cogu zaman.zaten surekli oluyorsa genetik incelemeye aliyorlar ciftleri canim
Hosgeldin cnm sende aramizda bilgili bi bayan gormek cok sewindirdi beni denwyimlisin :)

Kuzular ben dayanamayip idrat testi yaptim sabahhh
Amaaa tek cizgi cikti :KK43:
O cikan tek cizgi bile soluktu tam belirgin degildi ayy ben kafayi yiyecem yaa

Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen... :KK43: Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok :KK43: O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :) :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen... :KK43: Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok :KK43: O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :) :emir_bebek:
Birine yaptiesan daha uyguna gelir bunun modelide cpl gzl degil :KK43:

Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen... :KK43: Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok :KK43: O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :) :emir_bebek:

Canım 200 tl çok pahalı bu battaniye için. :KK43:

X