Günaydın canım sabah ilk idrarla bidaha yapsaydın varsa eğer geceye göre daha belirgin olurdu çizgi :)Kızlar günaydın gece test yaptim ama sanki gözlerim bozulcak incecik kil gibi bi çizgi görüyorum sanki galiba gözlerim yanıltıyor beni
Ayy çok sevindimm Maşallah size. Rabbim sağlıklı sihatli huzurlu mutlu ömür nasip etsin inşallah. seni onsuz onu sensiz bırakmasın...Rabbim inşallah hepınıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de çok uğraştım kuzum şimdi 2 haftalık kucagımda
Hissedip hamile olduğunu öğreneni çok duydum inşallah seninde öyledir kuzum yarın sabah testi tekrarla daha belirgin bir çizgi gör inşallahCanim gece dediğim sabaha karşı 4 civarı ama ne biliyim görmek istediğimden görüyorum sanki resmen içine girecen nerdeyse birde bu ay hamileymisim gibi hissediyorum nedense
Biraz daha bakıyım araştırıyım piyasa fiyatları ne kadar acaba. ona göre tekrar fikrinizi almamda bir sakınca olmaz umarım :)
Canım 200 tl çok pahalı bu battaniye için.
Yk cnm olmazda bnce brine yptrman daha iyi tuylenmeyen ip alirsinBiraz daha bakıyım araştırıyım piyasa fiyatları ne kadar acaba. ona göre tekrar fikrinizi almamda bir sakınca olmaz umarım :)
Sen ne durumdasın kuzu varmı gelen bişey ?Yk cnm olmazda bnce brine yptrman daha iyi tuylenmeyen ip alirsin
Uzuldumm elimde degil bu ay cok umutluydum cunku yumurtamin catladigini canli canli gordum drdaykenHayirlisi olsun kuzuuuuu uzulme
Canım sen adetmi oldunUzuldumm elimde degil bu ay cok umutluydum cunku yumurtamin catladigini canli canli gordum drdayken
Adet oldunmu benim erkenden leke geldiGünaydın hanimlar
Biraz daha bakıyım araştırıyım piyasa fiyatları ne kadar acaba. ona göre tekrar fikrinizi almamda bir sakınca olmaz umarım :)
Ben daha olmadım canım. ama olucam iki gün var leke. geldiyse neden umutsuzsun belki yerlesme dır kuzum :)Adet oldunmu benim erkenden leke geldi
Sıkma canını canım inşallah vardır ve o çizgi gercektir:) olmasa bile üzme kendini vardır bir zamaniInşallah kuzum ya ama ben bunu negatif olarak düşünüyorum ne biliyim görmek istediğimden dolayı öyle bence ama ins yanilirim
Keşke... Bir kaç kez denedim baktım işi erbabına bırakmak gerekiyormuş :) o zincirler bırak esir etme beni diye ağladı resmen :)
Tabikide olmaz canım. Keşke etrafında örebilecek biri olsaydı çok kolay bu battaniye benim arkadaş ördü kendi çocuğuna tığla. Ve kız çok bilmiyordu o halde şık şık örüverdi.
Keşke... Bir kaç kez denedim baktım işi erbabına bırakmak gerekiyormuş :) o zincirler bırak esir etme beni diye ağladı resmen :)
Şimdilik tedavi görüyorum dua edin lütfen...Çok sevdiğim bir dostumun kızı olacak ona özel bir hediye almak istiyorum. El örgüsünü çok seviyor dostum. Ancak ne yazık ki örgü yeteneğim yok O yüzden alacağım ama nasıl bir şey alıyım bilemiyorum. http://www.familykidslife.com/Puset-Battaniyesi-Bahar,PR-69.html daki battaniyeyi çok beğendim. Sizce nasıl, sever mi? Fikirlerinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz rica etsem ? şimdiden çok teşekkür ederim :)
Yok asko ya sorma ama test yaptim yine negatif gelir yani umudu tam kestimSen ne durumdasın kuzu varmı gelen bişey ?
ayyy deme kızzz :) yine bu sitede amigurumi oyuncakların fiyatına bakmıştım çok uygundu. bende battaniyelerde uygundur herhalde diye düşündüm :) sormasam almıştım şimdiyeArkadasimm o battaniyeye 199 tl yi gorunceeeoldumm..
Oren birisine 200 tl versen sana kac tane battaniyr orer hatta battaniye+ yelek yapar..ucmus burasi agir model olur tamam cok basit bisey bu..
İp belli nakonun bebe yununden alip ordurebilirsin yada baska uygun yerlere bak ..