- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 29
İnş ya rabbim hayrlisini nasip eder hepimizeInsallahh neden olmasin
Rabbim ol derse olacak insallah olur
Ahh bilirim o duyguyu bebegimHoş bulduk canim İnşallah bende pek umutlanmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Beceremem kiii ben onu hamiş olduğumu ordanda anlıyım diye düşündümdeCanim tuvalette parmagini vajinaya sokuyorsun.orda parmak gibi bisey var.onu hergun kontrol ediyorsun.ucu yukseldikce parmagin zor ulastiginda ve ucu yumusacik oldugunda dogurgan donem demek oluyor.yumurtlama donemi yani o donem gecince tekrar asagi girise kadar iniyor ve sertlesiyor bu adetin habercisi oluyor.hamilelikte sertlesmiyor yumusak oluyor ayni yum donemi gibi
Eee şimdi kim hangi cüzü alıyorOlur kuzumm benimm
Rabbim kabul etsin simdiden
Amiiin hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar hatim için topik açıyorumSeskes arkadsiminda dediği gibi buyrun gelin yeni topigimize insallh bu bir wesiledr bizlere
Bende beceremem yaaa :))Beceremem kiii ben onu hamiş olduğumu ordanda anlıyım diye düşündümde
1. cuz bende kuzumEee şimdi kim hangi cüzü alıyor
Amiiin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım yumurtlama dönemini 3 gündür geçiyorYumurtlama gününden dolayı olablr canmmm yakı yapışştr beline
4 de bende olsun1. cuz bende kuzum
Allah kabul etsin bebegimmm4 de bende olsun
Göğüs ağrısı geçmiyo canm adet görene kadar ama eğer hamiş kalırsan sadece uçları dokunduğunda acımaya başlar kasığnda da hafif bi ağrı olur karın ağrısı gibi tutmuşdur inşallahCanım yumurtlama dönemini 3 gündür geçiyor
Daha önce böyle hiç olmadı ve ucundan hafif Ağrı varGöğüs ağrısı geçmiyo canm adet görene kadar ama eğer hamiş kalırsan sadece uçları dokunduğunda acımaya başlar kasığnda da hafif bi ağrı olur karın ağrısı gibi tutmuşdur inşallah
2 gun kala neqativ cikan pozitiv cikarmi simdiYuppi hamilesin askoooo asil simdi git kesinlikle pzitif biuuu
Kuzum topik nerdeeee??Kızlar topik açtım orda paylasrsaniz sewinirm