- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Etiketledim seni canimEsr02 Nerde canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketledim seni canimEsr02 Nerde canim
Ayın 12 sine yetiştirmek istiyorz mevlid war kaç cüz okuyabilirsinEsr02 canim bende okurumm cüz ALLAHIM kabul etsin INŞALLAH
Oyy bebegimm insallah bir sonraki ay olur canimin ici uzulme hayirlisi insallahUmya tatlim ben bugun negatif çıkacağını tahmin ettiğim halde yaptim umut dünyası ışte yapmadan tutamıyorum insallah senin pozitif çıkar
Varmıı canmm senn bebişşş
4 yasinda bi kizim var canimm..onda yasadim ne varsa....(bir kimyasal,bi kurtaj onlarida yasadim .kizimda hic birsey anlamadim hic hamile kaldim ve dogdu tum yasadiklarim bunlardi ama son iki olumsuz olayda yasamadigim ogrenmedigim kalmadi.) Allah tekrar yasatmasin insallahh..
Masallah kuzu sen baya biliyosun bu isi ya,su barmagi sokuyosun hic hisetmessen hamilesin bi sey degerse degil diyolarya o mu oluyo ucuncu yontemdeCanim 3 yontem var 3 unude kombine yapiyorum..1. ates ölçme yöntemi 2- akintiyi takip etme yontemi 3 - rahim agzini yani serviksi kontrol etme yontemi..
1 ates olcme yontemi : her sabah yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku sonrasi yatagin icinde atesini olcuyorsun..yumurtladiktan sonraki gun atesin yarim derece artiyor ve adete kadarda yuksekte kaliyor.adete yakin tekrar yarim derece dusuyor gebelik testi yapmana bile gerek kalmiyor dustuyse adet oluyorsun gebelikte dusmez doguma kadar
2 akinti yontemi : yumurtlama gunleri yaklasinca akinti seffaflasiyor ve yumurtlama gunu geldiginde o akinti uzayan akinti okuyor 2 parmaginin arasinda 5 6 cm uzuyor akinti o akintili gunleri degerlendirmek gerekiyir
3 rahim agzi kontolu : rahim agzimiz parmak gibidir vajenin icinde dogurgan olmayan donemde parmagimizi vajene soktugumuzda asagi yakindir yani giristen az ilerdedir ve ucu sert oluyor..dogurgan donem yaklasinca yukari dogru cikiyor daha zor ulasiyoruz ve ucu yumusuyor giris deligi hissedilir oluyor..dudagimizin ic kismi gibi yumusacik oluyor..dogurgan donem bitince ucu tekrar asagi dogru iniyor ve sertlesiyor.hamile kalirsan yumusama tekrar basliyor adete yakin.ordanda hamileligi anlayabiliyorsun.eger adet donemi cok sert ve giriste kolayca hissediliyorsa yuzde 90 gebelik yoktur adet gelcektir
Kızında nasl anlamadn hamiş kaldığını sancn batma fln olmadmı
Yok canim hic anlamadim gercekten o zamanda yumurtlamaymis vs hic birsey bilmiyordum ,adet ardi birliktelik olmustu sonrasinda esim goreve gitti hic belirti filan hissetmedim adet gunumu dahi hesaplamadim sadece ruyamda test yapip cift cizgiyi gormustm ,test aldim yaptim ve saniyesinde kopkoyu cift cizgi..(ilk deneme olmus) 2 gun sonra dr a gittim 6000 lerde degerim cikti kese filan gordum herseyi....hatta ortalikta bi hafta laylom gezdim hic hamile degilmis gibi sonrasinda kusmalar basladi...
Ben o donemde yok 2 gune deger artacakmis yok kese oluscakmis kalpmis hic bu stresleri yasamamistim..
Ama kimyasal gebelikte bacagim cok kasilmisti onda anladim test silik cikti kan verdim 216 cikti 2 gun sonra adet gunumde kanamam oldu,degerim dustu iste erkenden ogrendigim icin ve herkese soyledigime pisman oldum.
Kurtajimda ise acayip koku hassasiyeti vardi,onuda oyle ogrendim test+ hcg onda da pozitifti...
Amannn su 6 aydir okudugum her belirtiyi yasiyorum cok bilmekte iyi degil..
Hep stres unsuru..
Uzun oldu k.bakma.
Kmyasal gebeliğinde de normal hamişlik belirtilerimi yaşamşdın sancışı falnmıydı ta başndan beri canım Emineeemm
Benmde geçen hafta kasığıma batma olunca hafif bacağıma dediğin gibi vuruyodu ama çok şükür şimdi h bişym yokk korkuyorm ama tedbir alır diye gidecem mecbur allahım yüzüme baksn inşallah ilk bebeğimiz olackCanim inan kimyasalda tek farkettigim oncesinde sag bacak kasilmasiydi birlesme noktasinda cook kasiliyordu,zaten bisey anlamadim ki ruya gibiydi 2 gun hamile sevinci yasadim o kadar geri adet oldum...
Duani eksik etme seni cok iyi anliyorum kaybetme korkusu sarmis ,kotuyu cekme kendine..Bende hamile kalmak istiyorum bazen o testte cift cizgi gorecegim diyede korkuyorum ya yine ayni seyler olursa diye..
Dr tedbir amacli ilac verebilir cokta bekleme biran once git progestan yada baska ilaclar vereblir..
O oluyorda tam oyle deil cnm.burda yazdigim gibi agxi yukarda ve giris deligi hissedliyorsa yumurtlama donemidir.adet donemi sert ve asagida olur giriste hemen gelir parmagimiza.ama adet donemindede agzina zor ulasiyorsak yukardaysa buyuk ihtimalle gebeliktendir canimMasallah kuzu sen baya biliyosun bu isi ya,su barmagi sokuyosun hic hisetmessen hamilesin bi sey degerse degil diyolarya o mu oluyo ucuncu yontemde
Aynen öyle ellerm çok değilde ayaklarm üşümekden ağrıyo şimdi bileklermden itibarenSaglik ocagi oncesi bi kadin doguma gorunsen daha iyi olur muayene eder kan sonucu hemen cikar dr gerekli ilaclari verir yada seni rahatlatacak seyler soyler.
İnsallah saglikla gelecek kuzugun korkma Allahin izni ile...
Persembesinde ogrendim c.tesi adet oldum adete iki gun kala yani...
Testini gordum koyulasmaya baslamis ...
Kizimda oldu ilk zamanlarda usume bi turlu isinamama...zaten burdada yaziyorlar elim yagim buz kesti diye..
84zmr