Bu arada bende seni seviyorum kuzum yazmayı unutmusumOy olurumm kuzumm ya sewiyorum kiz senii hadi hadi sende yat dinlen sancidan uyuyamiyorum besdakkada bi lavoboya atiyorum kendimi geldimi geldimi die cikdirmak uzereyim ya gel rahatliyim yada hic gelme bebek gelsin dimi ama
Hoşbulduk canımIyi geceler canim hosgeldin
Kuzum belkide camdandir umutsuzluga kapilmaKızlar ya sanki erimiyor Bn önceden plastik geniş kaba yapmıştım bu seferde cam çay bardağına uyguladım omu yapistrdi şekeri yoksa kafam karıştı Off yaaa
Sağoll canımm allah razı olsunn cümlemize inşallahhelleri kolları kınalı bebek
yüreği doğuştan yaralı bebek
elleri kolları kınalı bebek
büyüdün ah artık uyan a bebek uyan
İyi geceler güzel bayanlarr
Keyifler nasıl ? ben giremedim bugün misafirim vardı yarında aynı şekilde misafirim var ışığı gören geliyoen son baktığım zamandan bu yana baya konuşma olmuş göz ucuyla bakabildim @93elizan hamileliğin kesinleşmiş canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm işleyenlerin başına
min123 minik kuşum sen daha adet olmadın sanırım birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse ki iinnnsaaalllaaah gelmez kanda baktır istersen
Gözümden kaçan bir.konu varsa affola
Şeker şeker olalı böyle iğrençlik görmediAnamm oynamayin nimettle sekerden sogudum
ALLAH bagsilasin kuzucugunu kuzumselam iyi aksamlar güzel adaylar, allahim hepinize nasip etsin... bende cok bekledim bebek icin.. cok tedavi oldum, rabbim cok sükür nasip ettti,.. size de nasip etcek insallah... kucaklariniz ikizler ücüzler dolsun
Kuzu bizim kizlar kafayi yediidimiiii
Neyse canlar yarın kan wercem size insallhh mutlu bir haber weririm hepinize iyi geceler ballarım Bn git gide sizleri çok sevmeye başladım :)Kuzum belkide camdandir umutsuzluga kapilma
Hayirli geceler bebegimCanlarımmm iyi gecelerr hayırlı haberlerle görüşmek üzere.
Yok canmm alakası olmaz hrldeKuzum belkide camdandir umutsuzluga kapilma
Amin inşallah canım hoşgeldin Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahselam iyi aksamlar güzel adaylar, allahim hepinize nasip etsin... bende cok bekledim bebek icin.. cok tedavi oldum, rabbim cok sükür nasip ettti,.. size de nasip etcek insallah... kucaklariniz ikizler ücüzler dolsun
Verde hemen yaz buraya canımmNeyse canlar yarın kan wercem size insallhh mutlu bir haber weririm hepinize iyi geceler ballarım Bn git gide sizleri çok sevmeye başladım :)
Seker cay askina giren kara kedi sidikle mutsuzluktan dibe cokuyo erimiyo bile okadar mutsuz ulan erimiyom lanŞeker şeker olalı böyle iğrençlik görmediresmen üzerine şapıyoz o çayla çok. mutluydu aslında
Hadi INŞALLAH balimmm guzel haberlerini bekliyorumNeyse canlar yarın kan wercem size insallhh mutlu bir haber weririm hepinize iyi geceler ballarım Bn git gide sizleri çok sevmeye başladım :)