İnşallah cümlemize kuzumÜzülme canım sakın Allahım hayırlı vakitte hayırlı evlat versin inşallah...
Sağol canım artık ben sizden bekliyorum mujdeleri ben pes ettim çünkü :)Üzülme canimcim insallah önümüzdeki ay mujdeyi verirsin bize
Bak gorursun en caresiz kaldigin pes ettigin anda olacak ocakda hamissin Allah in izniyle :)Üzülmek değilde kendime sinirleniyorum :) ben pes ettim artık :) sizler inşallah bana yeğen haberleri verirsiniz
Kanda cikar amaa kuzum kan testinde negatifi goren bat gectikten sonra poxitifi goren cok kisi var belki oyledir insallahAma daha bes gunu var cok erken davrandi bizim gibi bi doktora gorunmeli demi kuzu
Her zamanki gibi 0.100 :) deliricem artık gidip beynimi aldiricam benimle.cok oynuyor :)))hadi ya.. hayırlısı be canım. değerin kaç çıktı peki?Sevdazede
Kuzucum lutfen uzulmeee olurmu hakinda hayirlisi boyleymis
Hayirlisi ya bozma moralini zamani vardir elbetHer zamanki gibi 0.100 :) deliricem artık gidip beynimi aldiricam benimle.cok oynuyor :)))
Canım benim 2 sene olacak nerdeyse umudunu yitirme ama adet 15 gün kadar geçmeden de umutlanma. Çok zor bilirim ama olacak inşallah hepimizin olacak.Ben bi süre istemiyorum kuzum 9 aydır yıpranıcagim kadar yıprandım hayırlısı artık umudum.sizsiniz teyze olmayı beklicem :)
Bundan sonra ben size maskotluk yapıp morallerinizi yüksek tutucam ve teyze olucam :)))) kendim için de biraz zaman ayırmak daha iyi olacak :)Bak gorursun en caresiz kaldigin pes ettigin anda olacak ocakda hamissin Allah in izniyle :)
Akisina birak kuzum kendine belirti arama bak belirtiler hep yaniltiyor psikolojok beyin resmen oyun oynuyor akisina birak hani grubun adina yakisir sohbet edecektik sat bat yok hic biri 2017 anneleriyiz biz sen uzulme kuzum benimmm
ne kadardır olmuyor canım senin ?Her zamanki gibi 0.100 :) deliricem artık gidip beynimi aldiricam benimle.cok oynuyor :)))
Ekledim canım :)
Oyle deme ya bnde 9 aydr öyleyim ama sabretmek zorundayzBen bi süre istemiyorum kuzum 9 aydır yıpranıcagim kadar yıprandım hayırlısı artık umudum.sizsiniz teyze olmayı beklicem :)
Amin canım Allah razı olsunHayirlisi ya bozma moralini zamani vardir elbet
Yooook oyle hemen sivismakkk isin icinden:)Bundan sonra ben size maskotluk yapıp morallerinizi yüksek tutucam ve teyze olucam :)))) kendim için de biraz zaman ayırmak daha iyi olacak :)
İnşallah canım benim 7 yaşında bir oğlum var Rabbim benden önce hiç olmayanlara Nasip etsin inşallah :)Canım benim 2 sene olacak nerdeyse umudunu yitirme ama adet 15 gün kadar geçmeden de umutlanma. Çok zor bilirim ama olacak inşallah hepimizin olacak.
Hatirlamam mi gülümmmmmm yok daha olmadi ya bekliyorum iste ben de::))) hadi beraber bekleyelim İNSAALLAH