Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Üzülmek değilde kendime sinirleniyorum :) ben pes ettim artık :) sizler inşallah bana yeğen haberleri verirsiniz
Bak gorursun en caresiz kaldigin pes ettigin anda olacak ocakda hamissin Allah in izniyle :)
Akisina birak kuzum kendine belirti arama bak belirtiler hep yaniltiyor psikolojok beyin resmen oyun oynuyor akisina birak hani grubun adina yakisir sohbet edecektik sat bat yok hic biri 2017 anneleriyiz biz sen uzulme kuzum benimmm

Ama daha bes gunu var cok erken davrandi bizim gibi bi doktora gorunmeli demi kuzu
Kanda cikar amaa kuzum kan testinde negatifi goren bat gectikten sonra poxitifi goren cok kisi var belki oyledir insallah

Ben bi süre istemiyorum kuzum 9 aydır yıpranıcagim kadar yıprandım hayırlısı artık umudum.sizsiniz teyze olmayı beklicem :)
Canım benim 2 sene olacak nerdeyse umudunu yitirme ama adet 15 gün kadar geçmeden de umutlanma. Çok zor bilirim ama olacak inşallah hepimizin olacak.

Bundan sonra ben size maskotluk yapıp morallerinizi yüksek tutucam ve teyze olucam :)))) kendim için de biraz zaman ayırmak daha iyi olacak :)

Bundan sonra ben size maskotluk yapıp morallerinizi yüksek tutucam ve teyze olucam :)))) kendim için de biraz zaman ayırmak daha iyi olacak :)
Yooook oyle hemen sivismakkk isin icinden:)
Biz maskotluk yapariz sana sen eglen simdi kendine kizmayi bir kenara birak vucudunun oyunu bu
Senin sucun yoook
Oyle benim moralim yuksek olacak senin icin kan aglayacak olmaz guleceksek beraber aglayacaksak beraber aglayacagiz
Mizikcilik yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…