Hayırlı geceler canımKuzular ben simdi uyuyorum yarin hemen gelicemmm buraya sizleri kocaman öpüyorum dualarimdasiniz hayirli geceler
Hayirli geceler hayatimmKuzular ben simdi uyuyorum yarin hemen gelicemmm buraya sizleri kocaman öpüyorum dualarimdasiniz hayirli geceler
Sanada hayırlı huzurlu geceler canımCanlar bende uyuyorum sevdazedeyi bekledim insallah bir dahakine iyi haberler verir
Sizi seviyorum
Iyi geceler
Gecenin sabahi hepimize isik umut olsun
Cok optum siziii
Ah bırakabilsem bi becerebilsemStres en kotu etken canim ya oluruna birakmak en iyisi
Ben de işte çok istiyorum ama olmuyocilekli_sut yooo o kafadan atmayi ben yapamiyorum
Ya tam kafayi atacagim ya o ayaklara giremiyorum ben
İnşallah çıkar en büyük dileğimiz o değil m? Rabbim herkese tattırsın. Demek istediğim umutlanıp da hüsrana uğramayı çok yaşadım. Arkadaş üzülmesin diye dedim.Nasl gebelir belirtileride kişiden kişiye değişim gösterebiliyosa buda öyle canımm. Brn sabh yaptm çıkdı testde de çıkdı çok şükür ama daha çok erken benm için de
Amin cnm amn insaAllahAynen hayatim o yuzden cok sukur ki varsiniz
En azindan derdimizi yaniyoruz sphesiz gonulden yardimci oluyoruzz
Hamis olir grubun adini degisiriz ohh miss hamisler hanesi yapariz :)
Kuzucum lutfen uzulmeee olurmu hakinda hayirlisi boyleymisKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Ama daha bes gunu var cok erken davrandi bizim gibi bi doktora gorunmeli demi kuzuKuzucum lutfen uzulmeee olurmu hakinda hayirlisi boyleymis
Ben bi süre istemiyorum kuzum 9 aydır yıpranıcagim kadar yıprandım hayırlısı artık umudum.sizsiniz teyze olmayı beklicem :)Sağlık olsun sakın üzülme Allh büyük bi dahaki ay olur
Üzülmek değilde kendime sinirleniyorum :) ben pes ettim artık :) sizler inşallah bana yeğen haberleri verirsinizUzulmek yooook takdir Allah in demekki bebisimizin daha zamani vat
Ona en uygunz amanda rabbim verecek sanaaa
Zamani degilmis demekki
Amaaa illaki allah verecek uzulmek yoookk sakin bakkk
5 gün olsun kuzum olsa kanda çıkardı zaten yok gülüm dokrorada gitmicem istemiyorum bi sureYemin le cok uzuldum cnm bnm daha besgun war amasen yinede bi doktora gorun bence dokuz ay az bi zaman deil yani
Sağol balımÜzme tatli canini kuzum hayirlisyla öbür aya olur INŞALLAH bizde cok seviyoruz seniiii