Ahh kuzumm yaa olacak insallahh ben uzun zaman girmedim hic bakalim bu aralar takiliyorum ama bu gruba baglandim insallah bize ugur getirirHatirlamam mi gülümmmmmm yok daha olmadi ya bekliyorum iste ben de::))) hadi beraber bekleyelim İNSAALLAH
Hoşgeldin canım ekledim listeye inşallah bebisin yeni yıl hediyesi olur sana@fundiiiii bat 31 aralık yani yılın son günü :)))
Iyi dusun iyi olsun yavrum hayirli haberlerle gelirsin haberdar edersin biziİnsallh yarın o güzel haberi alırsam sizinle paylaşacağım canlar heyecandan duramıyorum ama bna da negatif gibi geliyor
Hakkımızda hayırlısı neyse o.olsun kuzum herseyin bi zamani var ne ileri ne geri tam zamanında olur herşey o yüzden bize düşen tek şey sabırlı olup duamızı eksik etmemek:)Sevdazede Bakalım kuzucum benimde pek umudum yokda hayırlısı bakalim
9 aydır olmuyo canımne kadardır olmuyor canım senin ?
Sabir ediyorum kuzum da biraz kendimi dinlenmeye alıcam baya saldım çünkü moral motivasyon tam olduğu zaman tekrar başlarım çalışmalara :)Oyle deme ya bnde 9 aydr öyleyim ama sabretmek zorundayz
SolundayizzzSabir ediyorum kuzum da biraz kendimi dinlenmeye alıcam baya saldım çünkü moral motivasyon tam olduğu zaman tekrar başlarım çalışmalara :)
Hosgeldin tatlimmmmm :*Sevdazede yeni yer yeni umutlar...
Gercekten benimde kafa dagitmaya cook ihtiyacim varr...
Tahmini bat 4 OCAK...
:) Allah razı olsun kuzum kendime gelirim ben kısa süre sonra azcık dinlenim bomba gibi olup çalışmalara devam ederim :))))Yooook oyle hemen sivismakkk isin icinden:)
Biz maskotluk yapariz sana sen eglen simdi kendine kizmayi bir kenara birak vucudunun oyunu bu
Senin sucun yoook
Oyle benim moralim yuksek olacak senin icin kan aglayacak olmaz guleceksek beraber aglayacaksak beraber aglayacagiz
Mizikcilik yook
Aynenn salma kendini birtanem insallah hersey guzel olacak:) Allah razı olsun kuzum kendime gelirim ben kısa süre sonra azcık dinlenim bomba gibi olup çalışmalara devam ederim :))))
Sonucu görene kadar sabret kuzum sonuç her ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse olsun ama muhakkak bekliyorum haberini :)İnsallh yarın o güzel haberi alırsam sizinle paylaşacağım canlar heyecandan duramıyorum ama bna da negatif gibi geliyor
Hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye :)Sevdazede yeni yer yeni umutlar...
Gercekten benimde kafa dagitmaya cook ihtiyacim varr...
Tahmini bat 4 OCAK...
Hamdolsun kuzum yarina insallah daha iyi olacagizCanişler ben geldim nasılsınız iyisiniz inşlh öpüyorum hepinizin yanagından