- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz valla ne bilimmm yaaaa bi turlu firsatim olmuyo kocis cok kiziyo aksamlari benle ilgilen diyooo hep tlfn ellinde sıkıliyorum diyo bende glemiyorm cnmmmKiz sen nerelerdesinn oleee :))
1 dk bile 10 dk gibi geliyor şuan
İnşallaaah güzel haberler alırsın minik fasülye seninledir..Bilgilendiririm canım dua edin pozitif çıksın
AaaaaaaaaaammmmmiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHadi kizlar hep beraber dua edelimde pozitif ciksin yaaa :))
Amin aminnn insaAllahhh teyze olalimm Allahim lutfennnnn pozitif ciksinHadi kizlar hep beraber dua edelimde pozitif ciksin yaaa :))
Sira sende hayirli haberler aliriz insaallaahhDayanamadım yarın 14.30 a randevu aldım kan testi için kızlar
AMINNNNNNNNNNN INŞALLAH pozitif sonucunuuu alirizzzzAminnnnnnn rabbim nolurrr teyze olak kiz bizz :)
Sende balsinnn balAy biz bile cok heycan,yaptik kiz bizim topikin kizlariii masallah hepsi birbirinden bal kizlar
Ciksin insallahhh bebegimmmmmAmin aminnn insaAllahhh teyze olalimm Allahim lutfennnnn pozitif ciksin
Kiskanirim amaaa (Sende balsinnn bal
Aminnn cnm aminnn insaAllah teyze olalim burdaaaaa ya ben zatenn hic teyze olmicam insaAllah burda olurumCiksin insallahhh bebegimmmmm
Rahat huzurla uyuyalimmm
Sevdazede sayesinde huzurla hayatimiza bir bebis eklenmis halde uyuruz :))
Teyze olacagiz yaa yeriz biz o bebisi gobusu :)
Aaa deme oyle bizim dualarimiz bir biz de gonul kardesligo var o yuzden teyze olacagizz hep birlikte kim hamis olsa olsunAminnn cnm aminnn insaAllah teyze olalim burdaaaaa ya ben zatenn hic teyze olmicam insaAllah burda olurum
İnşallah aminn yaSira sende hayirli haberler aliriz insaallaahh
Kıskanma kuzum sende sekerparesinnnKiskanirim amaaa (
Dogru soyliyon cnm kan bagi degil onemli olan gonul bagiiiAaa deme oyle bizim dualarimiz bir biz de gonul kardesligo var o yuzden teyze olacagizz hep birlikte kim hamis olsa olsun
Teyzeyiz :))))
Seviyorum sizi can yoldaslarim :)
Oldu o zamnnn musmutlu oldum :)Kıskanma kuzum sende sekerparesinnn