Aynen hayatim o yuzden cok sukur ki varsinizDogru soyliyon cnm kan bagi degil onemli olan gonul bagiii
E kime cekmisimmmSende balsinnn bal
Bat 1 ocak canım 29 günde :)INŞALLAH balimmm yaaabat nezmn balim kac günde oluyorsun
Ayy bencedeee hepimiz toptan hamile olur bu guruptakilerin hepsini dusunsene cok tatliii yaAynen hayatim o yuzden cok sukur ki varsiniz
En azindan derdimizi yaniyoruz sphesiz gonulden yardimci oluyoruzz
Hamis olir grubun adini degisiriz ohh miss hamisler hanesi yapariz :)
Benimde 31 aralik kuzummm yaa bakalimm neler olcak yeni yila bebislerimIzle girelim INŞALLAHBat 1 ocak canım 29 günde :)
Sağlık olsun sakın üzülme Allh büyük bi dahaki ay olurKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Yerim seniiiiiE kime cekmisimmm
Uzulmek yooook takdir Allah in demekki bebisimizin daha zamani vatKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Yemin le cok uzuldum cnm bnm daha besgun war amaKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Oy kuzum insallah rabbim sag salim bir evlat nasip ederBu arada kendimi tanitayim 23 yasinda 2 yillik evliyim 1 dusugum var o gun bugundur olmadi malesef insallah hepimiz guzel haberler veririz buradan
Insallah profilindeki gibi tatlis bi bebisin olurYerim seniiiii
Üzme tatli canini kuzum hayirlisyla öbür aya olur INŞALLAH bizde cok seviyoruz seniiiiKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Ay kuzum cok tatlisin hepimizin INŞALLAHInsallah profilindeki gibi tatlis bi bebisin olur
Insallaj hayatim oncelik 1 2 yildir bekleyenlere rabbim versin insallah sirayla hepimizeAyy bencedeee hepimiz toptan hamile olur bu guruptakilerin hepsini dusunsene cok tatliii ya
Kızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem
Üzülme canım sakın Allahım hayırlı vakitte hayırlı evlat versin inşallah...Kızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum