Aynen öyle kuzum herseyin hayırlısıValla cidiyimm gebelikte cikiyooo insaAllah olledir senindee heycan yapma fazlaaa cnmm hayirlisi neyse o olsun ben senden bunu orendimm....
Şu tatlılığa bak ya hamile olursam aseririm seni
Ay merak ettim bi test yap barii gogus buyuk belirtiİnşallah canım ne güzel takmiyodum ya bu memisler kelek yaptı bana
Aminnn cnmmm insaAllahAynen öyle kuzum herseyin hayırlısı
1 dk bile 10 dk gibi geliyor şuanO zaman son 20 dk :) çok heyecanlıı
Hayırlısı olsun canim yarın muhakkak bilgilendir bizi :)Dayanamadım yarın 14.30 a randevu aldım kan testi için kızlar
hastanedemi bekliyon cnmmm1 dk bile 10 dk gibi geliyor şuan
Yok sende bol şeker var kesin şeker hastası olurumcok tuzluyum okmazzzz sisersinnn... fazla kiloo alirsinn sonraaa
Aynen kuzum hastanedeyimhastanedemi bekliyon cnmmm
Bilgilendiririm canım dua edin pozitif çıksınHayırlısı olsun canim yarın muhakkak bilgilendir bizi :)
Canim INŞALLAH guzel haberlerini aliriz merakla bekliyoruzBilgilendiririm canım dua edin pozitif çıksın
Ayyyyyy olcemmmmm meraktannnnnn.....Aynen kuzum hastanedeyim
Canlar ben şimdi çıkıyorum kocisim le konuşup rahatlatim biraz sonucu alınca dönücem size[/QUOTE
Hadi hayirli haberlerle insaAllah
Ay catlarimmm ilk baga deeeeCanlar ben şimdi çıkıyorum kocisim le konuşup rahatlatim biraz sonucu alınca dönücem size
Aynen akisina birakmak en iyisi yawrumm ama imsallah olacakkkInsallah canim Bu seferde negatif çıkarsa artık birakicam olursa olur zaten yipraniyorum böyle olunca
Kiz sen nerelerdesinn oleee :))Ayyyyyy olcemmmmm meraktannnnnn.....
Yaaa bende uyumayacam sonucu bekliyorum benide unutma yaa banane bana ilk haber ver :)Ay catlarimmm ilk baga deeee