Iyi aksamlar kizlar son durumlar neller insaAlla vardir guzel haberler
Insallah canim Bu seferde negatif çıkarsa artık birakicam olursa olur zaten yipraniyorum böyle oluncaHadi hayirlisi yavrum yaaa
Insallahhhhhhhhhhhh guzel sonuc gelir bekliyorum haberlerini
Oys canım beniiimmBen senden daha cok heyecanlandım valla kuzum
Kanmi vermisss
Canim 10 aralikta yap istersen11 aralık canim
Evet canim 23.20 sonuc cikicakmis canim onu beklyoruz INŞALLAH hayirli haberleriKanmi vermisss
Kan verdim bekliyorum kuzum bu akşam göğsüm sızladı baktım ucunda damarlar çıkmış bende kendimi hastanede buldumKanmi vermisss
Ya Kurban oldugum Allahim insaAllah cikar yaaa ondan cok umutluyumm insaAllah cikarEvet canim 23.20 sonuc cikicakmis canim onu beklyoruz INŞALLAH hayirli haberleri
Kız ben seni yerimmmYa Kurban oldugum Allahim insaAllah cikar yaaa ondan cok umutluyumm insaAllah cikar
Oh ohhh o damarlar gebelikte cikiyo zaten cnmmm hadi insaAllah hamisisndirrrrrKan verdim bekliyorum kuzum bu akşam göğsüm sızladı baktım ucunda damarlar çıkmış bende kendimi hastanede buldum
AMIN kuzummm benimYa Kurban oldugum Allahim insaAllah cikar yaaa ondan cok umutluyumm insaAllah cikar
Ayyy daha çok heycanlandim beee kafayı yicemOh ohhh o damarlar gebelikte cikiyo zaten cnmmm hadi insaAllah hamisisndirrrrr
Ayyy yeeee bKız ben seni yerimmm
Şu tatlılığa bak ya hamile olursam aseririm seniAyyy yeeee b
Valla cidiyimm gebelikte cikiyooo insaAllah olledir senindee heycan yapma fazlaaa cnmm hayirlisi neyse o olsun ben senden bunu orendimm....Ayyy daha çok heycanlandim beee kafayı yicem