- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Bende icemedim amaa :))Alahimm kokusu yuzunden icmem ben onu bikkeree kovis bana yanasmaz
Incir kurune devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende icemedim amaa :))Alahimm kokusu yuzunden icmem ben onu bikkeree kovis bana yanasmaz
Aminnnn aşkitommmmTeşekkür ettimm ictiklerimiz hepimize şifa olsun
Atatımm canlar bugn sabah çamaşır suyu testini denemişdim ona dayanarak yapcm 4 gün var daha batıma ama çıkar hrlde dmiAy yap at burayada merak ettim
Oh oh afiyet olsunnn yarasinnn
İnşallah canımGüven önce allaha sonra soğan kürüne tutacak canımm. Bi arkdaşmda 5.nci denemesnde bu şekldr hamiş kaldı
Siz bl bol dua edin verende alanda oGüven önce allaha sonra soğan kürüne tutacak canımm. Bi arkdaşmda 5.nci denemesnde bu şekldr hamiş kaldı
Eveeeet kara sevda akşamı bu akşamKizlar kara sevdayi izleyeniniz var mi baya heyecanli bir bolum olacak bence siz ne diyorsunuz :))
:) 14 aralıkAskolsun kuzum takipte zorluk çekiyorum islerimde var bulduğumu çekiyorum buraya senin bat kaç ti ?
Heyecanli bekleyix :)Eveeeet kara sevda akşamı bu akşam
Yaptin mi kuzuuuBende test yapcm kızlar birazdann
Sivas surasi haftasinu ordaydim sivaslilar gardas fslan diye konusur enistem sivasliiBen sivaslıyım sen belli ki benden rahatsız oldun kusura bakma...
Yeni yaptımmm ama foss canımmYaptin mi kuzuuu
:))))))Yeni yaptımmm ama foss canımm
4. gunu adet oldum.Yerleşme kanaması olabilir cnm
Nasil yapiliyor ki o bende yapayim simdiKızlar bugün çamaşır suyu testı yaptım öncel o günlere oranla daha çok kabardı sızce,??
Yok canım bu 2.ay denememizdeŞimdi yapsan için rahat olur du düşünmezdin. Uzun zamandırmı deniyosn