Hadi bakalim insallah hamilesindirGeçn ay 25 nde oldm düzensz oldgu için kestremyorm kaç gün war:-(
merhaba kızlar, sogan kürünü önceki ay yaptım ve eşime de keçiboynuzu kürü içirdim. cok ınanarak yapmıştım. pazartesi adet günümdü ve pazar günü kahverengi leke geldi bende yıne mı adet oluyorum dıye o kadar üzüldüm ki hüngür hüngür ağladım. sonra adetım gelmedi. bu lekelenmeler 3 gun sürdü bitti. ama adet olmadım bende diyorum ki heralde stresten bu ay adetım böle basladı.. sonra devamı gelmeyınce bende dayanamayıp test yaptım ve anında hiç beklemeden kopkoyu ıkı cızgıyı gordum şok oldum. dünde kanda baktırdım hamileyim. arkadaslar inanarak yaptım ama tabi allah tan medet umdum ve oldu. mutlaka denemenizi tavsıye edıyorum o yuzden. keçiboynuzu kürü spermleri daha da hareketlendiriyormus.
selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum soğan kürünü içerken kasıklarınızda ağrı oluyormu sökülürken ağrı olurmuş diye duymyuştum içenler bilgi verebilirmi
Sogan kürünü uyguladıktan sonra adet olmadnmı hemenmi hamle kaldn,ben mesela yumurtlama dönemnden snra başladm öncesnde klomen kullndm yumrta takbi için gttim doktrm yumrta olşmamş dedi bi kaç ilaç werdi bide sogan suyu iç dedi ilaçlarsn bktm ilaçları almadm doktrm dedi die braz araştrdm saraçoglunu flan dnledm doktrdan çktgm gün başladm hmen içmeye çokda umut bagladm ama hamlelk gibi bi beklentm yok yumurtlma dönemnde başladgm için normal hesabma göre dün yada bugn adet olmam lazmdı ama hiçbi belrti yok sanrm yine ilaçla adet olucam her zmanki gibi we sogan suyu bnde işe yaramadı:-(merhaba kızlar, sogan kürünü önceki ay yaptım ve eşime de keçiboynuzu kürü içirdim. coök ınanarak yapmıştım. pazartesi adet günümdü ve pazar günü kahverengi leke geldi bende yıne mı adet oluyorum dıye o kadar üzüldüm ki hüngür hüngür ağladım. sonra adetım gelmedi. bu lekelenmeler 3 gun sürdü bitti. ama adet olmadım bende diyorum ki heralde stresten bu ay adetım böle basladı.. sonra devamı gelmeyınce bende dayanamayıp test yaptım ve anında hiç beklemeden kopkoyu ıkı cızgıyı gordum şok oldum. dünde kanda baktırdım hamileyim. arkadaslar inanarak yaptım ama tabi allah tan medet umdum ve oldu. mutlaka denemenizi tavsıye edıyorum o yuzden. keçiboynuzu kürü spermleri daha da hareketlendiriyormus.
Snde de mi pko war?Adet olabildim nihayet ilaç kullanarak.. Soğan kurune basliyacagim.. 3.gün hormon tahlilerimi verdikten sonra.. Ama Dr bana sanirim ilaç verecek kadim doğum haplarindan ve 3 ay 5 ay kullanmama isteyecek.. Ben yine erteliyecek miyim bebeği simdiilacsiz 6 ay içerisinde 2 adet donemi gordum
evet canim bende de varSnde de mi pko war?
Peki klomen flan kullandnmı hiç tedawi oldnmu bebk için?evet canim bende de var
Snde sorn neydi ki?Kur bitti ama yine olmadim regl. Sanirim bende ise yaramadi
Snde sorn neydi ki?
Adet düzenzlgnin sebebi pco mu?adet düzensizliğim var, hapla oluyodum hep ama bu ay soğan kürüne başlıcam diye bıraktım hapı ama soğan suyu etki etmedi galiba, yine olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?