soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Aslnda hamlelk beklntm yok bu ay için klomen kullandm yumrtlma olması beklenen dönemde yumrta olşmadı o yzden beklentm yok snraki ay için umudm adet olnca incir kürne başlcam bnde hiç yumrta olşmyo:-(

Bugun basladım ama gebelık için değil vajınal mantardan dolayı ve adetim artık çok kısa sürüyor ve kahverengı geliyor. Evlenmeden önce çok içtim işe yarıyordu bakalım tekrar basladım.sadece sabahları içeceği

merhaba kızlar, sogan kürünü önceki ay yaptım ve eşime de keçiboynuzu kürü içirdim. cok ınanarak yapmıştım. pazartesi adet günümdü ve pazar günü kahverengi leke geldi bende yıne mı adet oluyorum dıye o kadar üzüldüm ki hüngür hüngür ağladım. sonra adetım gelmedi. bu lekelenmeler 3 gun sürdü bitti. ama adet olmadım bende diyorum ki heralde stresten bu ay adetım böle basladı.. sonra devamı gelmeyınce bende dayanamayıp test yaptım ve anında hiç beklemeden kopkoyu ıkı cızgıyı gordum şok oldum. dünde kanda baktırdım hamileyim. arkadaslar inanarak yaptım ama tabi allah tan medet umdum ve oldu. mutlaka denemenizi tavsıye edıyorum o yuzden. keçiboynuzu kürü spermleri daha da hareketlendiriyormus.

Sogan kürünü uyguladıktan sonra adet olmadnmı hemenmi hamle kaldn,ben mesela yumurtlama dönemnden snra başladm öncesnde klomen kullndm yumrta takbi için gttim doktrm yumrta olşmamş dedi bi kaç ilaç werdi bide sogan suyu iç dedi ilaçlarsn bktm ilaçları almadm doktrm dedi die braz araştrdm saraçoglunu flan dnledm doktrdan çktgm gün başladm hmen içmeye çokda umut bagladm ama hamlelk gibi bi beklentm yok yumurtlma dönemnde başladgm için normal hesabma göre dün yada bugn adet olmam lazmdı ama hiçbi belrti yok sanrm yine ilaçla adet olucam her zmanki gibi we sogan suyu bnde işe yaramadı:-(

Ayrca çok sewndm bizim gibler için bi umut oluyo böle olnca ALLAH sag salm kucagna almayı nasp eder inşALLAHpkos mu wardı sende?

Bende kist var 2 gun sogan suyu ictim 3 cm kuculdu ama salak gibi biraktm tekrar baslicam

TE="yagmur5373, post: 37916109, member: 473489"]merhaba kızlar, sogan kürünü önceki ay yaptım ve eşime de keçiboynuzu kürü içirdim. cok ınanarak yapmıştım. pazartesi adet günümdü ve pazar günü kahverengi leke geldi bende yıne mı adet oluyorum dıye o kadar üzüldüm ki hüngür hüngür ağladım. sonra adetım gelmedi. bu lekelenmeler 3 gun sürdü bitti. ama adet olmadım bende diyorum ki heralde stresten bu ay adetım böle basladı.. sonra devamı gelmeyınce bende dayanamayıp test yaptım ve anında hiç beklemeden kopkoyu ıkı cızgıyı gordum şok oldum. dünde kanda baktırdım hamileyim. arkadaslar inanarak yaptım ama tabi allah tan medet umdum ve oldu. mutlaka denemenizi tavsıye edıyorum o yuzden. keçiboynuzu kürü spermleri daha da hareketlendiriyormus.[/QUOTE]
Cok mutlu oldum caniim sizin adinizaa .. Gerçekten yüzüm güldü yazini okurken.. Tebrik ederim:) darisi isteyenlerle beraber benimde basima insallahhh

Adet olabildim nihayet ilaç kullanarak.. Soğan kurune basliyacagim.. 3.gün hormon tahlilerimi verdikten sonra.. Ama Dr bana sanirim ilaç verecek kadim doğum haplarindan ve 3 ay 5 ay kullanmama isteyecek.. Ben yine erteliyecek miyim bebeği simdi ilacsiz 6 ay içerisinde 2 adet donemi gordum

Snde de mi pko war?

Bide sogan kürü için saraçoglu adetden 7 gün snra dio adetn 3.günü zararı olmaz ama etki bakmndan 7 gün snra dio bi iice araştr istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…