soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Evet öyle demişti doktor kontrole gittiğimde eridi dedi ama biraz daha hap kullanalım dedi kullandım ama bıraktığımda yine göremedim adet.
Braz daha bekle bakalm bende kür yapyorm 14.gün hiçbi etki görmedm umudmu kaybedyorm yawaşbyawaş

Braz daha bekle bakalm bende kür yapyorm 14.gün hiçbi etki görmedm umudmu kaybedyorm yawaşbyawaş

Bende geçen gün kasık ağrısı oldu biraz, bir de akıntım oluyor azıcık, ha bir de idrar söktürüyomuş bol bol tuvalete gittim. Ama adet belirtim sıfır ya.
Sendede mi düzensizlik var?

Bende geçen gün kasık ağrısı oldu biraz, bir de akıntım oluyor azıcık, ha bir de idrar söktürüyomuş bol bol tuvalete gittim. Ama adet belirtim sıfır ya.
Sendede mi düzensizlik var?
Ewt pco war bnde ilac kullanmadgm zman adet g9remyprm:-(cock istyorz ama henüz hamle kalamadm umudm sogan kürü faydasnı gören çok insan war darsı bize...

Ewt pco war bnde ilac kullanmadgm zman adet g9remyprm:-(cock istyorz ama henüz hamle kalamadm umudm sogan kürü faydasnı gören çok insan war darsı bize...
Allah nasip eder inşallah kısa zamanda sana. Kafaya taktıkça bu kadın hastalığı çoğalıyor bence. Soğan kürü bitmeye yakın ben olacammı diye başladım zaten psikolojik olarak, tabi o kadar şartlanınca olmadım belkide :(:KK61:

Merhaba çok sevindim inş bizde hamile kaliriz soğan ve keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz

htce27kullanmada22767 .!.:
Peki klomen flan kullandnmı hiç tedawi oldnmu bebk için?
Hayir, klomen kullanmadim.Diane 35 kullandim. 6 aydir korunmadik.. Ben adet de olmuyordum dra gittim. Söktürücü verdi. Ve zayiflamami soyledi

Sogan kürünü uyguladıktan sonra adet olmadnmı hemenmi hamle kaldn,ben mesela yumurtlama dönemnden snra başladm öncesnde klomen kullndm yumrta takbi için gttim doktrm yumrta olşmamş dedi bi kaç ilaç werdi bide sogan suyu iç dedi ilaçlarsn bktm ilaçları almadm doktrm dedi die braz araştrdm saraçoglunu flan dnledm doktrdan çktgm gün başladm hmen içmeye çokda umut bagladm ama hamlelk gibi bi beklentm yok yumurtlma dönemnde başladgm için normal hesabma göre dün yada bugn adet olmam lazmdı ama hiçbi belrti yok sanrm yine ilaçla adet olucam her zmanki gibi we sogan suyu bnde işe yaramadı:-(
ben sogan kürüne adetin 7. gunu basladım. 15 gun kullandım yanı yumurtlama donemınde de kullanmıs oldum. evet kullandıgım ay hamile kalmısım. sogan kürünu kullandıktan adet olmam gereken gunden bi gun once kahverengı leke geldı benden. bende adet oluyorum sanmıstım. ınsallah sende hamilesindir canım. rabbım isteyen herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı çocuklar nasip etsin..

Ayrca çok sewndm bizim gibler için bi umut oluyo böle olnca ALLAH sag salm kucagna almayı nasp eder inşALLAH:-)pkos mu wardı sende?
bende de eşimde de cocuk olmaması ıcın bi sorun yoktu ama olmuyordu yıne de cok uzuluyorduk. amin canım cok tesekkur ederım. rabbım sana da nasip etsin ınsallah:KK25:

Merhaba çok sevindim inş bizde hamile kaliriz soğan ve keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz
cok tesekkur ederım :KK54:sogan kürünü adetın 7. gunu baslayarak 15 gun sabah aksam yapıyorsun. 1,5 bardak klorsuz suyu kaynaıp ıcıne orta boy soganı 4 e bölerek atıyorsun ve kısık ateste 5 dk kaynatıosun. ılık olarak ıcılıyor ve her defasında taze hazırlanması lazım. keciboynuzu kürünu de aynı sekılde yıne 1.5 bardak suyu kaynaıp içine 6-7 adet kecıboynuzunu kırıp atıosun altını kısıp 3 dk kaynatıosun ve ılık ıcılıyor. keçibonuzunu 1 hafta sabah aksam hemen ara vermeden 1 ay boyunca da sadece aksamları yapıorsun. tabı buda yıne taza hazırlanacak. ben kecıboynuzunu adet olur olmaz ıcırmeye baslamıstım eşime. ınsallah şifa olur rabbım ısteyen herkese nasip eder..

Herkese şifa olsun.bebisler gelsin.bu ay ben sadece sabahlari iciyom.bugun 4.cu gunu ictim.10 gunu tamamlamayi dusunuyorum insallah.

ben yapmıstım sogan kuru adetımın 7. gunu baslayıp 15 gun ıcmıstım ama bende sut hormonu yuksek oldugu ıcın hamıle kalamamıstım ılac kullanıp hamıle kaldım suan 1 bucuk aylık hamıleyım :) allah ısteyen herkese nasıp etssın

ben yapmıstım sogan kuru adetımın 7. gunu baslayıp 15 gun ıcmıstım ama bende sut hormonu yuksek oldugu ıcın hamıle kalamamıstım ılac kullanıp hamıle kaldım suan 1 bucuk aylık hamıleyım :) allah ısteyen herkese nasıp etssın
Ay ne guzelll.. Rabbim saglikla kucaklsmanizi saglasin insallahh
Benim bi oglumvar ikinciyi istiyorum.adetletimde duzensiz bakalim sogan kuruyle degisecekmi... her ay bi umut iste ;)

Back